SacralNirvana Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Jak zwykle rozkladzik na kolejny m-c (poprzedni z pazdziernika zweryfikuje za pare dni). Ogolny nastroj miesiaca - As Kielichow Pod znakiem uczuc chyba miesiac bedzie. Wrazyli, melancholijny, z nadzieja na cos. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 listopada - I Mag + Krolowa Monet---> XIX Slonce, HB I Mag Jakies dzialania konkretne trzeba bedzie podjac. W kontekscie pracy moze i/lub rodziny. Sprawy takie materialnie, finasowe, przyziemne, ale trzeba bedzie sie nimi zajac. Moze nie na gwaltu rety, ale patrzec, co teraz najwazniejsze. 11-20 listopada - XIV Umiarkowanie + XXI Swiat ---> XIII Smierc, HB VIII Sprawiedliwosc Tu widac jakies konkretne zmiany. Albo jakas rozmowa z kims, z kim laczy mnie przyjazn i cos sie rozjedzie albo gdzies bede musiala pojsc na jakis kompromis. Moze w kwestiach rozwodowych nadal. 21-30 listopada - VI Kochankowie + XVII Gwiazda---> I Mag, HB V Papiez Tu jakies decyzje, podejmowanie ich. Planowanie czegos dalej. Praca/Rozwoj zawodowy - As Mieczy + Paz Bulaw---> V Papiez, HB I Mag Tu pewno kombinowanie, co zrobic z tym przedszkolem, czy probowac tu czy szukac nowego. Potrzebuje nowej umowy na dluzszy pobyt mlodej, bo mi to koliduje z praca... (za krotko itd.) Rozwoj duchowy/ezoteryka - Krol Mieczy Kontakt z senseiem pewno. Finanse - Rycerz Monet Bedzie ok, ale tyle, co sobie wypracuje. Rycek Monet pokazuje mi normalne zycie finansowe, zadnych kokosow. Samopoczucie - 8 Bulaw Dobrze, duzo energii. Emocje - Krolowa Bulaw Waleczna, zdecydowana. Zdrowie - VII Rydwan Bedzie dopisywalo. Uczucia - XV Diabel + 7 Bulaw ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Chyba okopie sie dosc mocno i bede zamknieta na uczucia. Niespodzianka - XVIII Ksiezyc, XX Sad, Paz Mieczy ---> 0 Glupiec, HB XI Pasja i II Kaplanka Cos trzeba bedzie wyjasnic. Moze czekac mnie jakas rozmowa. Sytuacja do tej pory w czyms niepewna bedzie musiala zostac wyjasniona. Przy czym bede musiala o cos zawalczyc byc moze. Zadanie m-ca - III Cesarzowa, 5 Mieczy, 8 Monet ---> IV Cesarz, HB XVI Wieza i VII Rydwan No trzeba bedzie zakasac rekawy i gdzie o cos powalczyc. Cos co nie do konca jest mi sprzyjajace. Jakies przemeblowanie czegos solidne. Rada na listopad - 10 Kielichow, 0 Glupiec, 5 Kielichow ---> XIII Smierc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Nie siedziec z zalozonymi rekamo, tylko dzialac. Pewien etap w moim zyciu nieodwolalnie zakonczyl sie, nie ma co wiec go sztucznie utrzymywac. Odlozyc rozowe okulary na bok i dzialac. Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Ogolny nastroj miesiaca - As Kielichow taki emocjonalny może być. Praca/Rozwoj zawodowy - As Mieczy + Paz Bulaw---> V Papiez, HB I Mag Będziesz się rozwijać, może szukać nowych rozwiązań. Pewnym rzeczą będziesz się przyglądała, gdzie indziej starała się z rozmysłem działać. Rozwoj duchowy/ezoteryka - Krol Mieczy Bardzo możliwe, że na niego będzie miał jakaś inna osoba, która będzie Cię wspierać i w pewnym sensie "kierować"/ukierunkowywać... Finanse - Rycerz Monet Powinno być dobrze, bez jakiegoś szału i miliaderką nie będziesz, ale na podstawowe rzeczy powinno starczać i nie będziesz musiała jakoś specjalnie przejmować się tą dziedziną. Samopoczucie - 8 Bulaw Będzie Cię ciągnęło do robienia różnych rzeczy. Powinnaś być pełna sił i nastawiona na działanie. Emocje - Krolowa Bulaw powinnaś być w miarę opanowana, ale nie będziesz ich odrzucać/negować Zdrowie - VII Rydwan Powinno być w porządku. Może jedynie na stawy uważaj albo na coś związanego właśnie z ruchem Uczucia - XV Diabel + 7 Bulaw ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Tu chyba nie będzie zbyt dużego ruchu... możesz pewnych rzeczy nie chcieć widzieć bądź zostawiać na później Niespodzianka - XVIII Ksiezyc, XX Sad, Paz Mieczy ---> 0 Glupiec, HB XI Pasja i II Kaplanka Może jakieś sprawy urzędowe się rozwiążą... Zadanie m-ca - III Cesarzowa, 5 Mieczy, 8 Monet ---> IV Cesarz, HB XVI Wieza i VII Rydwan Powalczyć o swoje kiedy trzeba, dbać o najbliższych i rozwijać się dalej... dopracowywać pewne rzeczy, sprawy, zdolności... Rada na listopad - 10 Kielichow, 0 Glupiec, 5 Kielichow ---> XIII Smierc, HB X Kolo Fortuny i I Mag ciesz się tym co masz i z wszystkich miłych chwil, przyjrzyj się też może temu co Cię smuci lub wywołuje tęsknotę... Cytuj
panna.marta Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Ogolny nastroj miesiaca - As Kielichow Będziesz potrzebowała uczucia, ciepła, wsparcia Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 listopada - I Mag + Krolowa Monet---> XIX Slonce, HB I Mag pomnażanie zysku, dbanie o prawidłowe dysponowanie majątkiem, powinno Ci się powodzić w tej kwestii 11-20 listopada - XIV Umiarkowanie + XXI Swiat ---> XIII Smierc, HB VIII Sprawiedliwosc wydajemi się, że będziesz zamknięta na nowości, będziesz wolala zostać przy tym co obecnie masz. 21-30 listopada - VI Kochankowie + XVII Gwiazda---> I Mag, HB V Papiez tu mi się coś kojarzy z uczuciami-może coś się pojawi? Praca/Rozwoj zawodowy - As Mieczy + Paz Bulaw---> V Papiez, HB I Mag podejmowanie jakiejś ważnej decyzji, będziesz się głęboko nad tym zastanawiać- może dotyczyć dziecka Rozwoj duchowy/ezoteryka - Krol Mieczy ktoś cię chyba doceni, będzie podziwiał Finanse - Rycerz Monet będzie dobrze,ale będziesz się starała o więcej Samopoczucie - 8 Bulaw mnóstwo energii, działania, dużo biegania Emocje - Krolowa Bulaw charyzmatyczna, będzisz mówić to co myślisz Zdrowie - VII Rydwan pełna energii do działania, chęć zwiększenia aktywności fizycznej Uczucia - XV Diabel + 7 Bulaw ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz będziesz czuła oprór przed kimś, kto albo będzie nieszczery albo jakiś narzucający swoje zdanie Niespodzianka - XVIII Ksiezyc, XX Sad, Paz Mieczy ---> 0 Glupiec, HB XI Pasja i II Kaplanka spełni się jakieś Twoje marzenie:) Zadanie m-ca - III Cesarzowa, 5 Mieczy, 8 Monet ---> IV Cesarz, HB XVI Wieza i VII Rydwan czeka Cię sporo pracy, trochę poczujesz się przytłoczona,ale dasz radę, bo jesteś pracowita Rada na listopad - 10 Kielichow, 0 Glupiec, 5 Kielichow ---> XIII Smierc, HB X Kolo Fortuny i I Mag dokładnie nie siedzieć z założonymi rękoma tylko działaj, bo z tych kart wynika,że bezczyznność Cię frustruje:) 1 Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Ogolny nastroj miesiaca - As Kielichow ciepły ,radosny uczuciowo będziesz podchodzić do wszystkiego Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 listopada - I Mag + Krolowa Monet---> XIX Slonce, HB I Mag ważne decyzje będziesz musiała podjąć nie wiem ale dotyczące kogoś z rodziny lub przyjaciół 11-20 listopada - XIV Umiarkowanie + XXI Swiat ---> XIII Smierc, HB VIII Sprawiedliwosc chyba zmiana spostrzeżenia na świat na to co się chce i oczekuje i powinno 21-30 listopada - VI Kochankowie + XVII Gwiazda---> I Mag, HB V Papiez wybór ,ty jakiś urzędowych paierów nie beizesz załatwiać???? wszystko pójdzie ok Praca/Rozwoj zawodowy - As Mieczy + Paz Bulaw---> V Papiez, HB I Mag a nie jakaś rozmowa względem pracy,coś związane z dziećmi ??? Rozwoj duchowy/ezoteryka - Krol Mieczy Kontakt z senseiem pewno.---zgadzam sie Finanse - Rycerz Monet ok finanse ile zarobisz tyle wydasz Samopoczucie - 8 Bulaw ogniste i waleczne Emocje - Krolowa Bulaw pełna werwy nowych pomysłów Zdrowie - VII Rydwan ok Uczucia - XV Diabel + 7 Bulaw ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz oj ty jesteś od kogoś uzależniona ,nie umiesz się od tego odciąć nie wiem ale chyba energetycznie od mężą nie jesteś odcięta co blokuje cię na nową miłość Niespodzianka - XVIII Ksiezyc, XX Sad, Paz Mieczy ---> 0 Glupiec, HB XI Pasja i II Kaplanka kurde coś z dziećmi bedzie do załatwienia Zadanie m-ca - III Cesarzowa, 5 Mieczy, 8 Monet ---> IV Cesarz, HB XVI Wieza i VII Rydwan zawalczyć o swoją pracę...............coś chyba mąż ci zawali Rada na listopad - 10 Kielichow, 0 Glupiec, 5 Kielichow ---> XIII Smierc, HB X Kolo Fortuny i I Mag zakończyć przeszłość odciąć się definitywnie ,zacząć nowe życie inne od tego co było Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Października 2013 Maestro Napisano 27 Października 2013 Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 listopada - I Mag + Krolowa Monet---> XIX Slonce, HB I Mag To połączenie kart pokazuje mi sytuację, gdy ktoś mnie uwodzi,a ja jestem zadowolona:)) Możliwe,że ktos zacznie do Ciebie smalic cholewki,a TY się poczujesz fajnie jako kobieta, może kupisz sobie coś ładnego:) 11-20 listopada - XIV Umiarkowanie + XXI Swiat ---> XIII Smierc, HB VIII Sprawiedliwosc Tu widąc jakies planowanie, może cos związane z wyjazdem, może też z kończeniem ważnego etapu w Twoim życiu 21-30 listopada - VI Kochankowie + XVII Gwiazda---> I Mag, HB V Papiez Podejmowanie decyzji odnosnie Twojej przyszłości,może jakas propozycja padnie, w każdym razie ta dekada może być inspirująca.. Praca/Rozwoj zawodowy - As Mieczy + Paz Bulaw---> V Papiez, HB I Mag Jakies rozmowy,wyjaśnienia,byc moze tez jakies nowe zadanie w pracy, nowe zajęcie Ciebie czeka Rozwoj duchowy/ezoteryka - Krol Mieczy Mężczyzna będzie miał wpływ na to Finanse - Rycerz Monet Bez problemu,bez wzlotów, ale i bez upadków Samopoczucie - 8 Bulaw Tak,sporo energii Emocje - Krolowa Bulaw Miesiąc pełen wyzwan jak widac, w każdym razie będziesz czuła się jak ryba w wodzie:) Zdrowie - VII Rydwan Spoko, tam wyżej było 8 buław, tu Rydwan, w emocjach Królowa Buław, energii Ci nie zabraknie:) Uczucia - XV Diabel + 7 Bulaw ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Może być nerwowo, za sprawa pana, być może ktos będzie wywoływał w Tobie sporo emocji, takiego szybkiego bicia serca i wrażenia trzęsących sie rąk:) Niespodzianka - XVIII Ksiezyc, XX Sad, Paz Mieczy ---> 0 Glupiec, HB XI Pasja i II Kaplanka Moze wyjść na jaw jakaś tajemnica z przeszłości Zadanie m-ca - III Cesarzowa, 5 Mieczy, 8 Monet ---> IV Cesarz, HB XVI Wieza i VII Rydwan Zawalcz o siebie, o swoje dobre samopoczucie, staraj sie ugrac jak najwięcej dla samej siebie Rada na listopad - 10 Kielichow, 0 Glupiec, 5 Kielichow ---> XIII Smierc, HB X Kolo Fortuny i I Mag zajmij sie tym co kochasz, ciesz się zyciem,ale też pamiętaj, żeby w odpowiedniej chwili zejść z obłoków na ziemię 1 Cytuj
Gość ANEZ Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Ogólny nastrój miesiąca As kielichów - miesiąc emocjonalny, mogą zacząć rodzić się uczucia. 1-10 listopada - Mag+ Królowa monet - pojawia się możliwości uregulowania i umocnienia Twoich finansów 11-20 listopada - Umiarkowanie + Świat - czas otworzyć się na zmiany i rozliczyć z przeszłości. 21-30 listopada - Kochankowie + Gwiazda - decyzje, które dadzą ci możliwości wyjścia z cienia z nadzieja na realizacje Twoich marzeń. Praca/Rozwój zawodowy - As mieczy + Paz buław - propozycja nowej pracy. Rozwój duchowy/ezoteryka - Król mieczy - wpływ mężczyzny na nowe Twoje spojrzenie na tą sferę Twojego życia Finanse Rycerz monet - małymi kroczkami idzie ku stabilizacji. Samopoczucie - 8 buław - dobre, jest energia. Emocje Królowa buław - na pewno ich nie zabraknie. Zdrowie - Rydwan - uważaj na napięciowe bóle głowy. Uczucia Diabeł + 7 buław - uważaj na uzależnienie się od mężczyzny, tym bardziej że możesz być nie tylko jedna. Niespodzianka Księżyc, Sąd, Paz mieczy - może być związana z dziećmi , z ich edukacją. Zadanie miesiąca Cesarzowa 5 mieczy 8 monet - zrealizować plany związane z pracą. Rada na listopad - 10 kielichów, Głupiec, 5 kielichów - czas na zmiany, pewien etap w życiu zakończyłaś, czas zacząć nowy. Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Listopada 2013 Autor Napisano 27 Listopada 2013 Rozklad moge juz zweryfikowac Ogolny nastroj miesiaca - As Kielichow Pod znakiem uczuc chyba miesiac bedzie. Wrazyli, melancholijny, z nadzieja na cos. Bardzo pod znakiem uczuc. Nie ma tu jeszcze nic powaznego, ale dopuscilam do siebie potrzebe kochania... gotowosc niejako. Co bedzie mnie zajmowalo: 1-10 listopada - I Mag + Krolowa Monet---> XIX Slonce, HB I Mag Jakies dzialania konkretne trzeba bedzie podjac. W kontekscie pracy moze i/lub rodziny. Sprawy takie materialnie, finasowe, przyziemne, ale trzeba bedzie sie nimi zajac. Moze nie na gwaltu rety, ale patrzec, co teraz najwazniejsze. Tu bylo ogolnie zajmowanie sie sprawymi doczesnymi, rodzina, dom. 11-20 listopada - XIV Umiarkowanie + XXI Swiat ---> XIII Smierc, HB VIII SprawiedliwoscTu widac jakies konkretne zmiany. Albo jakas rozmowa z kims, z kim laczy mnie przyjazn i cos sie rozjedzie albo gdzies bede musiala pojsc na jakis kompromis. Moze w kwestiach rozwodowych nadal. Bardzo nieciekawy czas. Umiarkowanie wskazalo na potrzebe szukania kompromisu, Swiat pokazyl mozliwosc utraty dotychczasowego dachu nad glowa i koniecznosc szukania nowego mieszkania. Z podsumow zacheta, zeby szukac rozmowy i zmienic dotychczasowa forme. Trzeba bylo podpisac nowa umowe na mieszkanie i oczywiscie wyjasnic pewne sprawy. Duzo stresu. 21-30 listopada - VI Kochankowie + XVII Gwiazda---> I Mag, HB V PapiezTu jakies decyzje, podejmowanie ich. Planowanie czegos dalej. Kontakt z netowym przyjacielem. Planowanie nie. Ale rozmowy od serca i niosace pocieche. Wsparcie. Praca/Rozwoj zawodowy - As Mieczy + Paz Bulaw---> V Papiez, HB I MagTu pewno kombinowanie, co zrobic z tym przedszkolem, czy probowac tu czy szukac nowego. Potrzebuje nowej umowy na dluzszy pobyt mlodej, bo mi to koliduje z praca... (za krotko itd.) Nowe mozliwosci. Nowe miejsce pracy. Blizej, w lepszym wymiarze czasu. Rozwoj duchowy/ezoteryka - Krol MieczyKontakt z senseiem pewno. Dokladnie. Finanse - Rycerz MonetBedzie ok, ale tyle, co sobie wypracuje. Rycek Monet pokazuje mi normalne zycie finansowe, zadnych kokosow. Starczalo. Samopoczucie - 8 BulawDobrze, duzo energii. Emocje - Krolowa BulawWaleczna, zdecydowana. Tak, dodatkowo swiadoma siebie. Zdrowie - VII RydwanBedzie dopisywalo. Dopisywalo. Natomiast emocje siadaly. Uczucia - XV Diabel + 7 Bulaw ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV CesarzChyba okopie sie dosc mocno i bede zamknieta na uczucia. Roznie. Momentami chcialam sie schowac przed wszystkim. Miotalo. Niespodzianka - XVIII Ksiezyc, XX Sad, Paz Mieczy ---> 0 Glupiec, HB XI Pasja i II KaplankaCos trzeba bedzie wyjasnic. Moze czekac mnie jakas rozmowa. Sytuacja do tej pory w czyms niepewna bedzie musiala zostac wyjasniona. Przy czym bede musiala o cos zawalczyc byc moze. Kwestie mieszkaniowe mysle. Mocno mna potrzasnely. Trzeba bylo wyjasniac (Paz Mieczy). Udalo sie. Duzo stresu, ale wygadalam sie, jak nalezy i ok. Zadanie m-ca - III Cesarzowa, 5 Mieczy, 8 Monet ---> IV Cesarz, HB XVI Wieza i VII RydwanNo trzeba bedzie zakasac rekawy i gdzie o cos powalczyc. Cos co nie do konca jest mi sprzyjajace. Jakies przemeblowanie czegos solidne. Tak dokladnie bylo. Trzeba bylo poradzic sobie z przeciwnosciami losu itd. Zakasac rekawy, powyjasniac co nieco. Udalo sie. Konkrety... Rada na listopad - 10 Kielichow, 0 Glupiec, 5 Kielichow ---> XIII Smierc, HB X Kolo Fortuny i I MagNie siedziec z zalozonymi rekamo, tylko dzialac. Pewien etap w moim zyciu nieodwolalnie zakonczyl sie, nie ma co wiec go sztucznie utrzymywac. Odlozyc rozowe okulary na bok i dzialac. Tak dokladnie bylo. Nielatwo, byla potrzeba dzialania duza, ale sie udalo. Dziekuje wszystkim pieknie za interpretacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi