Skocz do zawartości

Skorpion....

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przeszukałam cały pokój, jego pojemnik i ani śladu... Ale ze skorpionami różnie bywa więc może się skubaniec zakopał w torfie...

Czy skorpion, którego nie potrafię znaleźć znajdzie się w ciągu najbliższego miesiąca?

9denarów, as pucharów, królowa mieczy

Wydaje mi się, że tak aczkolwiek może być coś nie tak. Może domownik go zauważy??

• Maestro
Napisano

Fajne zwierzęta masz:))

Znajdzie się,ale wydaje mi się, ze możesz być niezadowolona z jakiegoś powodu...

Napisano (edytowane)

Może padnięty będzie? W sumie karty tego nie pokazują :P

Mam nadzieję, że się maluch odnajdzie, na pewno zweryfikuję ;) Dzięki Inezko :D

Muszę jeszcze przeszukać terra węża, bo pojemnik ze skorpionem stał na nim.

Edytowane przez pretoria
  • Maestro
Napisano
Może padnięty będzie? W sumie karty tego nie pokazują :P

Mam nadzieję, że się maluch odnajdzie, na pewno zweryfikuję ;) Dzięki Inezko :D

Muszę jeszcze przeszukać terra węża, bo pojemnik ze skorpionem stał na nim.

Jesteś niesamowita z tymi zwierzętami:))

Napisano (edytowane)

Wygląda, że znajdzie się. Ta Królowa Mieczy to chyba to że przecierpi trochę przez coś tam zanim znajdzie się. Może poszukaj go przy kwiatkach, w doniczkach, tak myślę przez te 9 Monet i tego Asa Pucharów. Jeśli masz kwiaty w domu.

A czemu nie spytasz się kart gdzie on jest?

EDIT: Po Twoim nicku myślałem że piszesz skądś z RPA hehe. Później patrzę pisze tam woj. opolskie.

Edytowane przez x-latek
Napisano

.

Czy skorpion, którego nie potrafię znaleźć znajdzie się w ciągu najbliższego miesiąca?

9denarów,... as pucharów,... królowa mieczy

Lubie skorpiony ale tylko w Zoodiaku.

Skorpionek sie znajdzie co cie niesamowicie ucieszy.

Musisz usiasc spokojnie i pomyslec,przewidziec jego

kroki,i poczynania.(Mial moze troche malo miejsca?)

Powodzenia:brum:

Napisano

Później zapytam kart gdzie on się podziewa :) Nie pytałam o to, bo nie wiem czy bym potrafiła to wywnioskować z kart ;)

Dzisiaj wysprzątałam pokój tak, że perfekcyjna pani domu mogłaby zajrzeć, by tylko go odnaleźć, ale nic z tego :( Najwidoczniej musiałabym całe mieszkanie przejrzeć...

EDIT: Po Twoim nicku myślałem że piszesz skądś z RPA hehe. Później patrzę pisze tam woj. opolskie.

Zawsze chciałam zwiedzić sama całą Afrykę lub polecieć tam na misję. Nawet złożyło się, że mój pies stamtąd przyleciał :P

Pretoria skad te zainteresowania tak

nietypowymi stworzonkami.:icon_smile:

Sama jestem nietypowym stworzeniem :P Nie ma w tym nic głębszego, po prostu jestem 'inna' więc zainteresowania też mam odmienne ;)

Napisano

powinien się znaleźć :mysli:

nie znam się na skorpionach, ale sprawdź może czy gdzieś przy wodzie go nie ma :mysli: ten as kielichów mi się tak skojarzył... a spojrzeć zawsze można ;P

Napisano

Albo jakas kobieta znajdzie. Moze Twoja mama?

Jezeli mieszkasz z rodzicami.

Z podsumow masz Wieze i Kolo z Magiem (HB). Moze sie znalesc w dosc niespodziewany sposob, przy okazji jakis innych zajec, jak nie bedziesz szukac. Po prostu ktos inny moze na niego wpasc i z lekka sie zszokowac.

Napisano
Albo jakas kobieta znajdzie. Moze Twoja mama?

Jezeli mieszkasz z rodzicami.

Z podsumow masz Wieze i Kolo z Magiem (HB). Moze sie znalesc w dosc niespodziewany sposob, przy okazji jakis innych zajec, jak nie bedziesz szukac. Po prostu ktos inny moze na niego wpasc i z lekka sie zszokowac.

To samo pomyślałam jak kładłam karty, lepiej żeby tak nie było bo i skorp i ja będziemy trupami :P

Napisano

Gdzie jest? 2buław, as pucharów, 5buław

Gdzieś gdzie się nie spodziewam, dość blisko ??

Napisano

Gdzis ukryty, moze pod jakimis rzeczami... Schowal sie. Nie powinien byc daleko od miejsca, gdzie przebywal. Ale nie jest na widocznym miejscu. Moze w jakiejs szafie sie schowal albo miedzy ubraniami gdzies.

Napisano

Czyli muszę przeszukać komodę i terrarium węża, bo to najbliżej miejsca gdzie był ;)

Napisano

2Bulaw....As Kielichow....5Bulaw

Patrz tam gdzie jest cieplo i wilgotno.

Jakies miseczki,dekoracje kwiatowe,

szpary w drewnie.Na mojej karcie2Kijow

jest przedstawiona fasola,ktora wypuszcza

pedy-moze jakies naczynie,przedmiot

w tym ksztalcie na wszystkich 3-ch

kartach mam duzo lisci,drzewa,kwiaty

i swieczke,moze przy oswietleniu w terarium.

Powodzenia w szukaniu:brum:

Napisano

Właśnie skorpiona ciężej znaleźć, bo one się nie potrafią zbyt dobrze wspinać więc może ja go jakoś niechcący przeniosłam skoro te kwiaty? Jak znajdę to dam znać :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Niestety nie :/

Co prawda szukałam go tylko 2 razy, ale póki co nikt na niego się nie natknął. Może podczas poszukiwań został wciągnięty do odkurzacza, bo przy okazji porządnie posprzątałam pokój.

Pytanie zadałam czy w ciągu miesiąca się znajdzie, więc może, może... :)

Napisano

o matkoodkurzacz...coraz lepiej..:D...mi sie wydae ze kobieta go znajdzie...lepiej nie za[rasza kolezanke XD

Napisano

Mam nadzieję, że koleżanka go znajdzie - gorzej jakby mama to zrobiła :P

Napisano
Gdzie jest? 2buław, as pucharów, 5buław

Gdzieś gdzie się nie spodziewam, dość blisko ??

masz jakas woe w pokoju?cokolwiek z nia zw.?

Napisano

Mam u węża w terra 'basen' i na parapecie kwiaty oraz spryskiwacz do terra.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Dalej nie ma. Albo skubaniec nadal się ukrywa, albo zdechł, albo podczas poszukiwań wciagnelam go do odkurzacza... będę musiala znow karty stawić :P

Napisano

Czy żyje?? diabeł, 3 mieczy, 3 buław

Myślę, że nie...