maddie88 Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Wiem, Ponieważ w sprawach sercowych ostatnio średnio się mi układa, a pojawił się pewien pan... Wygląda, że zainteresowany jest, ale...z moim realistycznym nastawieniem stwierdziłam, że zapytam kart, jakie są szanse, że z tego coś będzie... To jest: 3 kielichów - Radość z tej znajomości... To dochodzi do tego: 8 Denarów - Konieczność dotarcia się. To będzie rozpoznane: As Mieczy (odpowiedź), tło: Cesarz, Gwiazda => Głupiec - Rozmowa, chyba podejmie ją pan... To będzie wyczuwane: 6 Buław (odpowiedź), tło: 2 kielichów, Sąd => Wieża - Hm, oboje będziemy mieć dobre przeczucie...będziemy mieć ze sobą dobry kontakt... To odchodzi: Śmierć - Widać, że powstania relacja na nowych zasadach... Już chyba w tej Wieży widać, że będzie trochę zamieszania... To nadchodzi: Rycerz Buław (odpowiedź), tło: 10 Mieczy, 3 Buław => Wieża - Eh, no tak...standardowo Pan się zaktywizuje, ale...sam jest po przejściach, będzie chciał postawić sprawę jasno...wiedzieć, na czym stoi zanim zrobi kolejny krok... Wyskoczy trochę jak filip z konopi... Dużo to zmieni w naszym postrzeganiu siebie nawzajem... Tak widzi to pan: 10 Denarów - Zdaniem pana, jest tutaj szansa na coś stabilnego... Otoczenie: 9 Denarów - Dobrze nam jest jak jest... Nadzieje pana: 9 Mieczy - ...że uporządkuje sobie wreszcie myśli... Obawy pana: 3 Denarów - ...że ta znajomość się nie rozwinie... Do tego to prowadzi: As Buław (odpowiedź), tło: Kochankowie, Cesarzowa => Koło Fortuny - Wydaje mi się, że oboje dostaliśmy szansę, a co z nią zrobimy to już inna sprawa... Jest to spotkanie niejako przeznaczone nam obojgu...ale to tylko szansa. Jak myślicie? Dziękuję z góry za wszystkie pomysły Walcie prosto z mostu Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Gość Nayala Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 albo,e ktos jest kto go kusi poza toba i sie boi ze to wyjdzie... Cytuj
maddie88 Napisano 26 Października 2013 Autor Napisano 26 Października 2013 (edytowane) albo,e ktos jest kto go kusi poza toba i sie boi ze to wyjdzie... Na razie nie ma powodu, żeby się bać... Żadne zobowiązujące słowa nie padły Chyba że...pan się zwiąże jakoś niebawem z jakąś panią. :] Patrząc na moje szczęście, to całkiem możliwe Dzięki, Nayla Edytowane 26 Października 2013 przez maddie88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi