Skocz do zawartości

7 denarów, król mieczy, 5 buław

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prześladująca karta KRÓL MIECZY.

Ostatni raz zapytałam kart, czy pojawi się nowy mężczyzna w moim życiu?

7 denarów król mieczy 5 buław

Coś jest na rzeczy z tym mieczowym.Myślę, ze czeka mnie jakaś walka, starcie z nim

Morze karty pokazują urzędnika i jakieś sprawy wrócą stare urzędowe,Niezapłacone podatki!!!:_nerwus:

Napisano

najpierw musisz sie uporać z jakąs walką w sobie ... coś co jest nie wyjaśnione,odłożone w czasie..

Napisano

Wiesz CO... Krol Mieczy... Denner pisze o Mieczowym bardzo pozytywnie.

To jest ktos, kto potrafi bardzo elastycznie poruszac sie w swiecie pomyslow, roznych opcji. Potrafi w mgnieniu oka zmieniac kierunek dzialania.

Jego zaleta jest wiec ogromna inteligencja i potencjal intelektualny, ktory szybujac w przestworzach swoich mysli i planow, potrafi praktycznie wykorzystywac.

Jego ciemna strona jest, gdy nie ma grutnu pod nogami i za bardzo zawiesi sie w przestworzach. :)

Mysli, intelekt... przeintelektualizowanie i zawieszenie na swoich wlasnych dzialaniach. To moze byc negatyw. Darzenie do swoich celow bez wzgledu na wszystko... bez rozgladania sie na boki.

I przechodzac do rozkladu...

Tu masz

7 Monet, Krol Mieczy i 5 Bulaw ---> IX Eremita, HB XIV Umiarkowanie

Mysle, ze tym Mieczowym Krolem jestes Ty.

Tu chodzi o jakies dzialania, ktore do tej pory nie przynosily efektow a Ty powinnas obmyslec inna strategie dzialania.

Nie wiem, czego dotyczylo pytanie, ale 7 Monet mowi o tym, ze wylozylismy wszystkie atuty na stol a tu mizera... nie ma plonow.

Dlatego teraz nie wolno dzialac, jak do tej pory.

Krol Mieczy obmysla nowa strategie.

Energii wprawdzie sporo (5 Bulaw), ale to nie to... JESZCZE NIE CZAS.

Podsumy masz bardzo znaczace.

Eremita... Przemysl sobie to... poszukaj odpowiedzi w sobie i dzialaj w zgodzie ze soba.

XIV Umiarkowanie i V Papiez. Poszukaj zlotego srodka... Cos tu wymagaloby... odrobiny zmiany... Popatrz na sprawe z innej strony... a moze znajdziesz jakis kompromis, wyjscie, ktorego do tej pory nie dostrzegalas.

;)

Napisano

powinnas zmienic myslenie i podejscie do facetow- Tobie moze sie wydawać, że jestes przyjaznie nastawiona- a oni odbieraja to zupełnie inaczej- czasami nawet nie widzimy, ze tak sie zachowujemy :P

Napisano

A może już go widziałaś/czy nawet znasz? Tak pomyślałem przy tych 7 Monetach. 7 Mon to jest to co już zostało zasiane, dlatego tak piszę.