panna.marta Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 (edytowane) Karty na listopad na każdy obszar życia tasowałam karty od nowa po 3 w p.p: miłość/ uczucia: 9 pucharow, 10 denarów, królowa pucharów-> rydwan VII będę szukała dość intensywnie uczucia, miłości, ciepła i stabilizacji praca: 10 denarów, 8 denarów, 4 buław-> sąd ostetczny XX ktoś doceni moją pracę, poczuję się szczęśliwsza, może wezmę urlop lub dostanę awans, podwyżkę? dom/rodzina/znajomi: Król denarów, cesarz IV, eremita IX-> koło fortuny X ktoś będzie szukał kontaktu ze mną, może ten kolega o którym już pisałam? samopoczucie: eremita IX, glupiec, 9 bulaw-> księżyc XVIII będę szukała rozrywki, będę chciała wyjść z domu i wyrwać się z tego maramzu, który jest teraz w życiu towarzyskim rada na listopad: 4 pucharów, 10 buław, gwiazda XVII -> słońce XIX powinnam docenić to co mam, nie obciążać się i nie robić nic ponad swoje siły, powinnam też coś zorbić dla siebie może jakiś zabieg albo zakupy? Edytowane 26 Października 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 miłość/ uczucia: 9 pucharow, 10 denarów, królowa pucharów-> rydwan VII Cudownie Nie będziesz narzekać Możliwe, że coś ruszy do przodu(rydwan) praca: 10 denarów, 8 denarów, 4 buław-> sąd ostetczny XX obowiązki będą naturalnie, skupisz się na pracy, będziesz zadowolona, w podsumie sąd, więc pewnie odżyjesz dom/rodzina/znajomi: Król denarów, cesarz IV, eremita IX-> koło fortuny X Możesz czuć pewne osamotnienie, ale sprawy będą szły dobrym torem samopoczucie: eremita IX, glupiec, 9 bulaw-> księżyc XVIII Samotność i szczęście w jednym. rada na listopad: 4 pucharów, 10 buław, gwiazda XVII -> słońce XIX miej dobry humor Poznałaś kogoś(?) albo poznasz... Tak sobie pomyślałam, że może tu o jakiegoś chłopaka chodzi... Cytuj
panna.marta Napisano 26 Października 2013 Autor Napisano 26 Października 2013 miej dobry humor Poznałaś kogoś(?) albo poznasz... Tak sobie pomyślałam, że może tu o jakiegoś chłopaka chodzi... jeszcze nie, choć kręcą się panowie,ale żaden nie zdobył mojego serca. Myślę,że coś się prędzej pojawi niż rozkręci to co jest. Cytuj
panna.marta Napisano 26 Października 2013 Autor Napisano 26 Października 2013 może ktoś jeszcze spojrzy? Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 miłość/ uczucia: 9 pucharow, 10 denarów, królowa pucharów-> rydwan VII nie wiem ale ty chyba skupisz się na rodzinie,całe ciepło wylejesz ,bo czegoś może ci tak do końca brakować praca 10 denarów, 8 denarów, 4 buław-> sąd ostetczny XX chyba dostaniesz awans lub niespodziewane pieniądze ,coś co ci się należy dom/rodzina/znajomi: Król denarów, cesarz IV, eremita IX-> koło fortuny X a nie będziesz mial niespodziewanej awarii i będzie trzeba cos ponaprawiać?? samopoczucie: eremita IX, glupiec, 9 bulaw-> księżyc XVIII sama będziesz chciała odciąć się od tych poważnych spraw które toczą się wokół ciebie i zapragniesz zabawy ,czegoś niekontrolowanego ,niewinnego rada na listopad: 4 pucharów, 10 buław, gwiazda XVII -> słońce XIX powinnaś odrzucic to co cię dobija i ogranicza i skupić sie na tym co ci sprawia przyjemność Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Października 2013 Maestro Napisano 27 Października 2013 miłość/ uczucia: 9 pucharow, 10 denarów, królowa pucharów-> rydwan VII w zasadzie okres nie najgorszy, ale dla mnie to nadal będziesz wypatrywała uczucia, będziesz czekała na coś praca 10 denarów, 8 denarów, 4 buław-> sąd ostateczny XX bardzo ładny okres w pracy, może podwyżka nawet, ogólnie zadowolenie widać dom/rodzina/znajomi: Król denarów, cesarz IV, eremita IX-> koło fortuny X widać wsparcie rodziny, głównie jakichs wujków itp., może będą dawali Ci rady, ktoś Ciebie wesprze finansowo samopoczucie: eremita IX, glupiec, 9 bulaw-> księżyc XVIII możesz czuc się samotna, odeprzesz głupie zachowania kogoś wobec Ciebie rada na listopad: 4 pucharów, 10 buław, gwiazda XVII -> słońce XIX odpocznij, nie zapomnij o marzeniach, pamiętaj, że cięższe dni mijają,po nich zawsze świeci słońce:) Cytuj
pretoria Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 1. Myślę, że jesteś gotowa na to by wejść w poważny związek. Ale czy ktoś się zjawi?? W listopadzie chyba nie. Raczej będziesz snuła plany i marzyła. 2. W pracy fajny okres, może podwyżka/awans/premia 3. Tu ciężko mi cokolwiek napisać, w każdym bądź razie coś z facetami 4. Będziesz chciała poczuć trochę luzu i zapomnieć o istniejących problemach/świecie wokół 5. Skup sie na tym co dobre dla Ciebie, zafunduj sobie coś przyjemnego dzięki czemu poczujesz się lepiej Cytuj
panna.marta Napisano 27 Października 2013 Autor Napisano 27 Października 2013 dzięki dziewczyny Cytuj
Gość Linkinia Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 miłość/ uczucia: 9 pucharow, 10 denarów, królowa pucharów-> rydwan VII, H.B. Słońce, Koło, Mag Tutaj bez zmian... Będziesz singlem, ale nie będzie Cię to smuciło - listopad okaże się na tyle dobrym miesiącem, że będziesz mimo wszystko zadowolona. Jasne, że fajnie by było coś zmienić, co widać w królowej pucharów, która czeka i jest pełna uczuć i chce nimi obdarzyć kogoś i sama być otoczona opieką, czułością. praca: 10 denarów, 8 denarów, 4 buław-> sąd ostetczny XX, H.B. Głupiec, Cesarz Dużo do zrobienia, obowiązków, będziesz pracowała jak mróweczka. Czeka Cię coś dobrego - może polepszenie kontaktów z kolegami, koleżankami, jakieś wspólne wyjście po pracy. dom/rodzina/znajomi: Król denarów, cesarz IV, eremita IX-> koło fortuny X, H.B. Śmierć, Cesarz W domu w porządku, bez zmian... Relacje bym powiedziała te same, stabilne. Możesz czuć się w pewnym momencie trochę samotna albo zachowanie pana zmusi Cię do rozmyślań. samopoczucie: eremita IX, glupiec, 9 bulaw-> księżyc XVIII, H.B. Cesarz Czasami będzie Ci źle, możesz mieć jesienną chandrę. Częste zmiany nastroju, od energii, która Cię będzie rozpierała i zmuszała do wyjścia z domu, aż do izolacji od innych i samotnych wieczorów. Tak jakbyś nie miała ochoty, by z kimś się widzieć, rozmawiać, tylko chciałabyś spędzić ten czas sama, trochę się schować. rada na listopad: 4 pucharów, 10 buław, gwiazda XVII -> słońce XIX, H.B. Cesarz Doceń to, co masz, co przynosi Ci radość... Nie rób nic wbrew sobie, nie bierz na siebie za dużo obowiązków. Znajdź czas dla siebie, na zajęcie się sobą, np. pomalowanie paznokci, pójscie na zakupy, ploteczki z koleżanką... Coś, co poprawi Ci nastrój Cytuj
panna.marta Napisano 1 Listopada 2013 Autor Napisano 1 Listopada 2013 a może ktoś jeszcze chce zerknąć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi