Geranium Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Czy dostanę podwyżkę przed świętami Bożego Narodzenia? rycerz buław, 10 buław, 2 buław, król monet - > rydwan chyba nie, widzę tu w 2 kijów jakieś rozważania, ale sądzę, że niestety jednak moje nadzieje się nie spełnią Czy dostanę podwyżkę do końca roku? (właściwie koniec roku od świąt niedaleko, ale cóż, czas to i tak tylko orientacyjne dane) 9 monet, cesarzowa, pustelnik - > pustelnik po świętach prędzej, aczkolwiek nie wiem jak rozumieć tego pustelnika. W towarzystwie tak dobrych kart, może po prostu nagrodzenie zdobywanego doświadczenia? Bo przecież eremita to nie tylko biedny człowiek, któremu się nie udało i zamknął się w swoim wnętrzu, ale i archetyp mądrości. Generalnie każdy w tej firmie z czasem dostaje podwyżkę, dlatego pozwoliłam sobie spytać o niedaleki okres. Będzie weryfikacja oczywiście Cytuj
panna.marta Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 moim zdaniem masz szanse w tym 1 rozkladzie,ale bedziesz musiala ostro zasuwac,zeby ja dostac. Takze zakasaj rekawy i do dziela:D Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Nie dostaniesz. Przynajmniej nie przed swietami. - Pierwszy rozklad. Do konca roku predzej, aczkolwiek widze tu bardziej zarzadzanie tym, co masz. Pasuje mi bardziej na po nowym roku... Ale i tak z tych dwoch opcji blizej jest opcja druga temu, zeby cos tam mialo sie w tej kwestii udac. Edytowane 27 Października 2013 przez SacralNirvana Cytuj
Geranium Napisano 30 Października 2013 Autor Napisano 30 Października 2013 rzekła Irridos, największy słynny odbieracz nadziei na ezoforum xDDDDDDDDDDDDDDDDDD żeby nie było, ja serio się tylko śmieję, bez żadnych urazów itepe Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Października 2013 Maestro Napisano 30 Października 2013 Jak dla mnie dostaniesz:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi