Gość Euterpe Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 (edytowane) praca: Rycerz mieczy, 8 mieczy, 2 buławy -> XVII Gwiazda finanse: 3 puchary, 0 Głupiec, 7 pucharów -> VIII Siła uczucia: XVI Wieża, XIX Słońce, XIII Śmierć, 4 puchary, 9 mieczy -> V Kapłan zdrowie: 8 buław, Rycerz denarów, 4 buławy -> VII Rydwan Samopoczucie: V mieczy, XVIII Księżyc, 6 mieczy -> VII Rydwan Niespodzianki: X Koło fortuny, XVII Gwiazda, VIII pucharów, XII Wisielec -> XIII Śmierć Rada: 3 denary Praca: będę nadal szukać, ale mam związane ręce, pod koniec miesiąca może ktoś mi zaproponuje rozmowę? Finanse: Bardzo dobrze będą stać, lepiej być nie może Uczucia: Nagła zmiana i zaraz radość, znowu zmiana, poczucie samotności i kłopoty ze snem. A tak szczerze, to boję się tego akurat działu interpretować. Jestem w związku od niedawna i nie mam w planach zerwania, chyba że on... Zdrowie: Bardzo dobre, będę mieć dużo energii Samopoczucie: Kłótliwa, stęskniona albo pochłonięta marzeniami. I tak teraz raz na jakiś czas jestem w ruchu, ciągle gdzieś jeżdżę, więc 6 mieczy mnie nie dziwi, chyba że znaczą coś innego... Niespodzianki: Sprawy się obrócą, poczuję osamotnienie, chęć oddalenia się, ale nie wiem, o co konkretnie biega. Rada: być osobą kontaktową i skupić się na finansach. Edit: Po szczale (->) jest zapisana podsuma Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Października 2013 Maestro Napisano 26 Października 2013 praca: Rycerz mieczy, 8 mieczy, 2 buławy -> XVII Gwiazda chaos w pracy, który Ciebie zdenerwuje i ograniczy Twoje plany, ale jest swiatełko w tunelu finanse: 3 puchary, 0 Głupiec, 7 pucharów -> VIII Siła nieplanowane wydatki na przyjemności i alkohol:) uczucia: XVI Wieża, XIX Słońce, XIII Śmierć, 4 puchary, 9 mieczy -> V Kapłan jakieś poważne zmiany, awantura, potem wyjście z impasu , ale po tym fakcie widać, że będziesz miała cholernie dość wszystkiego co się z miłością kojarzy, przemęczenie materiału widać.. zdrowie: 8 buław, Rycerz denarów, 4 buławy -> VII Rydwan energia Cienie nie opuści Samopoczucie: V mieczy, XVIII Księżyc, 6 mieczy -> VII Rydwan mogą być nerwowo sytuacje związane z pracą, jakieś lęki,obawy, niepewność Niespodzianki: X Koło fortuny, XVII Gwiazda, VIII pucharów, XII Wisielec -> XIII Śmierć zaskoczy Ciebie powrót kogoś z przeszłości, kogo dawno nie widziałaś, może pojawić się rozdarcie emocjonalne Rada: 3 denary nie denerwuj się , rób to co Ci wychodzi najlepiej:) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Nie lubię wracać do tego co było, nawet w wspomnieniach Wyjątkiem jest mój obecny partner, dla którego chętnie zrobiłam wyjątek: z nikim nie rozmawia mi się tak dobrze, zawsze mamy o czym dyskutować, nie nudzi mi się przy nim, zmienił się pod pewnymi względami na lepsze Nie chcę tego psuć, staram się.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 Zapomniałam dopisać... obecnie nadal szukam pracy, więc te karty tyczą się bardziej moich poszukiwań Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 mogę po części już zweryfikować uczucia: ale wg kart od prawej do lewej, czyli kłopoty ze snem, niedostrzeżenie pomocnej dłoni, zmiana w stosunku do partnera, to słońce może oznaczać zadowolenie z podarunku, a wieża... jeszcze zobaczymy samopoczucie: taka jakaś kłótliwa byłam przez ten czas, marzyłam o rzeczach nierealnych, a teraz mam ochotę się odciąć od wszystkiego i wszystkich finanse: faktycznie, sporo wydatków w tym miesiącu Alkohol też był, ale już nie z mojej kieszeni zdrowie: bardzo dobre niespodzianki: dobrze napisałaś Inez2503, spotkałam kogoś, kogo dawno nie widziałam, pojawiło się rozdarcie, ale tylko przez chwilę, później wróciło do normy praca: wysyłam mnóstwo cv i lm i nadal czekam... Ostatnio dzwoniłam, to powiedzieli, że proces rekrutacyjny kończy się w tym tygodniu i będą dzwonić za kilka dni... Skorzystałam rady i wypadłam w kilku decydujących sytuacjach lepiej niż bym chciała Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi