SacralNirvana Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Ogolnie duzo sie ruszam. Odzywiam sie spoko. Wege itd. Nadwagi nie mam... ale szparag tez nie jestem... Zaczynam sobie pewien rodzaj cwiczonek... i fakt... na jedzonko tez sie bardziej uwaza... 1. Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - III Cesarzowa No mam to i owo. 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce - Krolowa Mieczy No moze byc to, co teraz tylko jakby bardziej wytrenowane. 3. Moja motywacja teraz - XV Diabel No jest i nie ma. Niby jest... a zawsze cos przeszkadza, zeby sie wziac za siebie. 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - 9 Kielichow I tu nie za bardzo wiem. Hmm... wydaje mi sie, ze spokojnie do sprawy podejsc, nie tracic radosci. 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - 8 Monet Jaka dieta... w 8 Monetach moze byc? Taka, ktora przewiduje moja aktywnosc... i nie pozwoli mi chodzic glodna. 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 10 Bulaw Taka, gdzie potrzeba duzo wysilku. Jakis hardcorek. 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - X Kolo Fortuny + As Monet ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka Cos zacznie byc widac... pozytywnie. Efekty beda juz widoczne. 9. Jak będę wyglądała w czerwcu 2014 - XIII Smierc + Krolowa Bulaw ---> XV Diabel, HB XIII Smierc i IV Cesarz No juz calkowita zmiana. Ladnie powinno byc. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 1. Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - III Cesarzowa Wygląda bardzo dobrze, kobieco 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce - Krolowa Mieczy pragniesz dążyć do doskonałości 3. Moja motywacja teraz - XV Diabel albo masz słomiany zapał, albo czujesz się, jakbyś była w niewoli w tym swoim postanowieniu 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - 9 Kielichow Tutaj karta mówi o uczuciach, nie działaniu. Więc proponuję zadbać o nastrój. Na nic silne ciało, gdy głowa słaba 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - 8 Monet Taka, która będzie idealnie do Ciebie dopasowana, skrupulatnie zaplanowana. Musisz wziąć wszystko pod uwagę przy wypisaniu jadłospisu. 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 10 Bulaw Podnoszenie, np.ciężarków. 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - X Kolo Fortuny + As Monet ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka Zaokrąglisz się, możliwe, że przybędzie Ci co nie co, ale mogą to też być mięśnie 9. Jak będę wyglądała w czerwcu 2014 - XIII Smierc + Krolowa Bulaw ---> XV Diabel, HB XIII Smierc i IV Cesarz Schudniesz, ale zachowasz swoją kobiecość Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Października 2013 Autor Napisano 25 Października 2013 Dziekuje Euterpe. Fakt, ze mam slomiany zapal bardzo. 9 Kielichow... fakt, ze stres mi nie sluzy. A ostatnio duzo stresu mam w zyciu, takiego ciaglego nawet. Takze u mnie niejako samo z siebie idzie chudniecie i tego typu sprawy... jak mentalnie i emocjonalnie porzadek. Teraz natomiast troche chaosu jest. Moze tu pies pogrzebany. Dziekuje bardzo... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Wyluzuj Jak się uda, to się ciesz, a jak nie, to machnij na to ręką i idź dalej Nie stresuj się tak często, życie jest za krótkie, znajdź chwilkę dla siebie, na relaks, wytchnienie... Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Października 2013 Autor Napisano 25 Października 2013 (edytowane) Wiem, wiem. Czasem zwyczajnie sie zbiera troche. Dzieki za rade Ogolnie w szoku jestem, ze w Cesarzowej wyszlam. Bo to bardzo ladna karta... w moim odczuciu... Edytowane 25 Października 2013 przez SacralNirvana dopisek Cytuj
bridaa Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Sacralko wychodzisz w Cesarzowej czyli jesteś kobieca, bardzo kobieca , a jesli masz krągłości to dodaja Ci tylko uroku. Królowa Mieczy dla mnie jest chuda, chudą chcesz być? Co zrobić? - przy 9 Kieli - powiedziałabym że jesteś trochę leniwa (oczywiście chodzi mi o kwestie odchudzania), mało się ruszasz i za dużo jesz (ale to zaprzecza temu co o sobie napisałaś). Jaka dieta ? - systematyczna. czyli postaw na systemtyczność, uzbroj się w cierpliwość , a osiągniesz efekt o jaki Ci chodzi. Przy Królowej pałek to tylko pozazdrościć 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Października 2013 Autor Napisano 25 Października 2013 Dzieki Briduniu No wlasnie przy pytaniu CO ROBIC to rozumialabym, ze to jest wlasnie zalecane, czyli 9 Kieli tu jest zalecane... Hmm... To nie jest tak, ze ja nie lubie jesc czy nie lubie sie polenic. To jest bardziej tak, ze z natury jestem bardzo ruchliwa. Np. bardzo duzo chodze na pieszo i bardzo szybko. Duze przestrzegnie pokonuje na pieszo wlasnie. Jest to roznie... zalezy kiedy. Jestem weganka... dobre jedzenie, jak najbardziej lubie... Tak sobie mysle, ze moze w tych 9 Kielach to bardziej celebrowanie tego... Dziekuje Ci ogromnie... Cenne rady, piekna interpretacja Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Ogolnie duzo sie ruszam. Odzywiam sie spoko. Wege itd. Nadwagi nie mam... ale szparag tez nie jestem... Zaczynam sobie pewien rodzaj cwiczonek... i fakt... na jedzonko tez sie bardziej uwaza... 1. Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - III Cesarzowa napewno facetom się podobasz- a i sama ze sobą też sie dobrtze czujesz 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce - Krolowa Mieczy Queen mieczy zawsze takie szczupłem we wszystkich taliach- pewnie chcesz wyglądać jak ten Twój przysłowiowy szparag 3. Moja motywacja teraz - XV Diabel wkurza Cie to i owo w wyglądzie 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - 9 Kielichow jak dla mnie to wyszdł cień tej karty- nie jesc i nie pic w dużych ilościach 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - 8 Monet jeść z umiarem, częściej ale mniej - on tam ciągle cos robi na karcie 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 10 Bulaw zajęcie się czymś co Cię całkowiecie pochłonie- co sprawi, ze będziesz padac na twarz tak, ze nawet jeść nie będziesz miała siły 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - X Kolo Fortuny + As Monet ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka no bedą zmiany 9. Jak będę wyglądała w czerwcu 2014 - XIII Smierc + Krolowa Bulaw ---> XV Diabel, HB XIII Smierc i IV Cesarz zupełnie inaczej- znaczy się poprawa zdecydowana- przede wszystkim Twojego samopoczucia Cytuj
x-latek Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 1. Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - III Cesarzowa No bardzo dobrze wygląda! Już chyba lepszej karty pod takie pytanie to tu być nie może. 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce - Krolowa Mieczy Nawet za cenę narzucenia sobie surowej samodyscypliny, odmawiania sobie nie tylko smakołyków, ale i pewnych podstawowych spraw gotowa byłabyś poświęcić się tej sprawie. Chcesz być z wyglądu jak ta osa? Żartuję. Chcesz być szczuplutka i zgrabniutka mimo jednak tej dobrej karty Cesarzowej. A propos - Królowa Mieczy pokazała mi kiedyś samą dietę. 3. Moja motywacja teraz - XV Diabel Nie opuszcza Cię ta myśl, myśli o tej diecie stają Ci się wprost natrętne. 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - 9 Kielichow Może ta 9 Puch jest takim ostrzeżeniem przed ewentualnymi pokusami niesprzyjającymi diecie? A, już wiem! Żeby jednak ruszać się dalej, uprawiać dalej te ćwiczenia. Nie dać się skusić na żadne tam leniuchowanie i uważać na smaczne kuszące jedzenie. 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - 8 Monet Przy tej diecie jakieś zajęcie fizyczne najlepiej. A może ta karta mówi, że niepotrzebna tak naprawdę jest Ci żadna dieta przy obecnej figurze, a tylko wystarczy Ci systematyczny jakiś wysilek fizyczny. Choćby nawet te ćwiczenia które teraz stosujesz. Zresztą, weź pod uwage tą Cesarzową spod pierwszego pytania. 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 10 Bulaw Tu jakby te 10 Buław potwierdzało poprzednią kartę/poprzednie pytanie. 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - X Kolo Fortuny + As Monet ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka Będzie zmiana, tylko nie wiem jak to czytać tego Asa tutaj. Czy że nie poradzisz sobie z brzuszkiem mimo wszystko, czy jako w ogóle, nowy, dobry początek w swym wyglądzie? 9. Jak będę wyglądała w czerwcu 2014 - XIII Smierc + Krolowa Bulaw ---> XV Diabel, HB XIII Smierc i IV Cesarz Jeśli podejmiesz się tej diety i regularnych ćwiczeń i będziesz systematyczna w tym to i będzie zmiana. Być może i przybędzie Ci dużo nowej energii (Królowa Buław). Sacralka, tam coś pokręciłaś. 7. pytanie a po nim leci już 9. hehe. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Października 2013 Maestro Napisano 26 Października 2013 1. Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - III Cesarzowa Bardzo kobieco,Cesarzowa to przecież kwintesencja kobiecości:) 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce - Krolowa Mieczy Chcesz byc szczuplejsza, bardziej koścista, tak mi się ta królowa kojarzy 3. Moja motywacja teraz - XV Diabel Tak, jkabys wolała sobie pofolgować jednak, niż szaleć z dietami jakimikolwiek czy ćwiczeniami:)) 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - 9 Kielichow Karta mówi, że masz cieszyć się życiem i nie przesadzać, wszak masz sylwetkę Cesarzowej:) 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - 8 Monet Bez żadnych szaleństw typu 3 dni głodówki, czy zycia na samej wodzie.Być może chodzi o dietę, którą sobie przez lata wypracowałaś, jest odpowiednia, może tylko powinnas coś w niej lekko, delikatnie zmienić 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 10 Bulaw Ha ha ha hardkorek:)) 10 buław kojarzy mi się z Syzyfem, który ciągle pod te górę toczy kamień..Może chodzi o ćwiczenia, które dadzą Ci tak w kość, że po nich będziesz w stanie tylko iśc spać) 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - X Kolo Fortuny + As Monet ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II Kaplanka Widać, że sprawy pójdą do przodu, możliwe, że przyczyni sie do nich sam los, wiesz może rozwód czy inne sprawy dadzą Ci na tyle w kośc,że zaczniesz mocno chudnąć z emocji i nerwów i dla poprawy samopoczucia wprowadzisz sobie jakieś ćwiczenia - to takie moje luźne dywagacje 9. Jak będę wyglądała w czerwcu 2014 - XIII Smierc + Krolowa Bulaw ---> XV Diabel, HB XIII Smierc i IV Cesarz Zmiana ogromna, wypracowana, zaczniesz wyglądać niezwykle powabnie i kwitnaco:) 1 Cytuj
x-latek Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Teraz przeczytałem post Inez. Kurcze, jak ja mogłem coś takiego pominąć? Mogło nie przyjść mi do głowy? Mam na myśli ostatnie pytanie. Królowa Buław to przecież też sexy wygląd. Nie wiem do teraz jak to nie przyszło mi do głowy wcześniej :hmmm: Cytuj
bridaa Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Dzieki Briduniu No wlasnie przy pytaniu CO ROBIC to rozumialabym, ze to jest wlasnie zalecane, czyli 9 Kieli tu jest zalecane... Hmm... To nie jest tak, ze ja nie lubie jesc czy nie lubie sie polenic. To jest bardziej tak, ze z natury jestem bardzo ruchliwa. Np. bardzo duzo chodze na pieszo i bardzo szybko. Duze przestrzegnie pokonuje na pieszo wlasnie. Jest to roznie... zalezy kiedy. Jestem weganka... dobre jedzenie, jak najbardziej lubie... Tak sobie mysle, ze moze w tych 9 Kielach to bardziej celebrowanie tego... Dziekuje Ci ogromnie... Cenne rady, piekna interpretacja całkiem możliwe że ta 9 pucharów mówi właśnie o celebrowaniu i o cieszeniu się, docenieniu z tego co masz ( a w/g kart masz się czym cieszyć :-)) i dostrzeżeniu tego piękna w sobie, wszak jesteś Cesarzową!! A jeśli nad sobą jeszcze popracujesz w temacie diety i wyglądu,to da Ci to większą pewność siebie i będziesz dostrzegała i umiała wyeksponować swój seksapil. Noo.... będziesz miała co pokazać i będziesz świadoma tego, a to często o to właśnie chodzi, abyśmy my same dobrze poczuły się we własnym ciele. Życzę powodzenia i wytrwałości :-* Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Napisano 19 Sierpnia 2014 Weryfikuje 1. Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - III CesarzowaNo mam to i owo. Fakt. Bylo to i owo za duzo. 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce - Krolowa MieczyNo moze byc to, co teraz tylko jakby bardziej wytrenowane. Zalezalo mi na tym, aby moje cialo bylo po prostu wytrenowane, czyli miesnie fajne. 3. Moja motywacja teraz - XV DiabelNo jest i nie ma. Niby jest... a zawsze cos przeszkadza, zeby sie wziac za siebie. Byl totalny brak motywacji. Ot tyle. 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - 9 KielichowI tu nie za bardzo wiem. Hmm... wydaje mi sie, ze spokojnie do sprawy podejsc, nie tracic radosci. Przestac sobie dogadzac. Wyjsc ze strefy komfortu, bo siedzialam tam zapakowana po uszy. 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - 8 MonetJaka dieta... w 8 Monetach moze byc? Taka, ktora przewiduje moja aktywnosc... i nie pozwoli mi chodzic glodna. Zmiana zwyczajow zywieniowych + trening. 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 10 BulawTaka, gdzie potrzeba duzo wysilku. Jakis hardcorek. Konkretny trening. 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - X Kolo Fortuny + As Monet ---> XXI Swiat, HB XI Pasja i II KaplankaCos zacznie byc widac... pozytywnie. Efekty beda juz widoczne. Przytylam jeszcze, pozniej zlamalam sobie noge i jeszcze dodatkowo. 9. Jak będę wyglądała w czerwcu 2014 - XIII Smierc + Krolowa Bulaw ---> XV Diabel, HB XIII Smierc i IV CesarzNo juz calkowita zmiana. Ladnie powinno byc. Dopiero w czerwcu wzielam sie za siebie i nie chwalac sie tu, zrzucilam to, co zalapalam przy zlamaniu nogi i zasiedzeniu + zeszly dodatkowe kilogramy. Odzywianie zmienione, od czerwca na raw, cwiczenia. Cudow nie ma, ale jest dobrze. Nawyk sie wyrobil i to taki 8 Monetowy, czyli z dnia na dzien i sila przyzwyczajenia juz. Dziekuje pieknie wszystkim za pomoc w interpretacji Cytuj
x-latek Napisano 20 Sierpnia 2014 Napisano 20 Sierpnia 2014 Hehehe, a jesteś weganką, a tu takie przeboje miałaś. Niech ten wątek będzie żywym przykładem dla tych, którzy myślą/mają pojęcie takie, że jak ktoś jest wegetarianin/weganin to jest już skazany na wygląd chudzielca przez resztę życia. Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Napisano 20 Sierpnia 2014 Hehehe, a jesteś weganką, a tu takie przeboje miałaś. Niech ten wątek będzie żywym przykładem dla tych, którzy myślą/mają pojęcie takie, że jak ktoś jest wegetarianin/weganin to jest już skazany na wygląd chudzielca przez resztę życia. Weganin moze zrec tez makaron np. bo to vegan. Chleb itd. Nie mialam jakiejs wielkiej nadwagi, ale puchata bylam. I tego i owego bylo za duzo, plus cos tam bylo juz na starcie po ciazy jeszcze nie zgubione. Od czerwca wyeliminowalam m.in. gluten i przeszlam na Raw znowu (wczesniej byly proby itd.) Trening raczej dla przywrocenia formy sprzed ciaz. Co sie udalo w duzym stopniu (wyglad brzucha itd.) i dalej pracuje sie nad soba. Raw to chudzielec i fakt, waga bez wysilku idzie na dol bardzo ladnie. Jak dojde do pewnego punktu, bo jeszcze pare kilo mam dla swojej satysfakcji zamiar zrzucic, to wtedy po prostu zejde byc moze z pelnego raw na w wiekszosci raw plus nieco gotowane. Weganizm to rowniez maczne rzeczy i oczywiste jest, ze jak siedzialam 2 m-ce z noga w gipsie, a mialam zlamana niefajnie stope, to nawet mimo jakiegos ruchu, nie bylo go tyle, zeby zrownowazyc zazeranie z nudow (jestem istota ruchliwa bardzo, nie cierpie takiego stylu zycia, jaki wymusza choroba + oczywiscie troskliwe kolezanki itd. "bo Kasia nozke ma zlamana, to cos do zarcia przyniosa i efekty potem sa"). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi