pretoria Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Jaki jest mój stosunek do niego? 8pucharów, diabeł, księżyc, 5mieczy Aktualnie rozdarcie, gwałtowne emocje. Diabeł wskazuje na to, że kręci mnie fizycznie, jestem dość ostrożna w relacji z nim. Jaki jest jego stosunek do mnie? głupiec, 2denarów, sąd, król denarów Ciężko mi się ustosunkować. Stosunek ani na tak ani na nie - jednego dnia tak, drugiego inaczej. Konieczność uporządkowania pewnych spraw. A może w tym sądzie ponowne ożywienie relacji. Nadzieje jakie on wiąże względem mnie.sprawiedliwość, 9mieczy, królowa pucharów, giermek denarów I ponownie karta uporządkowania, może w tym momencie ma coś innego w głowie... W 9mieczy widać, że on ma jakieś problemy dlatego może też nie szuka zbytnio kontaktu. Nadzieje jakie wiąze ja względem jego.kochankowie, giermek denarów, 10pucharów Tu karty mówią same za siebie, wszystko jasno pokazane Wspólna przyszłość.księżyc, królowa pucharów, kapłan, śmierć, 8pucharów Poki co pewne niejasności, ukryte sprawy, tajemnice lub po po prostu widzimy ( widze ) sytuację w złym świetle. Może nastąpić jakiś fajny okres, a później przemiany, przejście z jednego etapu w drugi, co może nie być łatwe. Raczej zakończenie znajomości, Cytuj
Lulu86 Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Jaki jest mój stosunek do niego? 8pucharów, diabeł, księżyc, 5mieczyAktualnie rozdarcie, gwałtowne emocje. Diabeł wskazuje na to, że kręci mnie fizycznie, jestem dość ostrożna w relacji z nim. Jaki jest jego stosunek do mnie? głupiec, 2denarów, sąd, król denarów Ciężko mi się ustosunkować. Stosunek ani na tak ani na nie - jednego dnia tak, drugiego inaczej. Konieczność uporządkowania pewnych spraw. A może w tym sądzie ponowne ożywienie relacji. Nadzieje jakie on wiąże względem mnie.sprawiedliwość, 9mieczy, królowa pucharów, giermek denarów I ponownie karta uporządkowania, może w tym momencie ma coś innego w głowie... W 9mieczy widać, że on ma jakieś problemy dlatego może też nie szuka zbytnio kontaktu. Nadzieje jakie wiąze ja względem jego.kochankowie, giermek denarów, 10pucharów Tu karty mówią same za siebie, wszystko jasno pokazane Wspólna przyszłość.księżyc, królowa pucharów, kapłan, śmierć, 8pucharów Poki co pewne niejasności, ukryte sprawy, tajemnice lub po po prostu widzimy ( widze ) sytuację w złym świetle. Może nastąpić jakiś fajny okres, a później przemiany, przejście z jednego etapu w drugi, co może nie być łatwe. Raczej zakończenie znajomości, 1. Duzo ukrytych emocji, pożądanie, fizyczne przyciąganie.izolacja wycofanie. 2.mysle ze pan nie wie co chce, musi uporządkować pewne sprawy, na pewno ma duży potencjał jest atrakcyjny podoba sie kobietoja, ale on jest trochę rozchwiane. 3.mysle ze on by chciał z tobą mieć romans albo uważa ze jestes ciepła i troskliwa dobra matka dobra żona.,. Jakiś zalążek widać tutaj pozytywnych uczuć, 4 no raczej jasne nie ma mowić co chcesz 5 znajomosc sie zakończy chyba a ty przejdziesz do następnego etapu wsystko z korzyścią dla ciebie. Cytuj
niiwa Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Jaki jest mój stosunek do niego? 8pucharów, diabeł, księżyc, 5mieczy - czujesz się zawiedziona i oszukana - ale tęsknisz i pragniesz go Jaki jest jego stosunek do mnie? głupiec, 2denarów, sąd, król denarów - zawsze chętnie się zobaczy z tobą ale obecnie nie zamierza do tego dążyć, zajęty jest pracą lub jest w stałym związku Nadzieje jakie on wiąże względem mnie.sprawiedliwość, 9mieczy, królowa pucharów, giermek denarów - hmm, - że się rozmówicie a ty postarasz się go zrozumieć - to nie jest dobry czas chyba na związek Wspólna przyszłość.księżyc, królowa pucharów, kapłan, śmierć, 8pucharów - od samego początku mam wrażenie, że on jest żonaty a ty możesz np o tym nie wiedzieć lub też wiesz i jego status partnerski jest przeszkodą. Pucharowa z Księżycem ma bardzo mało wspólnego z rzeczywistością - buja, wyobraża sobie i fantazjuje - nie pozwól się zwodzić ani cierpieć. Cytuj
panna.marta Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Jaki jest mój stosunek do niego? 8pucharów, diabeł, księżyc, 5mieczy jest tu trochę niezdecydowania, blokad, oczekiwania czegoś co nie może być możliwe Jaki jest jego stosunek do mnie? głupiec, 2denarów, sąd, król denarów narazie coś obczaja, rozważa,ale ma nadzieję na jakąś luźną relację Nadzieje jakie on wiąże względem mnie.sprawiedliwość, 9mieczy, królowa pucharów, giermek denarów nadal myślę,że coś ocenia czy warto, widzi w Tobię dobrą ciepła oosobę szukają miłości Nadzieje jakie wiąze ja względem jego.kochankowie, giermek denarów, 10pucharów że da Ci poczucie stabilizacji i bezpieczeństwo Wspólna przyszłość.księżyc, królowa pucharów, kapłan, śmierć, 8pucharów ja myślę,że tobie będzie zależało na głębszym uczuciu, jemu nie, on będzie niezdecydowany i to zakończy Cytuj
pretoria Napisano 26 Października 2013 Autor Napisano 26 Października 2013 W związku nie jest, tym bardziej nie jest żonaty - wiem to na 100%. Ma pewne problemy, może to właśnie nimi jest zajęty... Dzięki dziewczynki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi