Maestro Inez2503 Napisano 25 Października 2013 Maestro Napisano 25 Października 2013 1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - Giermek Buław mam sylwetkę nastolatki, mały biust i proporcjonalnie dość wąskie biodra 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce - 9 monet chcę być bardziej atrakcyjna i kusząca;) 3. Moja motywacja teraz - Król Mieczy być zgrabniejsza i bardziej wiotką, jestem surowa dla siebie 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - 5 kielichów odwodnic się, albo tęsknic za kimś, to wtedy "samo się" schudnie:lol: 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - 2 kielichów zbilansowana, powinnam zrównowazyc pewnie wszelkie składniki,poza tym pić więcej wody 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 10 monet tyle ile robię tyle wystarczy 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 7 buław chyba za wiele sie nie zmienię, ale nadal aktywność będzie górowała 9. Jak będę wyglądała w grudniu 2013 r. 5 buław Gwiazda suma Głupiec HB Głupiec/Cesarz będe wygladała dużo ładniej niz teraz:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - 5 kielichów odwodnic się, albo tęsknic za kimś, to wtedy "samo się" schudnie:lol: nie zniechęcać się.. tuż to dopiero półmetek:) docenić to co juz do tej pory osiągnełas wyrzeczeniami:) 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - 2 kielichów seks..bo w tobie tkwi seks,haha 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 10 monet domowa:P taka aktywnosc wlasnie z chodakowska no i plus tego,ze masz wgląd podczas tego na to co dzieje sie w domku. 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 7 buław nadal bedziesz pręznie sie wysilala,samodyscyplina:) 9. Jak będę wyglądała w grudniu 2013 r. 5 buław Gwiazda suma Głupiec HB Głupiec/Cesarz atrakcyjna:) piersi jędrniejsze i nogi wytrzymale:) 1 Cytuj
bridaa Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Inez Ty nie musisz zrzucać kilogramów, w/g kart to nie masz ich w nadmiarze , bardziej powiedziałabym że chciałabyś zaokrąglić się w niektórych miejscach :-) i mieć bardziej kobiece kształty. Myslę, że powinnaś zwrócić uwagę na gospodarkę wodną w organiźmie, bo tu nie widać nadwagi tylko właśnie odkładanie wody jesli już. Myslisz o ćwiczeniach, siłowni?? - bo przy 7 buław to powiedziałabym, że popracujesz własnie nad mięśniami. A w grudniu piekna Gwiazda :-) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 (edytowane) 1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - Giermek Buław[/color][/b] Tak, cialo takiej mlodej dziewczyny masz. Figura nastolatki. Drobna, szczupla. Przy czym musisz byc pelna energii. I jednak seksowna. 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce - 9 monet Chcesz czuc sie w pelni zadowolona z tego, co masz. Czuc statysfakcje ze swojego ciala. Chcesz moc prezentowac swoje cialo jak cos, w co wrecz zainwestowalas prace i wysilek. 3. Moja motywacja teraz - Król Mieczy Jakis mezczyzna moze byc dodatkowa motywacja dla Ciebie. 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - 5 kielichów Skojarzylo mi sie, ze szybko to raczej nie bedzie. Raczej wolno i systematycznie. Przy czym w Twoim przypadku to chyba nie kilogramy stanowia problem. 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - 2 kielichów Taka, ktora nadal pozwoli Ci cieszyc sie jedzeniem. A... i nie jesc samej. W towarzystwie. Sama mozesz miec sklonnosci, aby jesc nieregularnie i byle co. 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 10 monet Cos, co moglabys wplesc w zycie codzienne. I wykonywac w domu. 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 7 buław Ja bym tu widziala bardziej prace z miesniami... niz zrzucanie kilogramow. 9. Jak będę wyglądała w grudniu 2013 r. 5 buław Gwiazda suma Głupiec HB Głupiec/Cesarz No... Tu jakby dopiero zaczynalo sie cos dziac. Zmian duzych JESZCZE nie bedzie. To bedzie raczej perspektywicznie na przyszlosc... ale juz cos zacznie sie dziac. Zarowno Gwiazda, jak i Glupiec wskazuja na tym, aby nie poprzestawac... bo ruszy... 5 Bulaw to wysilek wlozony w sprawe, ale energia jeszcze zblokowana... Jednak ziarno zostanie zasiane... i Twoj wysilek wyda plony... Takze nie poddawac sie. PS. Ten ostatni punkt kojarzy mi sie z czyms takim, jakby po tym czasie mial nastapic jakis przeskok i dopiero wtedy bedzie tak porzadnie widac... te cale efekty... W kazdym razie karty b. ladne... z czasem efekty beda ladne bardzo. Edytowane 26 Października 2013 przez SacralNirvana 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - Giermek Buław hm... mozna powiedzieć, że nastolatki często takiej nie mają- super! 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce - 9 monet pewnie chciałabys wyglądać bardziej kobieco- w sensie większy biust i pupa 3. Moja motywacja teraz - Król Mieczy Inez tak mi się skojarzyło- Król mieczy to wojownik i strateg- obmyślasz chytry plan jak uzyskać to co założyłaś ( w kwestii wyglądu) 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - 5 kielichów tu nie wiem- bo paz nie ma nadmiaru kilogramow 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - 2 kielichów zbilansowana, powinnam zrównowazyc pewnie wszelkie składniki,poza tym pić więcej wody- tak jak napisałaś- nic dodac nic ująć 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 10 monet codzienna krzątanina w pracy i domu w zupełności wystarczają w utrzymaniu stanu sylwetki na poziomie jaki jest obecnie 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 7 buław dalej szczupła- może bardziej aktyna i zaangazowana w osiagniecie celu 9. Jak będę wyglądała w grudniu 2013 r. 5 buław Gwiazda suma Głupiec HB Głupiec/Cesarz o- no gwiazda jak sie patrzy- aktywność fizyczna poprawia nie tylko figurę ale i ogólny wygląd Cytuj
x-latek Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - Giermek Buław mam sylwetkę nastolatki, mały biust i proporcjonalnie dość wąskie biodra No i po co to piszesz dziewczyno? Tu chodzi o to żeby inni coś odczytali z karty. 2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce - 9 monet Chcesz wyglądać jak ta laleczka z żurnalu 3. Moja motywacja teraz - Król Mieczy Tak, jesteś samokrytyczna wobec siebie w tym temacie. 4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy - 5 kielichów No nie wiem. Może tu chodzi o to, żeby wpierw przyjąć tą postawę ascetyczną aby ruszyć dalej. Przygotować się najpierw mentalnie na to. 5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza - 2 kielichów Też powiem jak inni. Zwróć uwagę na gospodarkę wodną w Twym organizmie. Dobre przepłukanie organizmu wpierw, później możesz sobie dalej kombinować. I jednocześnie przez to mniej produktów stałych spożywaj. 6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - 10 monet To chyba to co robisz w domu i koło domu, w ogóle Twe codzienne zajęcia Ci wystarczą? Chyba musisz się dużo ruszać w takim razie. 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 7 buław A może będziesz wyglądała na przemęczoną (czymś tam) po tym czasie? Sorry. 9. Jak będę wyglądała w grudniu 2013 r. 5 buław Gwiazda suma Głupiec HB Głupiec/Cesarz Ha! Dziewczyno, na Sylwestra widocznie będziesz ładnie wyglądać. Tu widać pewne takie odmłodnienie w tych kartach. 5 Buław to taka sportowa karta, oczy będą Ci się lśnić jak te gwiazdeczki, no i Głupiec - będziesz wyglądać na taką świeżą. A tak w ogóle patrząc po tych kartach to ja nie widzę jakoś szczególnego powodu żebyś miała zrzucać kilogramy. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Października 2013 Autor Maestro Napisano 26 Października 2013 1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie - Giermek Buław mam sylwetkę nastolatki, mały biust i proporcjonalnie dość wąskie biodra No i po co to piszesz dziewczyno? Tu chodzi o to żeby inni coś odczytali z karty. X-latku czepialski :pisałam tak, bo tak tę kartę odczytałam:) A co do kilogramów, to ja chyba nigdy nie będe z siebie zadowolona...taki typ... Cytuj
x-latek Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 X-latku czepialski :pisałam tak, bo tak tę kartę odczytałam:) A co do kilogramów, to ja chyba nigdy nie będe z siebie zadowolona...taki typ... Aha, rozumiem. No wiem, kobiecie samej sobie zawsze jest ciężko dogodzić w tym temacie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Maestro Napisano 1 Stycznia 2014 WERYFIKACJA 7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 7 buław chyba za wiele sie nie zmienię, ale nadal aktywność będzie górowała W listopadzie miałam sporo nerwów emocjonalnych, ktore rozładowywałam dzięki ćwiczeniom 9. Jak będę wyglądała w grudniu 2013 r. 5 buław Gwiazda suma Głupiec HB Głupiec/Cesarz widzę, ze mam lepszą sylwetkę, nogi zgrabniejsze i brzuch płaski:)))) będe wygladała dużo ładniej niz teraz:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi