Gość Linkinia Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Przeglądałam rozkłady i znalazłam dwa autorstwa GdzieTaIrlandia. Swoją drogą: są super! Wybrałam z nich pare podpunktów. Bardzo proszę o spojrzenie Listopad 1. Najważniejsze wydarzenie - Kochankowie, 7 denarów, 3 denary --> H.B. Wieża, Rydwan Mam wrażenie, że pewna sytuacja mnie zaskoczy i będę musiała podjąć decyzję. Dokonać odpowiedniego wyboru. To może dotyczyć sprawy, nad którą się zastanawiałam już kiedyś i nagle przyjdzie mi sie z nią zmierzyć. 2. Na co wpływu mieć nie będę? - As mieczy, 6 buław, VIII Siła --> H.B. Diabel, Kochankowie Rozmowa/namowa o podłożu seksualnym, która da mi satysfakcję jako kobiecie, że się podobam akurat tej osobie... 3. Co szczególnie zaskoczy - wypadł Rycerz kielichów. 9 kielichów, Słońce, 2 kielichów --> H.B. Cesarzowa Mężczyzna, który nie myśli o trwałej relacji, lecz o jednorazowej akcji... Umie uwodzić, jest wrażliwy. Dalej karty pokazują jego egoistyczną postawę. Może okazać mi trochę więcej uwagi, ciepła, poczuję, że mu się podobam. Cała ta sytuacja sprawi, że podniesie się trochę moja samoocena, sprawi mi to radość. Myślę, że go znam i on się pokaże od innej strony, otworzy się na mnie. 4. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 9 denarów, 4 denary, 7 mieczy --> H.B. Sąd, Kapłanka Nie mam pojęcia. Może uda mi się wydobyć z kogoś jakieś zwierzenia dla mnie ważne. 5. Dobra rada kart - Giermek kielichów, 4 buław Powinnam przyjmować zaproszenia i sama inicjować wyjścia, spotkania w grupie. Być bardziej spontaniczna i aktywna. Powinnam zająć się tym, co sprawia mi radość. Cytuj
slawa Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Listopad 1. Najważniejsze wydarzenie - Kochankowie, 7 denarów, 3 denary --> H.B. Wieża, Rydwan Dostaniesz niespodziewanie dobra wiadomosc(mam takie odczucie ze chodzi o prace)i w zwiazku z nia bedziesz musiala podjac decyzje,bedzie to splot okolicznosci w ktorych trzeba bedzie podejmowac szybkie decyzje,aby nie zmarnowac szansy.7Denarow nazwaja tez Wladczynia Niepelnego Sukcesu, Nie rob wiec nic na sile - badz rozwazna. 2. Na co wpływu mieć nie będę? - As mieczy, 6 buław, VIII Siła --> H.B. Diabel, Kochankowie Ja bym powiedziala,ze to poczatek namietnej przygody.Jestescie na jednym pozimie intelektualnym,i moze was polaczyc silna wiez emocjonalna. 3. Co szczególnie zaskoczy - wypadł Rycerz kielichów. 9 kielichów, Słońce, 2 kielichów --> H.B. Cesarzowa Piekne karty,Ja mysle,ze z tego moze sie rozwinac cos naprwde pieknego,pod warunkiem ze ty jestes osobowoscia silniejsza od niego.2 ielichow mowi o harmoni i zgodnosci uczuc,XIX Slonce sprzyja rozwojowi osobowosci obojga,poczucie,bezpieczenstwa,szczescia,harmonii.9Kielichow to w zwiazku tez ladna karta .Poza tympoczujesz sie ogromnie kobieco i w sumie szczesliwa. 4. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 9 denarów, 4 denary, 7 mieczy --> H.B. Sąd, Kapłanka Mam wrazenie ze jestes osobka,ktora umie liczyc sama na siebie ale tu bym powiedziala,ze dowiesz sie czegos co dotyczy rodziny i skaplikowanych spraw prawnych.Wiadomosc bedzie dobra.Poza tym mysle ,ze osiagnieszlepsza sytuacje finansowa i ona bedzie bardziej stabilna. Chodzi mi po glowie tez jakis kurs gdzie ty przekazywalabys swoja wiedze innym. 5. Dobra rada kart - Giermek kielichów, 4 buław Powinnam przyjmować zaproszenia i sama inicjować wyjścia, spotkania w grupie. Być bardziej spontaniczna i aktywna. Powinnam zająć się tym, co sprawia mi radość. Mowi tez o nowych kontaktach i zwiazkach.Nie spoczywac na laurach - dzialac. Powodzenia:brum: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Października 2013 Maestro Napisano 26 Października 2013 Listopad 1. Najważniejsze wydarzenie - Kochankowie, 7 denarów, 3 denary --> H.B. Wieża, Rydwan podejmowanie decyzji odnośnie kogoś, odnosnie, jakiejs znajomości,relacji,zastanawianie się czy warto w to wchodzi 2. Na co wpływu mieć nie będę? - As mieczy, 6 buław, VIII Siła --> H.B. Diabel, Kochankowie Może być jakaś nieplanowana pogawędka z kims kogo znasz, najprawdopodobniej o podłożu seksualnym , świetnie sobie z tym poradzisz i będzie tak jak Ty zechcesz 3. Co szczególnie zaskoczy - wypadł Rycerz kielichów. 9 kielichów, Słońce, 2 kielichów --> H.B. Cesarzowa wróci mężczyzna z przeszłości, z nim poprawa stosunków i miłe spotkanie 4. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 9 denarów, 4 denary, 7 mieczy --> H.B. Sąd, Kapłanka osiągniesz zadowolenie z samej siebie, spokój emocjonalny, możliwe, ze dowiesz się pewnych ważnych rzeczy o kimś 5. Dobra rada kart - Giermek kielichów, 4 buław ciesz się życiem, spotykaj ze znajomymi, nie zamartwiaj:) Cytuj
panna.marta Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Listopad 1. Najważniejsze wydarzenie - Kochankowie, 7 denarów, 3 denary --> H.B. Wieża, Rydwan coś na co czekasz (prawdopodobnie na jakąś sprawę związaną z uczuciami) wyjaśni się, coś ruszy do przodu 2. Na co wpływu mieć nie będę? - As mieczy, 6 buław, VIII Siła --> H.B. Diabel, Kochankowie możesz zostać odcięta od możliwości zdobycia czegoś cennego. Ja myślę,że jednak się nie poddasz i będziesz dzielnie walczyć 3. Co szczególnie zaskoczy - wypadł Rycerz kielichów. 9 kielichów, Słońce, 2 kielichów --> H.B. Cesarzowa chyba Twój mężczyzna okaże się niezłym romantykiem 4. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 9 denarów, 4 denary, 7 mieczy --> H.B. Sąd, Kapłanka myślę,że tu chodzi o zdolność do pomnażania pieniążków 5. Dobra rada kart - Giermek kielichów, 4 buław odpocznij, poddaj się rozrywce Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 Dziękuję dziewczyny Może ktoś jeszcze zerknie? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Listopada 2013 Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) DZIĘKUJĘ WERYFIKACJA Rozkład ciekawy... będę go robiła Najważniejsze wydarzenie - bardzo ważny był wyjazd do rodziny i dużo wolnego na uczelni, ale musiałam podjąć decyzję. Dostałam również zaproszenie na wyjazd razem ze znajomymi, ale po przemyśleniu - zrezygnowałam. Na co wpływu mieć nie będę - jeden koleś strasznie się napalił i chciał jak najwięcej ''ukraść'' dla siebie, ale pohamowałam jego zapędy. Co szczególnie zaskoczy - pięknie to karty pokazały! Pan, który mi się pokazuje w Rycerzu Kielichów dosłownie wpadł nagle na aulę (a tu karta wypadła) i znalazł mnie, usiadł obok i mieliśmy bardzo miłą, serdeczną rozmowę. Czułam się cudownie i nadal mi miło. Co osiągnę a się nie spodziewam - potwierdzenie trafności wróżby. Dobra rada kart - tak tu chodziło o wyjścia i żebym tak nie oszczędzała, tylko zrobiła to na co mam ochotę Przeglądałam rozkłady i znalazłam dwa autorstwa GdzieTaIrlandia. Swoją drogą: są super! Wybrałam z nich pare podpunktów. Bardzo proszę o spojrzenie Listopad 1. Najważniejsze wydarzenie - Kochankowie, 7 denarów, 3 denary --> H.B. Wieża, Rydwan Mam wrażenie, że pewna sytuacja mnie zaskoczy i będę musiała podjąć decyzję. Dokonać odpowiedniego wyboru. To może dotyczyć sprawy, nad którą się zastanawiałam już kiedyś i nagle przyjdzie mi sie z nią zmierzyć. 2. Na co wpływu mieć nie będę? - As mieczy, 6 buław, VIII Siła --> H.B. Diabel, Kochankowie Rozmowa/namowa o podłożu seksualnym, która da mi satysfakcję jako kobiecie, że się podobam akurat tej osobie... 3. Co szczególnie zaskoczy - wypadł Rycerz kielichów. 9 kielichów, Słońce, 2 kielichów --> H.B. Cesarzowa Mężczyzna, który nie myśli o trwałej relacji, lecz o jednorazowej akcji... Umie uwodzić, jest wrażliwy. Dalej karty pokazują jego egoistyczną postawę. Może okazać mi trochę więcej uwagi, ciepła, poczuję, że mu się podobam. Cała ta sytuacja sprawi, że podniesie się trochę moja samoocena, sprawi mi to radość. Myślę, że go znam i on się pokaże od innej strony, otworzy się na mnie. 4. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 9 denarów, 4 denary, 7 mieczy --> H.B. Sąd, Kapłanka Nie mam pojęcia. Może uda mi się wydobyć z kogoś jakieś zwierzenia dla mnie ważne. 5. Dobra rada kart - Giermek kielichów, 4 buław Powinnam przyjmować zaproszenia i sama inicjować wyjścia, spotkania w grupie. Być bardziej spontaniczna i aktywna. Powinnam zająć się tym, co sprawia mi radość. Listopad1. Najważniejsze wydarzenie - Kochankowie, 7 denarów, 3 denary --> H.B. Wieża, Rydwan Dostaniesz niespodziewanie dobra wiadomosc(mam takie odczucie ze chodzi o prace)i w zwiazku z nia bedziesz musiala podjac decyzje,bedzie to splot okolicznosci w ktorych trzeba bedzie podejmowac szybkie decyzje,aby nie zmarnowac szansy.7Denarow nazwaja tez Wladczynia Niepelnego Sukcesu, Nie rob wiec nic na sile - badz rozwazna. 2. Na co wpływu mieć nie będę? - As mieczy, 6 buław, VIII Siła --> H.B. Diabel, Kochankowie Ja bym powiedziala,ze to poczatek namietnej przygody.Jestescie na jednym pozimie intelektualnym,i moze was polaczyc silna wiez emocjonalna. 3. Co szczególnie zaskoczy - wypadł Rycerz kielichów. 9 kielichów, Słońce, 2 kielichów --> H.B. Cesarzowa Piekne karty,Ja mysle,ze z tego moze sie rozwinac cos naprwde pieknego,pod warunkiem ze ty jestes osobowoscia silniejsza od niego.2 ielichow mowi o harmoni i zgodnosci uczuc,XIX Slonce sprzyja rozwojowi osobowosci obojga,poczucie,bezpieczenstwa,szczescia,harmonii.9Kielichow to w zwiazku tez ladna karta .Poza tympoczujesz sie ogromnie kobieco i w sumie szczesliwa. 4. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 9 denarów, 4 denary, 7 mieczy --> H.B. Sąd, Kapłanka Mam wrazenie ze jestes osobka,ktora umie liczyc sama na siebie ale tu bym powiedziala,ze dowiesz sie czegos co dotyczy rodziny i skaplikowanych spraw prawnych.Wiadomosc bedzie dobra.Poza tym mysle ,ze osiagnieszlepsza sytuacje finansowa i ona bedzie bardziej stabilna. Chodzi mi po glowie tez jakis kurs gdzie ty przekazywalabys swoja wiedze innym. 5. Dobra rada kart - Giermek kielichów, 4 buław Powinnam przyjmować zaproszenia i sama inicjować wyjścia, spotkania w grupie. Być bardziej spontaniczna i aktywna. Powinnam zająć się tym, co sprawia mi radość. Mowi tez o nowych kontaktach i zwiazkach.Nie spoczywac na laurach - dzialac. Powodzenia:brum: Listopad1. Najważniejsze wydarzenie - Kochankowie, 7 denarów, 3 denary --> H.B. Wieża, Rydwan podejmowanie decyzji odnośnie kogoś, odnosnie, jakiejs znajomości,relacji,zastanawianie się czy warto w to wchodzi 2. Na co wpływu mieć nie będę? - As mieczy, 6 buław, VIII Siła --> H.B. Diabel, Kochankowie Może być jakaś nieplanowana pogawędka z kims kogo znasz, najprawdopodobniej o podłożu seksualnym , świetnie sobie z tym poradzisz i będzie tak jak Ty zechcesz 3. Co szczególnie zaskoczy - wypadł Rycerz kielichów. 9 kielichów, Słońce, 2 kielichów --> H.B. Cesarzowa wróci mężczyzna z przeszłości, z nim poprawa stosunków i miłe spotkanie 4. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 9 denarów, 4 denary, 7 mieczy --> H.B. Sąd, Kapłanka osiągniesz zadowolenie z samej siebie, spokój emocjonalny, możliwe, ze dowiesz się pewnych ważnych rzeczy o kimś 5. Dobra rada kart - Giermek kielichów, 4 buław ciesz się życiem, spotykaj ze znajomymi, nie zamartwiaj:) Listopad1. Najważniejsze wydarzenie - Kochankowie, 7 denarów, 3 denary --> H.B. Wieża, Rydwan coś na co czekasz (prawdopodobnie na jakąś sprawę związaną z uczuciami) wyjaśni się, coś ruszy do przodu 2. Na co wpływu mieć nie będę? - As mieczy, 6 buław, VIII Siła --> H.B. Diabel, Kochankowie możesz zostać odcięta od możliwości zdobycia czegoś cennego. Ja myślę,że jednak się nie poddasz i będziesz dzielnie walczyć 3. Co szczególnie zaskoczy - wypadł Rycerz kielichów. 9 kielichów, Słońce, 2 kielichów --> H.B. Cesarzowa chyba Twój mężczyzna okaże się niezłym romantykiem 4. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 9 denarów, 4 denary, 7 mieczy --> H.B. Sąd, Kapłanka myślę,że tu chodzi o zdolność do pomnażania pieniążków 5. Dobra rada kart - Giermek kielichów, 4 buław odpocznij, poddaj się rozrywce Edytowane 30 Listopada 2013 przez Linkinia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi