pretoria Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Przeszukałam cały pokój, jego pojemnik i ani śladu... Ale ze skorpionami różnie bywa więc może się skubaniec zakopał w torfie... Czy skorpion, którego nie potrafię znaleźć znajdzie się w ciągu najbliższego miesiąca? 9denarów, as pucharów, królowa mieczy Wydaje mi się, że tak aczkolwiek może być coś nie tak. Może domownik go zauważy?? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Października 2013 Maestro Napisano 26 Października 2013 Fajne zwierzęta masz:)) Znajdzie się,ale wydaje mi się, ze możesz być niezadowolona z jakiegoś powodu... Cytuj
pretoria Napisano 26 Października 2013 Autor Napisano 26 Października 2013 (edytowane) Może padnięty będzie? W sumie karty tego nie pokazują Mam nadzieję, że się maluch odnajdzie, na pewno zweryfikuję Dzięki Inezko Muszę jeszcze przeszukać terra węża, bo pojemnik ze skorpionem stał na nim. Edytowane 26 Października 2013 przez pretoria Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Października 2013 Maestro Napisano 26 Października 2013 Może padnięty będzie? W sumie karty tego nie pokazują Mam nadzieję, że się maluch odnajdzie, na pewno zweryfikuję Dzięki Inezko Muszę jeszcze przeszukać terra węża, bo pojemnik ze skorpionem stał na nim. Jesteś niesamowita z tymi zwierzętami:)) Cytuj
x-latek Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 (edytowane) Wygląda, że znajdzie się. Ta Królowa Mieczy to chyba to że przecierpi trochę przez coś tam zanim znajdzie się. Może poszukaj go przy kwiatkach, w doniczkach, tak myślę przez te 9 Monet i tego Asa Pucharów. Jeśli masz kwiaty w domu. A czemu nie spytasz się kart gdzie on jest? EDIT: Po Twoim nicku myślałem że piszesz skądś z RPA hehe. Później patrzę pisze tam woj. opolskie. Edytowane 26 Października 2013 przez x-latek Cytuj
slawa Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 . Czy skorpion, którego nie potrafię znaleźć znajdzie się w ciągu najbliższego miesiąca? 9denarów,... as pucharów,... królowa mieczy Lubie skorpiony ale tylko w Zoodiaku. Skorpionek sie znajdzie co cie niesamowicie ucieszy. Musisz usiasc spokojnie i pomyslec,przewidziec jego kroki,i poczynania.(Mial moze troche malo miejsca?) Powodzenia:brum: Cytuj
slawa Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Pretoria skad te zainteresowania tak nietypowymi stworzonkami. Cytuj
pretoria Napisano 26 Października 2013 Autor Napisano 26 Października 2013 Później zapytam kart gdzie on się podziewa Nie pytałam o to, bo nie wiem czy bym potrafiła to wywnioskować z kart Dzisiaj wysprzątałam pokój tak, że perfekcyjna pani domu mogłaby zajrzeć, by tylko go odnaleźć, ale nic z tego Najwidoczniej musiałabym całe mieszkanie przejrzeć... EDIT: Po Twoim nicku myślałem że piszesz skądś z RPA hehe. Później patrzę pisze tam woj. opolskie. Zawsze chciałam zwiedzić sama całą Afrykę lub polecieć tam na misję. Nawet złożyło się, że mój pies stamtąd przyleciał Pretoria skad te zainteresowania tak nietypowymi stworzonkami. Sama jestem nietypowym stworzeniem Nie ma w tym nic głębszego, po prostu jestem 'inna' więc zainteresowania też mam odmienne Cytuj
Gość Mana Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 powinien się znaleźć nie znam się na skorpionach, ale sprawdź może czy gdzieś przy wodzie go nie ma ten as kielichów mi się tak skojarzył... a spojrzeć zawsze można ;P Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Albo jakas kobieta znajdzie. Moze Twoja mama? Jezeli mieszkasz z rodzicami. Z podsumow masz Wieze i Kolo z Magiem (HB). Moze sie znalesc w dosc niespodziewany sposob, przy okazji jakis innych zajec, jak nie bedziesz szukac. Po prostu ktos inny moze na niego wpasc i z lekka sie zszokowac. Cytuj
pretoria Napisano 26 Października 2013 Autor Napisano 26 Października 2013 Albo jakas kobieta znajdzie. Moze Twoja mama?Jezeli mieszkasz z rodzicami. Z podsumow masz Wieze i Kolo z Magiem (HB). Moze sie znalesc w dosc niespodziewany sposob, przy okazji jakis innych zajec, jak nie bedziesz szukac. Po prostu ktos inny moze na niego wpasc i z lekka sie zszokowac. To samo pomyślałam jak kładłam karty, lepiej żeby tak nie było bo i skorp i ja będziemy trupami Cytuj
pretoria Napisano 27 Października 2013 Autor Napisano 27 Października 2013 Gdzie jest? 2buław, as pucharów, 5buław Gdzieś gdzie się nie spodziewam, dość blisko ?? Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Gdzis ukryty, moze pod jakimis rzeczami... Schowal sie. Nie powinien byc daleko od miejsca, gdzie przebywal. Ale nie jest na widocznym miejscu. Moze w jakiejs szafie sie schowal albo miedzy ubraniami gdzies. Cytuj
pretoria Napisano 27 Października 2013 Autor Napisano 27 Października 2013 Czyli muszę przeszukać komodę i terrarium węża, bo to najbliżej miejsca gdzie był Cytuj
slawa Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 2Bulaw....As Kielichow....5Bulaw Patrz tam gdzie jest cieplo i wilgotno. Jakies miseczki,dekoracje kwiatowe, szpary w drewnie.Na mojej karcie2Kijow jest przedstawiona fasola,ktora wypuszcza pedy-moze jakies naczynie,przedmiot w tym ksztalcie na wszystkich 3-ch kartach mam duzo lisci,drzewa,kwiaty i swieczke,moze przy oswietleniu w terarium. Powodzenia w szukaniu:brum: Cytuj
pretoria Napisano 27 Października 2013 Autor Napisano 27 Października 2013 Właśnie skorpiona ciężej znaleźć, bo one się nie potrafią zbyt dobrze wspinać więc może ja go jakoś niechcący przeniosłam skoro te kwiaty? Jak znajdę to dam znać Cytuj
pretoria Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 Niestety nie :/ Co prawda szukałam go tylko 2 razy, ale póki co nikt na niego się nie natknął. Może podczas poszukiwań został wciągnięty do odkurzacza, bo przy okazji porządnie posprzątałam pokój. Pytanie zadałam czy w ciągu miesiąca się znajdzie, więc może, może... Cytuj
Gość Nayala Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 o matkoodkurzacz...coraz lepiej.....mi sie wydae ze kobieta go znajdzie...lepiej nie za[rasza kolezanke XD Cytuj
pretoria Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 Mam nadzieję, że koleżanka go znajdzie - gorzej jakby mama to zrobiła Cytuj
Gość Nayala Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 Gdzie jest? 2buław, as pucharów, 5buławGdzieś gdzie się nie spodziewam, dość blisko ?? masz jakas woe w pokoju?cokolwiek z nia zw.? Cytuj
pretoria Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 Mam u węża w terra 'basen' i na parapecie kwiaty oraz spryskiwacz do terra. Cytuj
pretoria Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Napisano 22 Grudnia 2013 Dalej nie ma. Albo skubaniec nadal się ukrywa, albo zdechł, albo podczas poszukiwań wciagnelam go do odkurzacza... będę musiala znow karty stawić Cytuj
pretoria Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Napisano 22 Grudnia 2013 Czy żyje?? diabeł, 3 mieczy, 3 buław Myślę, że nie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi