Skocz do zawartości

Podwyżka

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy dostanę podwyżkę przed świętami Bożego Narodzenia?

rycerz buław, 10 buław, 2 buław, król monet - > rydwan

chyba nie, widzę tu w 2 kijów jakieś rozważania, ale sądzę, że niestety jednak moje nadzieje się nie spełnią

Czy dostanę podwyżkę do końca roku? (właściwie koniec roku od świąt niedaleko, ale cóż, czas to i tak tylko orientacyjne dane)

9 monet, cesarzowa, pustelnik - > pustelnik

po świętach prędzej, aczkolwiek nie wiem jak rozumieć tego pustelnika. W towarzystwie tak dobrych kart, może po prostu nagrodzenie zdobywanego doświadczenia? Bo przecież eremita to nie tylko biedny człowiek, któremu się nie udało i zamknął się w swoim wnętrzu, ale i archetyp mądrości.

Generalnie każdy w tej firmie z czasem dostaje podwyżkę, dlatego pozwoliłam sobie spytać o niedaleki okres.

Będzie weryfikacja oczywiście :hahahaha:

Napisano

moim zdaniem masz szanse w tym 1 rozkladzie,ale bedziesz musiala ostro zasuwac,zeby ja dostac. Takze zakasaj rekawy i do dziela:D

Napisano (edytowane)

Nie dostaniesz. Przynajmniej nie przed swietami. - Pierwszy rozklad.

Do konca roku predzej, aczkolwiek widze tu bardziej zarzadzanie tym, co masz.

Pasuje mi bardziej na po nowym roku...

Ale i tak z tych dwoch opcji blizej jest opcja druga temu, zeby cos tam mialo sie w tej kwestii udac.

Edytowane przez SacralNirvana
Napisano

rzekła Irridos, największy słynny odbieracz nadziei na ezoforum xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

żeby nie było, ja serio się tylko śmieję, bez żadnych urazów itepe :)