Farfalla209 Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Jak tym razem pójdzie mi na placu? Paź Pucharów (O) . Głupiec 0 . Sprawiedliwość VIII -> Głupiec 0 Może się gdzieś noga podwinąć, ale mi się upiecze... Postaram się o koncentrację na łuku dużą, żeby uniknąć jakiś problemów. Jak na mieście? 3 Denarów (O) . Wieża XVI (O) . Król Pucharów -> Księżyc XVIII Wygląda na to, że może być kiepskawo... Tak jakby problemy z gaśnięciem silnika może? Albo zbyt brawurowo gdzieś... albo wręcz przeciwnie, jak ten księżyc i pucharowy zbyt opieszale. Różnie można to interpretować . Czy zdam? Król Buław (O) . 6 buław (O) . Świat (O) -> Kapłanka II Nie . Ale zobaczymy, może jeszcze energie się odwróconą, ale na razie tak to wygląda . Będzie jak będzie... Cytuj
panna.marta Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Paź Pucharów (O) . Głupiec 0 . Sprawiedliwość VIII -> Głupiec 0 powinnaś zdać na placu Jak na mieście? 3 Denarów (O) . Wieża XVI (O) . Król Pucharów -> Księżyc XVIII będzie tu jakaś trudna sytuacja dla Ciebie,nie bardzo będziesz umiała sobie poradzić, wyjść z tej sytuacji, w wyniku tego będziesz chyba coś negocjowała z panem albo on się przyczepi... Czy zdam? Król Buław (O) . 6 buław (O) . Świat (O) -> Kapłanka II oj...wg tych kart nie:( Pan cię skasuje:( Cytuj
Farfalla209 Napisano 28 Października 2013 Autor Napisano 28 Października 2013 Dzięki panna.marta Przemyślałam i myślę, że mogę zbyt brawurowo się zachować. Król Pucharów czyli egzaminator raczej preferujący spokojne osoby i księżyc w podsumie jakby wskazówka by się bardziej czaić niż porywać z motyką na słońce jak w tej wieży odwróconej. Ok to będę uważać przy włączaniu się do ruchu i zmianie pasa itd i nie pchać się . Wszak o 8 rano może być spory ruch Cytuj
Farfalla209 Napisano 29 Października 2013 Autor Napisano 29 Października 2013 WERYFIKACJA Na placu 2 razy popełniony głupi błąd (nie opuszczony do końca awaryjny), ale babka (bo babka mnie egzaminowała) to ostatecznie olała... Na mieście trochę średnia była moja kondycja psychofizyczna ale szło mi całkiem dobrze, aż próbowałam na wzniesieniu ruszyć bez biegu co poskutkowało staczaniem się na drugi samochód (wieża (O) ?) i końcem egzaminu . "będzie tu jakaś trudna sytuacja dla Ciebie,nie bardzo będziesz umiała sobie poradzić, wyjść z tej sytuacji, " panna.marta dokładnie tak było . No i nie zdałam . Dzięki Cytuj
panna.marta Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 dzięki za weryfikację, chyba wiem kto Cię egzaminował AG? Cytuj
Farfalla209 Napisano 29 Października 2013 Autor Napisano 29 Października 2013 Na pewno G, imienia nie pamiętam . Też miałaś z nią do czynienia? Cytuj
panna.marta Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 tak jest dość surowa,więc nie przejmuj się. Cytuj
Farfalla209 Napisano 29 Października 2013 Autor Napisano 29 Października 2013 Dzięki, ale w ogóle się nie przejmuję . Zrobiłam głupotę, więc nie zdałam, normalna sprawa. Następnym razem będzie lepiej . A Ty już zdałaś? Bo wypadłam ostatnio z forum i nie jestem na bieżąco. Cytuj
panna.marta Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 nie, ja ostatnio nie zdałam. Na chwilę obecną się wstrzymałam ze względów finansowych. Spróbuję może w listopadzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi