Skocz do zawartości

Prosto z mostu... :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem,

Ponieważ w sprawach sercowych ostatnio średnio się mi układa, a pojawił się pewien pan... Wygląda, że zainteresowany jest, ale...z moim realistycznym nastawieniem ;) stwierdziłam, że zapytam kart, jakie są szanse, że z tego coś będzie...

To jest: 3 kielichów - Radość z tej znajomości...

To dochodzi do tego: 8 Denarów - Konieczność dotarcia się.

To będzie rozpoznane: As Mieczy (odpowiedź), tło: Cesarz, Gwiazda => Głupiec - Rozmowa, chyba podejmie ją pan...

To będzie wyczuwane: 6 Buław (odpowiedź), tło: 2 kielichów, Sąd => Wieża - Hm, oboje będziemy mieć dobre przeczucie...będziemy mieć ze sobą dobry kontakt...

To odchodzi: Śmierć - Widać, że powstania relacja na nowych zasadach... Już chyba w tej Wieży widać, że będzie trochę zamieszania...

To nadchodzi: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: 10 Mieczy, 3 Buław => Wieża - Eh, no tak...standardowo :D Pan się zaktywizuje, ale...sam jest po przejściach, będzie chciał postawić sprawę jasno...wiedzieć, na czym stoi zanim zrobi kolejny krok... Wyskoczy trochę jak filip z konopi... Dużo to zmieni w naszym postrzeganiu siebie nawzajem...

Tak widzi to pan: 10 Denarów - Zdaniem pana, jest tutaj szansa na coś stabilnego...

Otoczenie: 9 Denarów - Dobrze nam jest jak jest...

Nadzieje pana: 9 Mieczy - ...że uporządkuje sobie wreszcie myśli...

Obawy pana: 3 Denarów - ...że ta znajomość się nie rozwinie...

Do tego to prowadzi: As Buław (odpowiedź), tło: Kochankowie, Cesarzowa => Koło Fortuny - Wydaje mi się, że oboje dostaliśmy szansę, a co z nią zrobimy to już inna sprawa... Jest to spotkanie niejako przeznaczone nam obojgu...ale to tylko szansa.

Jak myślicie?

Dziękuję z góry za wszystkie pomysły :buziak: Walcie prosto z mostu :D

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Napisano (edytowane)
albo,e ktos jest kto go kusi poza toba i sie boi ze to wyjdzie...

Na razie nie ma powodu, żeby się bać... ;) Żadne zobowiązujące słowa nie padły :) Chyba że...pan się zwiąże jakoś niebawem z jakąś panią. :] Patrząc na moje szczęście, to całkiem możliwe :P

Dzięki, Nayla :buziak:

Edytowane przez maddie88