Skocz do zawartości

listopad 2013 (ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

praca: Rycerz mieczy, 8 mieczy, 2 buławy -> XVII Gwiazda

finanse: 3 puchary, 0 Głupiec, 7 pucharów -> VIII Siła

uczucia: XVI Wieża, XIX Słońce, XIII Śmierć, 4 puchary, 9 mieczy -> V Kapłan

zdrowie: 8 buław, Rycerz denarów, 4 buławy -> VII Rydwan

Samopoczucie: V mieczy, XVIII Księżyc, 6 mieczy -> VII Rydwan

Niespodzianki: X Koło fortuny, XVII Gwiazda, VIII pucharów, XII Wisielec -> XIII Śmierć

Rada: 3 denary

Praca:

będę nadal szukać, ale mam związane ręce, pod koniec miesiąca może ktoś mi zaproponuje rozmowę?

Finanse:

Bardzo dobrze będą stać, lepiej być nie może :D

Uczucia:

Nagła zmiana i zaraz radość, znowu zmiana, poczucie samotności i kłopoty ze snem. A tak szczerze, to boję się tego akurat działu interpretować. Jestem w związku od niedawna i nie mam w planach zerwania, chyba że on...

Zdrowie:

Bardzo dobre, będę mieć dużo energii

Samopoczucie:

Kłótliwa, stęskniona albo pochłonięta marzeniami. I tak teraz raz na jakiś czas jestem w ruchu, ciągle gdzieś jeżdżę, więc 6 mieczy mnie nie dziwi, chyba że znaczą coś innego...

Niespodzianki:

Sprawy się obrócą, poczuję osamotnienie, chęć oddalenia się, ale nie wiem, o co konkretnie biega.

Rada:

być osobą kontaktową i skupić się na finansach.

Edit: Po szczale (->) jest zapisana podsuma

Edytowane przez Euterpe
  • Maestro
Napisano

praca: Rycerz mieczy, 8 mieczy, 2 buławy -> XVII Gwiazda chaos w pracy, który Ciebie zdenerwuje i ograniczy Twoje plany, ale jest swiatełko w tunelu

finanse: 3 puchary, 0 Głupiec, 7 pucharów -> VIII Siła nieplanowane wydatki na przyjemności i alkohol:)

uczucia: XVI Wieża, XIX Słońce, XIII Śmierć, 4 puchary, 9 mieczy -> V Kapłan jakieś poważne zmiany, awantura, potem wyjście z impasu , ale po tym fakcie widać, że będziesz miała cholernie dość wszystkiego co się z miłością kojarzy, przemęczenie materiału widać..

zdrowie: 8 buław, Rycerz denarów, 4 buławy -> VII Rydwan energia Cienie nie opuści

Samopoczucie: V mieczy, XVIII Księżyc, 6 mieczy -> VII Rydwan mogą być nerwowo sytuacje związane z pracą, jakieś lęki,obawy, niepewność

Niespodzianki: X Koło fortuny, XVII Gwiazda, VIII pucharów, XII Wisielec -> XIII Śmierć zaskoczy Ciebie powrót kogoś z przeszłości, kogo dawno nie widziałaś, może pojawić się rozdarcie emocjonalne

Rada: 3 denary nie denerwuj się , rób to co Ci wychodzi najlepiej:)

Napisano

Nie lubię wracać do tego co było, nawet w wspomnieniach :)

Wyjątkiem jest mój obecny partner, dla którego chętnie zrobiłam wyjątek: z nikim nie rozmawia mi się tak dobrze, zawsze mamy o czym dyskutować, nie nudzi mi się przy nim, zmienił się pod pewnymi względami na lepsze :) Nie chcę tego psuć, staram się..

Gość Euterpe
Napisano

Zapomniałam dopisać... obecnie nadal szukam pracy, więc te karty tyczą się bardziej moich poszukiwań :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

mogę po części już zweryfikować :)

uczucia:

ale wg kart od prawej do lewej, czyli kłopoty ze snem, niedostrzeżenie pomocnej dłoni, zmiana w stosunku do partnera, to słońce może oznaczać zadowolenie z podarunku, a wieża... jeszcze zobaczymy

samopoczucie:

taka jakaś kłótliwa byłam przez ten czas, marzyłam o rzeczach nierealnych, a teraz mam ochotę się odciąć od wszystkiego i wszystkich :(

finanse:

faktycznie, sporo wydatków w tym miesiącu :) Alkohol też był, ale już nie z mojej kieszeni

zdrowie:

bardzo dobre :)

niespodzianki:

dobrze napisałaś Inez2503, spotkałam kogoś, kogo dawno nie widziałam, pojawiło się rozdarcie, ale tylko przez chwilę, później wróciło do normy

praca:

wysyłam mnóstwo cv i lm i nadal czekam...

Ostatnio dzwoniłam, to powiedzieli, że proces rekrutacyjny kończy się w tym tygodniu i będą dzwonić za kilka dni...

Skorzystałam rady i wypadłam w kilku decydujących sytuacjach lepiej niż bym chciała :)