beatrycze18 Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 rozłożyłam karty na pyt. czy wyjadę w najbliższym czasie za granice do osoby, która mnie zaprasza.? giermek denarów, królowa mieczy rycerz buław Bedę nad tym konsekwentnie pracować.Rycerz buław, to jakby podróż, zmiana miejsca zamieszkania. Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Ktos z rodziny, jakas kobieta, moze Ciebie zaprosic do siebie, lub zainicjowac podroz. Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 rozłożyłam karty na pyt. czy wyjadę w najbliższym czasie za granice do osoby, która mnie zaprasza.? giermek denarów, królowa mieczy rycerz buław Bedę nad tym konsekwentnie pracować.Rycerz buław, to jakby podróż, zmiana miejsca zamieszkania. jak dla mnie wyjedziesz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Października 2013 Maestro Napisano 26 Października 2013 Wyjedziesz za jakiś czas.. Cytuj
panna.marta Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 wyjdziesz na pewno,nie jest to chyba gdzieś daleko. Jakbyś miała giermka buławto wtedy obstawiałabym na dłużej, gdzieś dalej a tak to wychodzi,że starasz sie o jkiś nie długi wyjazd na zaproszenie jakiejś Pani. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi