Skocz do zawartości

Listopad

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Praca 4 denarów Królowa Buław 5 kielichów suma Pustelnik HB Pustelnik

nadal bez zmian,zacznę poszukiwania czegoś nowego

Finanse As buław Kapłan Rycerz Mieczy suma Śmierć HB Kochankowie

ktoś mnie wesprze,ale mogą byc i nerwy

Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz Buław suma Umiarkowanie HB Siła/Kapłanka

wydaje mi się, że zawierzę intuicji,może być coś czego się nie spodziewam,ale potem nerwy, potem widać, że facet wyrwie mnie z marazmu

Samopoczucie 10 mieczy Kapłan 2 buław suma Gwiazda Hb Gwiazda/Sprawiedliwość

z początku jeszcze stany okołodepresyjne, ale widac wsparcie Sił Wyższych i powolną poprawę

Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów suma Sąd HB Sprawiedliwość

nastąpi jakas zmiana, przełom, może miłe spotkanie ze znajomymi, w każdym razie z kims kogo znam

Rada 5 denarów Gwiazda suma Koło HB Głupiec/Cesarz

mam nie bac się prosić o pomoc

Napisano

Praca 4 denarów Królowa Buław 5 kielichów suma Pustelnik HB Pustelnik-skupisz się na pracy i nie będziesz sie za bardzo udzielać, może wejda jakies nowe rzeczy z ktorymi będziesz musiała sie dogłębnie zapoznać

Finanse As buław Kapłan Rycerz Mieczy suma Śmierć HB Kochankowie-jakies nieprzewidziane wydatki

Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz Buław suma Umiarkowanie HB Siła/Kapłanka-jakas relacja ktora będziesz ukrywać przed otoczeniem może obciazyć Cię psychicznie

Samopoczucie 10 mieczy Kapłan 2 buław suma Gwiazda Hb Gwiazda/Sprawiedliwość-będziesz bardzo dużo mysleć, będziesz trochę przygaszona

Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów suma Sąd HB Sprawiedliwość-możesz zdac sobie sprawe że pewne relacje juz obumarly i skierowac swoje myśli na zupelnie inne tory

Rada 5 denarów Gwiazda suma Koło HB Głupiec/Cesarz- nie zamartwiaj się, bo rozwiązanie problemów jest bardzo blisko, tylko musisz je zauwazyć.

Pzd

Napisano

bez większych zmian,ale też nie będzie źle. Możesz zacząć szukać czegoś nowego,ale może być Ci ciężko coś znaleźć

Ja myślę,że możesz zastanawiać się nad jakimś dodatkowym zarobkiem

Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz Buław suma Umiarkowanie HB Siła/Kapłanka

Ja myślę,że znowu może ktoś się krecić koło Ciebie,ale będziesz obojętna na jego zaloty

troszkę wda się smutku,ale z czasem będzie lepiej, zrobisz coś dobrego dla siebie, moze jakiś zabieg albo kupisz sobie coś fajnego

Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów suma Sąd HB Sprawiedliwość

coś się zakończy jakaś dotychczasowa relacja i będzie szansa na coś nowego

wydaje mi się ,że powinnaś się za czymś rozejrzeć, w sensie nie przechodzić obok czegoś obojętnie

Napisano

Nic nie ruszy, będziesz siedzieć w miejscu, możesz odczuwać niezadowolenie/smutek

ciężko powiedzieć, widzę tutaj uczucia/impuls, kazania i szybkie działanie głową, może uda Ci się coś wykombinować, aby zaoszczędzić

będziesz przez jakiś czas szczęśliwa, ale później nastąpią problemy, możliwe kłótnie

Samopoczucie kiepskie i nie będzie zależeć tylko od Ciebie, ktoś na to wpłynie, powiązałabym to z tymi kartami, które Ci wypadły na uczucia, możliwe, że chodzi o tego samego człowieka

Zmiany, które miały swój początek jakiś czas temu, teraz dojdą do zenitu i Twoja sytuacja się zmieni, też bym tutaj powiedziała, że będą mieć na to wpływ inne osoby

mimo ciężkiej sytuacji brnij swoją drogą dalej, w końcu po 5 denarach jest 6 monet, a to już pewna poprawa :)

Gość AngeloYasmine
Napisano

tak będziesz miała dość tej praci i szefostwa że zaczniesz szukać nowej i ie wiem ale ty będziesz chciałą odmiany czegos co bedzoesz sana robiła bez pracy zespołowej

dostaniesz niespodziewanie kasę od taty ,coś będzie chciał ci wynagrodzić

odeziwe isę ten na którego czekać mimo że ty sie już wkurzyłaś i stwierdziłaś że nie ma sensu na niego czekać ale pojawia się z nikąd:P

kurde ale [postepowanie starszego meżczyny podkopie twoj nastrój ,nie bedziesz wiedziałą co masz zrobic potem zmiana nastąpi i lepsze samopoczucie

miłe spotkanie coś co cię ucieszy

dać komuś się soba zaopiekować a nie zgrywać twardzielkę ,potrzebujesz opieki i wsparcia i masz prosić o nią

Napisano

Praca Mądre/racjonalne działania w sprawie z pracą, pewne sprawy potoczą się inaczej niż byś tego chciała

Finanse Ktoś Ci pomoże w sprawach finansowych

Uczucia Początkowo fajnie, miło i sympatycznie, później widać jakieś cierpienie, negatywne myślenie, coś Cię przybije i będziesz miała trudności by sobie z tym poradzić

Samopoczucie Nie najlepsze, przez kogoś będziesz smutna i przybita

Niespodzianka Myślę, że umrze jakaś relacja co wyjdzie Ci na dobre

Rada Podnieś głowę i rozejrzyj się. Gdzieś jest pomoc i nowa droga życiowa.

Napisano

jakiś większych zmian nie powinno być. Choć czasem możesz czuć swego rodzaju osamotnienie...

powinno być ok. Choć o coś może przyjść Ci powalczyć.

tu w połowie miesiąca może coś się wydarzyć ci zakłuci Twój spokój

na początku nie za bardzo... ale ktoś Cię wesprze :) i powinno się polepszać

jakieś zmiany się szykują, może być początkowo trochę zamieszania ale później już będzie dobrze.. coś dobrego/miłego się może stać...

nie poddawaj się nawet jak będzie ciężko, trudno... bo istnieje rozwiązanie w tych sprawach i nadzieja, że będzie dobrze

Napisano

Praca 4 denarów Królowa buław 5 kielichów - pilnuj tylko swojej pracy , nie bądź "nadgorliwa" bo to nie zostanie docenione.

Finanse As buław Kapłan Rycerz mieczy - konflikt o pieniądze z mężczyzną.

Uczucia Kapłanka Głupiec 9 mieczy Rycerz buław - codzienna monotonia ale wiadomość od mężczyzna z daleka wyrwie Cię z tego i doda sił, pobudzenia.

Samopoczucie 10 mieczy Kapłan 2 buław - jak widać za dobre nie jest, przejdzie ale trzeba poczekać.

Niespodzianka Śmierć 10 denarów 9 kielichów 2 kielichów - zmiany na lepsze w relacjach z rodziną i w partnerstwie.

Rada 5 denarów Gwiazda - wiara w to co robisz szukając swojej szczęśliwej gwiazdki na każdej płaszczyźnie swojego życia zaczyna się materializować, więc nie odpuszczaj, dąż do realizacji swoich celów.

Napisano

Tu mozesz zaczac stawiac na swoim, a takze jak sama piszesz, rozpoczac poszukiwania. Przy czym teraz juz bardziej ukierunkowane. Tu widac duzo dociekania "czego ja tak naprawde chce?" i darzenie konsekwentne do tego. Mozesz duzo jasniej np. widziec, ze w obecnej pracy sie juz nie spelniasz.

Tu jakby dodatkowa mozliwosc pieniazkow, ale bedziesz musiala o to co nieco zawalczyc. Niby na wyciagniecie reki, a jednak bez pazura nic nie bedzie.

Tu mozesz miec mozliwosc fajnego romansu, z drugiej strony bedziesz zastanawiac sie czy aby tego chcesz. Mozesz czuc wyrzuty sumienia wrecz, ze sie w to angazujesz.

Z drugiej strony jak zadbasz o tzw. zloty srodek to moze Ci sie udac zrealizowac sie tu w taki sposob, jak Ci najblizej sercu.

Skojarzylo mi sie cos albo z kregoslupem, albo z miesniami. Jakbys z czyms przedobrzyla badz sie przedzwignela.

Bedziesz potrzebowala momentami odrobine odpoczynku i takiego porozpieszczania siebie.

Tu widac, ze coraz lepiej Ci samej ze soba. Na rozne sprawy zaczniesz inaczej patrzec. Mozliwe tez, ze jakas fajna znajomosc (z jakims panem) bedzie sie coraz bardziej ocieplac. Ale nie na zasadzie "musu" a bo oboje tego chcecie. Jakas powazna rozmowa tez przed Toba, ktora co nieco zmieni.

Przede wszystkim nie bolej nad tym, czego nie masz a patrz na to, co juz masz i co jeszcze mozesz miec. Duzo rzeczy masz wrecz na wyciagniecie reki, ale to od Ciebie zalezy czy po nie siegniesz.

Niektore rzeczy kaza na siebie poczekac. Inne wyklaruja sie z czasem.

Ale warto patrzec z nadzieja i nie poddawac sie.

Powodzenia Inezko :bukiet:

• Lubię to! 1
Napisano

pozostaniesz tu gdzie jesteś, natomiast nie wiem, czy nie będziesz kimś rozczarowana z pracy… może jakąś koleżanką….

jakaś szansa będzie na lepszy zarobek, może otrzymasz jakąś propozycję…

będziesz je ukrywać i nie wiem, czy ktoś tutaj Cię nie zrani…

ojojoj kiepsko na początku miesiąca… ale później złapiesz ziemię nogami i będzie lepiej

wydaje mi się ,że tu będzie duża zmiana w domu i w Twoim stosunku do samej siebie, do własnego szczęścia…

nie rozmyślać za dużo nad emocjami, nie dzielić włosa na czworo, żyć nadzieję, bo dla każdego z nas zaświeci słońce…