Maestro Inez2503 Napisano 26 Października 2013 Maestro Napisano 26 Października 2013 Praca 4 denarów Królowa Buław 5 kielichów suma Pustelnik HB Pustelnik nadal bez zmian,zacznę poszukiwania czegoś nowego Finanse As buław Kapłan Rycerz Mieczy suma Śmierć HB Kochankowie ktoś mnie wesprze,ale mogą byc i nerwy Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz Buław suma Umiarkowanie HB Siła/Kapłanka wydaje mi się, że zawierzę intuicji,może być coś czego się nie spodziewam,ale potem nerwy, potem widać, że facet wyrwie mnie z marazmu Samopoczucie 10 mieczy Kapłan 2 buław suma Gwiazda Hb Gwiazda/Sprawiedliwość z początku jeszcze stany okołodepresyjne, ale widac wsparcie Sił Wyższych i powolną poprawę Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów suma Sąd HB Sprawiedliwość nastąpi jakas zmiana, przełom, może miłe spotkanie ze znajomymi, w każdym razie z kims kogo znam Rada 5 denarów Gwiazda suma Koło HB Głupiec/Cesarz mam nie bac się prosić o pomoc Cytuj
mlodzia Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Praca 4 denarów Królowa Buław 5 kielichów suma Pustelnik HB Pustelnik-skupisz się na pracy i nie będziesz sie za bardzo udzielać, może wejda jakies nowe rzeczy z ktorymi będziesz musiała sie dogłębnie zapoznać Finanse As buław Kapłan Rycerz Mieczy suma Śmierć HB Kochankowie-jakies nieprzewidziane wydatki Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz Buław suma Umiarkowanie HB Siła/Kapłanka-jakas relacja ktora będziesz ukrywać przed otoczeniem może obciazyć Cię psychicznie Samopoczucie 10 mieczy Kapłan 2 buław suma Gwiazda Hb Gwiazda/Sprawiedliwość-będziesz bardzo dużo mysleć, będziesz trochę przygaszona Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów suma Sąd HB Sprawiedliwość-możesz zdac sobie sprawe że pewne relacje juz obumarly i skierowac swoje myśli na zupelnie inne tory Rada 5 denarów Gwiazda suma Koło HB Głupiec/Cesarz- nie zamartwiaj się, bo rozwiązanie problemów jest bardzo blisko, tylko musisz je zauwazyć. Pzd Cytuj
Gość Mana Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 zostawiam ślad by znaleźć później ten wątek Cytuj
pretoria Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Maksymalnie we wtorek dorzucę swą interpretację Cytuj
panna.marta Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Praca 4 denarów Królowa Buław 5 kielichów suma Pustelnik HB Pustelnik bez większych zmian,ale też nie będzie źle. Możesz zacząć szukać czegoś nowego,ale może być Ci ciężko coś znaleźć Finanse As buław Kapłan Rycerz Mieczy suma Śmierć HB Kochankowie Ja myślę,że możesz zastanawiać się nad jakimś dodatkowym zarobkiem Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz Buław suma Umiarkowanie HB Siła/Kapłanka Ja myślę,że znowu może ktoś się krecić koło Ciebie,ale będziesz obojętna na jego zaloty Samopoczucie 10 mieczy Kapłan 2 buław suma Gwiazda Hb Gwiazda/Sprawiedliwość troszkę wda się smutku,ale z czasem będzie lepiej, zrobisz coś dobrego dla siebie, moze jakiś zabieg albo kupisz sobie coś fajnego Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów suma Sąd HB Sprawiedliwość coś się zakończy jakaś dotychczasowa relacja i będzie szansa na coś nowego Rada 5 denarów Gwiazda suma Koło HB Głupiec/Cesarz wydaje mi się ,że powinnaś się za czymś rozejrzeć, w sensie nie przechodzić obok czegoś obojętnie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Praca 4 denarów Królowa Buław 5 kielichów suma Pustelnik HB Pustelnik Nic nie ruszy, będziesz siedzieć w miejscu, możesz odczuwać niezadowolenie/smutek Finanse As buław Kapłan Rycerz Mieczy suma Śmierć HB Kochankowie ciężko powiedzieć, widzę tutaj uczucia/impuls, kazania i szybkie działanie głową, może uda Ci się coś wykombinować, aby zaoszczędzić Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz Buław suma Umiarkowanie HB Siła/Kapłanka będziesz przez jakiś czas szczęśliwa, ale później nastąpią problemy, możliwe kłótnie Samopoczucie 10 mieczy Kapłan 2 buław suma Gwiazda Hb Gwiazda/Sprawiedliwość Samopoczucie kiepskie i nie będzie zależeć tylko od Ciebie, ktoś na to wpłynie, powiązałabym to z tymi kartami, które Ci wypadły na uczucia, możliwe, że chodzi o tego samego człowieka Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów suma Sąd HB Sprawiedliwość Zmiany, które miały swój początek jakiś czas temu, teraz dojdą do zenitu i Twoja sytuacja się zmieni, też bym tutaj powiedziała, że będą mieć na to wpływ inne osoby Rada 5 denarów Gwiazda suma Koło HB Głupiec/Cesarz mimo ciężkiej sytuacji brnij swoją drogą dalej, w końcu po 5 denarach jest 6 monet, a to już pewna poprawa Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Praca 4 denarów Królowa Buław 5 kielichów suma Pustelnik HB Pustelnik tak będziesz miała dość tej praci i szefostwa że zaczniesz szukać nowej i ie wiem ale ty będziesz chciałą odmiany czegos co bedzoesz sana robiła bez pracy zespołowej Finanse As buław Kapłan Rycerz Mieczy suma Śmierć HB Kochankowie dostaniesz niespodziewanie kasę od taty ,coś będzie chciał ci wynagrodzić Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz Buław suma Umiarkowanie HB Siła/Kapłanka odeziwe isę ten na którego czekać mimo że ty sie już wkurzyłaś i stwierdziłaś że nie ma sensu na niego czekać ale pojawia się z nikąd:P Samopoczucie 10 mieczy Kapłan 2 buław suma Gwiazda Hb Gwiazda/Sprawiedliwość kurde ale [postepowanie starszego meżczyny podkopie twoj nastrój ,nie bedziesz wiedziałą co masz zrobic potem zmiana nastąpi i lepsze samopoczucie Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów suma Sąd HB Sprawiedliwość miłe spotkanie coś co cię ucieszy Rada 5 denarów Gwiazda suma Koło HB Głupiec/Cesarz dać komuś się soba zaopiekować a nie zgrywać twardzielkę ,potrzebujesz opieki i wsparcia i masz prosić o nią Cytuj
pretoria Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Praca Mądre/racjonalne działania w sprawie z pracą, pewne sprawy potoczą się inaczej niż byś tego chciała Finanse Ktoś Ci pomoże w sprawach finansowych Uczucia Początkowo fajnie, miło i sympatycznie, później widać jakieś cierpienie, negatywne myślenie, coś Cię przybije i będziesz miała trudności by sobie z tym poradzić Samopoczucie Nie najlepsze, przez kogoś będziesz smutna i przybita Niespodzianka Myślę, że umrze jakaś relacja co wyjdzie Ci na dobre Rada Podnieś głowę i rozejrzyj się. Gdzieś jest pomoc i nowa droga życiowa. Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Praca 4 denarów Królowa Buław 5 kielichów suma Pustelnik HB Pustelnik jakiś większych zmian nie powinno być. Choć czasem możesz czuć swego rodzaju osamotnienie... Finanse As buław Kapłan Rycerz Mieczy suma Śmierć HB Kochankowie powinno być ok. Choć o coś może przyjść Ci powalczyć. Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz Buław suma Umiarkowanie HB Siła/Kapłanka tu w połowie miesiąca może coś się wydarzyć ci zakłuci Twój spokój Samopoczucie 10 mieczy Kapłan 2 buław suma Gwiazda Hb Gwiazda/Sprawiedliwość na początku nie za bardzo... ale ktoś Cię wesprze i powinno się polepszać Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów suma Sąd HB Sprawiedliwość jakieś zmiany się szykują, może być początkowo trochę zamieszania ale później już będzie dobrze.. coś dobrego/miłego się może stać... Rada 5 denarów Gwiazda suma Koło HB Głupiec/Cesarz nie poddawaj się nawet jak będzie ciężko, trudno... bo istnieje rozwiązanie w tych sprawach i nadzieja, że będzie dobrze Cytuj
Gość ANEZ Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Praca 4 denarów Królowa buław 5 kielichów - pilnuj tylko swojej pracy , nie bądź "nadgorliwa" bo to nie zostanie docenione. Finanse As buław Kapłan Rycerz mieczy - konflikt o pieniądze z mężczyzną. Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz buław - codzienna monotonia ale wiadomość od mężczyzna z daleka wyrwie Cię z tego i doda sił, pobudzenia. Samopoczucie 10 mieczy Kapłan 2 buław - jak widać za dobre nie jest, przejdzie ale trzeba poczekać. Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów - zmiany na lepsze w relacjach z rodziną i w partnerstwie. Rada 5 denarów Gwiazda - wiara w to co robisz szukając swojej szczęśliwej gwiazdki na każdej płaszczyźnie swojego życia zaczyna się materializować, więc nie odpuszczaj, dąż do realizacji swoich celów. Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Praca 4 denarów Królowa Buław 5 kielichów suma Pustelnik HB Pustelnik Tu mozesz zaczac stawiac na swoim, a takze jak sama piszesz, rozpoczac poszukiwania. Przy czym teraz juz bardziej ukierunkowane. Tu widac duzo dociekania "czego ja tak naprawde chce?" i darzenie konsekwentne do tego. Mozesz duzo jasniej np. widziec, ze w obecnej pracy sie juz nie spelniasz. Finanse As buław Kapłan Rycerz Mieczy suma Śmierć HB Kochankowie Tu jakby dodatkowa mozliwosc pieniazkow, ale bedziesz musiala o to co nieco zawalczyc. Niby na wyciagniecie reki, a jednak bez pazura nic nie bedzie. Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz Buław suma Umiarkowanie HB Siła/Kapłanka Tu mozesz miec mozliwosc fajnego romansu, z drugiej strony bedziesz zastanawiac sie czy aby tego chcesz. Mozesz czuc wyrzuty sumienia wrecz, ze sie w to angazujesz. Z drugiej strony jak zadbasz o tzw. zloty srodek to moze Ci sie udac zrealizowac sie tu w taki sposob, jak Ci najblizej sercu. Samopoczucie 10 mieczy Kapłan 2 buław suma Gwiazda Hb Gwiazda/Sprawiedliwość Skojarzylo mi sie cos albo z kregoslupem, albo z miesniami. Jakbys z czyms przedobrzyla badz sie przedzwignela. Bedziesz potrzebowala momentami odrobine odpoczynku i takiego porozpieszczania siebie. Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów suma Sąd HB Sprawiedliwość Tu widac, ze coraz lepiej Ci samej ze soba. Na rozne sprawy zaczniesz inaczej patrzec. Mozliwe tez, ze jakas fajna znajomosc (z jakims panem) bedzie sie coraz bardziej ocieplac. Ale nie na zasadzie "musu" a bo oboje tego chcecie. Jakas powazna rozmowa tez przed Toba, ktora co nieco zmieni. Rada 5 denarów Gwiazda suma Koło HB Głupiec/Cesarz Przede wszystkim nie bolej nad tym, czego nie masz a patrz na to, co juz masz i co jeszcze mozesz miec. Duzo rzeczy masz wrecz na wyciagniecie reki, ale to od Ciebie zalezy czy po nie siegniesz. Niektore rzeczy kaza na siebie poczekac. Inne wyklaruja sie z czasem. Ale warto patrzec z nadzieja i nie poddawac sie. Powodzenia Inezko 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 Praca 4 denarów Królowa Buław 5 kielichów suma Pustelnik HB Pustelnik pozostaniesz tu gdzie jesteś, natomiast nie wiem, czy nie będziesz kimś rozczarowana z pracy… może jakąś koleżanką…. Finanse As buław Kapłan Rycerz Mieczy suma Śmierć HB Kochankowie jakaś szansa będzie na lepszy zarobek, może otrzymasz jakąś propozycję… Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz Buław suma Umiarkowanie HB Siła/Kapłanka będziesz je ukrywać i nie wiem, czy ktoś tutaj Cię nie zrani… Samopoczucie 10 mieczy Kapłan 2 buław suma Gwiazda Hb Gwiazda/Sprawiedliwość ojojoj kiepsko na początku miesiąca… ale później złapiesz ziemię nogami i będzie lepiej Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów suma Sąd HB Sprawiedliwość wydaje mi się ,że tu będzie duża zmiana w domu i w Twoim stosunku do samej siebie, do własnego szczęścia… Rada 5 denarów Gwiazda suma Koło HB Głupiec/Cesarz nie rozmyślać za dużo nad emocjami, nie dzielić włosa na czworo, żyć nadzieję, bo dla każdego z nas zaświeci słońce… Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi