Skocz do zawartości

I moje ciało za dziewczynami;)

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie -Rycerz kielichów - raczej dobrze-

2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce -MAg- heh to raczej normalne- tak żeby inni zwracali uwagę ( na moich kartach całkiem przystojny mężzyzna)

3. Moja motywacja teraz -Krolowa Denarow byc zadowoloną ze swego wyglądu

4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy -3 buław, 7 buław- zawalczyc w inny niz dotychczas sposob

5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza -As mieczy- raczej drastyczna ( bo taka powinna byc ze względu na tarczycę)

6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - Król buław- hmm... Krolik buław to osoba bardzo energiczna- całkiem jak ja- moze powinnam jeszcze przyspieszyć?

7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 8 mieczy- nic sie nie zmieni

8. Jak będę wyglądała w grudniu 2013 r. Papiez Koło 10 kielichów- nie wiem, stwierdzę że nic na siłę i będzie jak jest-czyli nadal bedę się dobrze czuc we własnym ciele

Edytowane przez gość5
brak karty - pkt 3
  • Maestro
Napisano

1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie -Rycerz kielichów - ciało wygląda dobrze, może trochę za dużo wody w nim, moze trzeba popracować nad mięśniami?

2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce -Mag -takiej, żeby facetom opadały szczęki,a babkom zazdrość zaburzała spokój dnia:))

3. Moja motywacja teraz -??????

4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy -3 buław, 7 buław- dużo ćwiczyć, ale na dłużej, nie, że przez tydzień szalejesz, a potem odpuszczasz

5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza -As mieczy- nooo,taka dość skromna, ascetyczna, niskotłuszczowa

6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - Król buław- ogólnie to ćwiczenia na siłowni w połączeniu z cardio

7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 8 mieczy- ta karta ogranicza nieco..

8. Jak będę wyglądała w grudniu 2013 r. Papiez Koło 10 kielichów- wydaje mi się, że nie będzie Ci się chciało,uznasz, zę wyglądasz nieźle i zaczniesz się cieszyć Świętami:)

Napisano

1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie -Rycerz kielichów - ciało wygląda dobrze, może trochę za dużo wody w nim, moze trzeba popracować nad mięśniami?tak może być Inez- tarczyca zbiera wodę

2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce -Mag -takiej, żeby facetom opadały szczęki,a babkom zazdrość zaburzała spokój dnia:))

3. Moja motywacja teraz -??????- tu miała być Queen Denarów - juz dopisuję

4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy -3 buław, 7 buław- dużo ćwiczyć, ale na dłużej, nie, że przez tydzień szalejesz, a potem odpuszczasz

5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza -As mieczy- nooo,taka dość skromna, ascetyczna, niskotłuszczowa

6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - Król buław- ogólnie to ćwiczenia na siłowni w połączeniu z cardio

8. Jak będę wyglądała w grudniu 2013 r. Papiez Koło 10 kielichów- wydaje mi się, że nie będzie Ci się chciało,uznasz, zę wyglądasz nieźle i zaczniesz się cieszyć Świętami:)

• Maestro
Napisano
1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie -Rycerz kielichów - ciało wygląda dobrze, może trochę za dużo wody w nim, moze trzeba popracować nad mięśniami?

3. Moja motywacja teraz -??????- tu miała być Queen Denarów - juz dopisuję

Moze ta Królowa mówić o tym, że faktycznie chciałabys wyglądać bardziej atrakcyjnie,ale niekoniecznie za przyczyna ćwiczeń, czy diet, może nowe ciuchy?:)

Napisano

to fakt Inez- ale z doswiadczenia wiem, ze jak się wbiję w kieckę- faceci "boja" się podejsc :):chytry:- takie małe doświadczenie miałam ostatnio- jeansy + szpilki wiecej zdziałały niz sukienka :P

Napisano

1.Moje ciało jak wygląda teraz obiektywnie -Rycerz kielichów - raczej dobrze-

Hm, powiedziałbym że raczej zmiennie w oczach innych. To zależy od tego co na siebie włożysz. Wiesz o czym mówię? Raz ubierzesz się tak, żeby uwydatnić to czy tamto, innym razem ubierzesz się inaczej.

2. Jak pragnę wyglądać/takiej figury chce -MAg- heh to raczej normalne- tak żeby inni zwracali uwagę ( na moich kartach całkiem przystojny mężzyzna)

Ha! Chcesz wyglądać czarująco mężczyznom. Chciałabyś wyglądać tak jak tego sobie zażyczyłabyś. Wiem że to banalnie brzmi, ale na teraz nic innego mi nie przychodzi do głowy.

3. Moja motywacja teraz -Krolowa Denarow byc zadowoloną ze swego wyglądu

Twoja motywacja co do tego to odpowiednie odżywianie się/dieta plus zachowywanie innych reguł w osiągnięciu żądanego wyglądu.W dodatku jeszcze tam pewne kosmetyki-szmyki, takie tam rzeczy, wiesz... O! jeszcze ładne ubranko. Król Den - wiadomo, chcesz ładnie wyglądać, na przyzwoitym poziomie obecnego pojęcia kobiety.

4. Co robić by szybko zrzucić zbędne kilogramy -3 buław, 7 buław- zawalczyc w inny niz dotychczas sposob

Chyba jeszcze nie masz konkretnego planu co do tego. Musisz założyć pewien projekt co do tego i nie bać się podjąć takiego wyzwania.

5. Jaka dieta jest dla mnie najlepsza -As mieczy- raczej drastyczna ( bo taka powinna byc ze względu na tarczycę)

O tak! Postawić sprawę jasno i nie bać się. As to początek, czyli musisz konkretnie podjąć pewne postanowienia najpierw i działać w tym kierunku, a nie że jakoś to będzie i odwlekanie tematu na później. Tu nie ma nic szczególnie o samej diecie, masz najpierw sobie założyć silne postanowienie zaczęcia diety.

6. Jaka aktywność jest dla mnie najlepsza - Król buław- hmm... Krolik buław to osoba bardzo energiczna- całkiem jak ja- moze powinnam jeszcze przyspieszyć?

Jak uważasz. Jeśli sądzisz szczerze wobec siebie, że jesteś wystarczająco aktywna, to i nie musisz przyśpieszać. Może ten Król mówi tu tylko o zachowaniu tej Twej obecnej aktywności?

7. Jak będę wyglądała za miesiąc - 8 mieczy- nic sie nie zmieni

Też tak samo widzę tu jakieś blokady.

Coś mi tu kurcze wygląda z tych kart do tej pory że jednak boisz się czegoś w tym. Tego przejścia na ten inny styl życia?

8. Jak będę wyglądała w grudniu 2013 r. Papiez Koło 10 kielichów- nie wiem, stwierdzę że nic na siłę i będzie jak jest-czyli nadal bedę się dobrze czuc we własnym ciele

Zupełnie nie rozumiem tego Papieża tu.