ivi123 Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Muszę podjąć decyzję dotyczącą zmiany lokalu w nowym mieście. Alternatywy: 1 lokal przy fryzjerce- malutki, gdzie ograniczę się do minimum, ale przy fryzjerce są klientki na duperelki 2 lokal mój własny taki jak bym chciała, ale muszę zrobić remont i zdobyć klientki Nie wiem co robić? Jejku... Decyzja PROBLEM As Kielichów- chcę zacząć od nowa i chcę, żeby to przynosiło zyski 1 LOKAL przy fryzjerce STAN OBECNY- 2 miecze- dokonuję wyboru, myślę RADA- SPRAWIEDLIWOŚĆ- chyba muszę uważać żeby wspólny lokal nie przyniósł konfliktów, chyba dokładnie wszystko spisać na papierze i pilować dokumentów WYNIK PO PODJĘCIU DECYZJI- GWIAZDA- będę zadowolona 2 LOKAL dla siebie STAN OBECNY - 7 BUŁAW- boję się obowiązków, kredytów, czy sobie poradzę RADA- UMIARKOWANIE- muszę ostrożnie podejść do tematu wszzystko przemyśleć WYNIK PO PODJECIU DECYZJI- WIEŻA- oj chyba to nie wypali Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 PROBLEM As Kielichów Twoje nowe uczucia 1 LOKAL przy fryzjerceSTAN OBECNY- 2 miecze Współpraca. U mnie tak karta wyskakuje na to, że ktoś jest w związku i na szybkie+mądre zakończenie sprawy RADA- SPRAWIEDLIWOŚĆ Wypisz sobie na kartce za i przeciw i wyciągnij wniosek WYNIK PO PODJĘCIU DECYZJI- GWIAZDA Współpraca(dwa dzabny trzymane przez kobietę ), nadzieja 2 LOKAL dla siebie STAN OBECNY - 7 BUŁAW zmagasz się z przeciwnościami, biorąc pod uwagę jeszcze ten as pucharów, powiem, że ze swoimi myślami RADA- UMIARKOWANIE ochłoń, nie podejmuj decyzji pod wpływem emocji, rozważ to na spokojnie WYNIK PO PODJECIU DECYZJI- WIEŻA nagła zmiana, ale na co? Może zwiastować niepowodzenie lub przeprowadzkę... Cytuj
bridaa Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 ewidentnie lepsze masz karty na lokal przy fryzjerce, jesli też wykonujesz coś związanego z upiekszaniem to Gwiazda na wyniku jest bardzo dobrą kartą, podpisz umowę , zadbaj o formalności, radzi Sprawiedliwośc, żeby wszystko było sprawdzone i na papierze z własnym lokalem wstrzymaj się na trochę,masz tam trudności a Umiar rozciąga, radzi poczekaj, nie rób niczego pochopnie, Wieży na wyniku komentować nie trzeba Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 opcja pierwsza..fryzjerka moze ci podsyłać klientki ty jej swoje rowniez..i mniejsze opłaty:) Cytuj
ivi123 Napisano 26 Października 2013 Autor Napisano 26 Października 2013 dziękuję za pomoc... jej ile mnie nerwów to wszystko kosztuje... czy możecie zerknąć na rozkład mini czy może powinnam poszukać pracy u kogoś? Czy powinnam poszukać pracy u kogoś- 6 MIECZY- raczej nie lub może to będzie jakaś ucieczka i rozwiązanie od kłopotów Czy dostanę pracę u kogoś- KOŁO FORTUNY- jak nie spróbuję to nie zobaczę Czy będę zadowolona - 4 BUŁAWY- może to jest droga do czegoś nowego Czego mogę sie po pracy spodziewać- WIARA- działania, poszerzenia wiedzy Jejku i co ja mam robić Dzisiaj zadzwonię i popytam o pracę w salonach Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Muszę podjąć decyzję dotyczącą zmiany lokalu w nowym mieście.Alternatywy: 1 lokal przy fryzjerce- malutki, gdzie ograniczę się do minimum, ale przy fryzjerce są klientki na duperelki 2 lokal mój własny taki jak bym chciała, ale muszę zrobić remont i zdobyć klientki Nie wiem co robić? Jejku... Decyzja PROBLEM As Kielichów- sporo emocji zwiazanych z decyzja 1 LOKAL przy fryzjerce STAN OBECNY- 2 miecze-nie do konca wiesz iumiesz na to spojrzec obiektywnie RADA- SPRAWIEDLIWOŚĆ- spojrz na to obiektywnie- obie strony na tym zyskają- WYNIK PO PODJĘCIU DECYZJI- GWIAZDA- bedziesz adowolona i pelna nadzieji na lepsze jutro 2 LOKAL dla siebie STAN OBECNY - 7 BUŁAW-sporo spraw do zrobienia- duzy naklad energii RADA- UMIARKOWANIE- spokojnie przemyslec czy samodzielne dzialanie przyniesie zamierzone efekty WYNIK PO PODJECIU DECYZJI- WIEŻA- tzreba najpierw odbudowac/ wyremontowac a dopiero potem oczekiwac efektów podsumowujac- fryzjerka to na poczatek lepsze miejsce ( szkoda, ze po wiezy niczego nie dołozyłaś) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi