Skocz do zawartości

Listopad 2013

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zwykle rozkladzik na kolejny m-c (poprzedni z pazdziernika zweryfikuje za pare dni).

Ogolny nastroj miesiaca - As Kielichow

Pod znakiem uczuc chyba miesiac bedzie. Wrazyli, melancholijny, z nadzieja na cos.

Co bedzie mnie zajmowalo:

1-10 listopada - I Mag + Krolowa Monet---> XIX Slonce, HB I Mag

Jakies dzialania konkretne trzeba bedzie podjac. W kontekscie pracy moze i/lub rodziny. Sprawy takie materialnie, finasowe, przyziemne, ale trzeba bedzie sie nimi zajac. Moze nie na gwaltu rety, ale patrzec, co teraz najwazniejsze.

11-20 listopada - XIV Umiarkowanie + XXI Swiat ---> XIII Smierc, HB VIII Sprawiedliwosc

Tu widac jakies konkretne zmiany. Albo jakas rozmowa z kims, z kim laczy mnie przyjazn i cos sie rozjedzie albo gdzies bede musiala pojsc na jakis kompromis. Moze w kwestiach rozwodowych nadal.

21-30 listopada - VI Kochankowie + XVII Gwiazda---> I Mag, HB V Papiez

Tu jakies decyzje, podejmowanie ich. Planowanie czegos dalej.

Praca/Rozwoj zawodowy - As Mieczy + Paz Bulaw---> V Papiez, HB I Mag

Tu pewno kombinowanie, co zrobic z tym przedszkolem, czy probowac tu czy szukac nowego. Potrzebuje nowej umowy na dluzszy pobyt mlodej, bo mi to koliduje z praca... (za krotko itd.)

Rozwoj duchowy/ezoteryka - Krol Mieczy

Kontakt z senseiem pewno.

Finanse - Rycerz Monet

Bedzie ok, ale tyle, co sobie wypracuje. Rycek Monet pokazuje mi normalne zycie finansowe, zadnych kokosow.

Samopoczucie - 8 Bulaw

Dobrze, duzo energii.

Emocje - Krolowa Bulaw

Waleczna, zdecydowana.

Zdrowie - VII Rydwan

Bedzie dopisywalo.

Uczucia - XV Diabel + 7 Bulaw ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Chyba okopie sie dosc mocno i bede zamknieta na uczucia.

Niespodzianka - XVIII Ksiezyc, XX Sad, Paz Mieczy ---> 0 Glupiec, HB XI Pasja i II Kaplanka

Cos trzeba bedzie wyjasnic. Moze czekac mnie jakas rozmowa. Sytuacja do tej pory w czyms niepewna bedzie musiala zostac wyjasniona. Przy czym bede musiala o cos zawalczyc byc moze.

Zadanie m-ca - III Cesarzowa, 5 Mieczy, 8 Monet ---> IV Cesarz, HB XVI Wieza i VII Rydwan

No trzeba bedzie zakasac rekawy i gdzie o cos powalczyc. Cos co nie do konca jest mi sprzyjajace. Jakies przemeblowanie czegos solidne.

Rada na listopad - 10 Kielichow, 0 Glupiec, 5 Kielichow ---> XIII Smierc, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Nie siedziec z zalozonymi rekamo, tylko dzialac. Pewien etap w moim zyciu nieodwolalnie zakonczyl sie, nie ma co wiec go sztucznie utrzymywac. Odlozyc rozowe okulary na bok i dzialac.

Napisano

taki emocjonalny może być.

Będziesz się rozwijać, może szukać nowych rozwiązań. Pewnym rzeczą będziesz się przyglądała, gdzie indziej starała się z rozmysłem działać.

Bardzo możliwe, że na niego będzie miał jakaś inna osoba, która będzie Cię wspierać i w pewnym sensie "kierować"/ukierunkowywać...

Finanse - Rycerz Monet

Powinno być dobrze, bez jakiegoś szału i miliaderką nie będziesz, ale na podstawowe rzeczy powinno starczać i nie będziesz musiała jakoś specjalnie przejmować się tą dziedziną.

Samopoczucie - 8 Bulaw

Będzie Cię ciągnęło do robienia różnych rzeczy. Powinnaś być pełna sił i nastawiona na działanie.

Emocje - Krolowa Bulaw

powinnaś być w miarę opanowana, ale nie będziesz ich odrzucać/negować

Zdrowie - VII Rydwan

Powinno być w porządku. Może jedynie na stawy uważaj :mysli: albo na coś związanego właśnie z ruchem

Tu chyba nie będzie zbyt dużego ruchu... możesz pewnych rzeczy nie chcieć widzieć bądź zostawiać na później

Niespodzianka - XVIII Ksiezyc, XX Sad, Paz Mieczy ---> 0 Glupiec, HB XI Pasja i II Kaplanka

Może jakieś sprawy urzędowe się rozwiążą...

Zadanie m-ca - III Cesarzowa, 5 Mieczy, 8 Monet ---> IV Cesarz, HB XVI Wieza i VII Rydwan

Powalczyć o swoje kiedy trzeba, dbać o najbliższych i rozwijać się dalej... dopracowywać pewne rzeczy, sprawy, zdolności...

Rada na listopad - 10 Kielichow, 0 Glupiec, 5 Kielichow ---> XIII Smierc, HB X Kolo Fortuny i I Mag

ciesz się tym co masz :) i z wszystkich miłych chwil, przyjrzyj się też może temu co Cię smuci lub wywołuje tęsknotę...

Napisano

Będziesz potrzebowała uczucia, ciepła, wsparcia

pomnażanie zysku, dbanie o prawidłowe dysponowanie majątkiem, powinno Ci się powodzić w tej kwestii

11-20 listopada - XIV Umiarkowanie + XXI Swiat ---> XIII Smierc, HB VIII Sprawiedliwosc

wydajemi się, że będziesz zamknięta na nowości, będziesz wolala zostać przy tym co obecnie masz.

tu mi się coś kojarzy z uczuciami-może coś się pojawi?

podejmowanie jakiejś ważnej decyzji, będziesz się głęboko nad tym zastanawiać- może dotyczyć dziecka

ktoś cię chyba doceni, będzie podziwiał

Finanse - Rycerz Monet

będzie dobrze,ale będziesz się starała o więcej

Samopoczucie - 8 Bulaw

mnóstwo energii, działania, dużo biegania

Emocje - Krolowa Bulaw

charyzmatyczna, będzisz mówić to co myślisz

Zdrowie - VII Rydwan

pełna energii do działania, chęć zwiększenia aktywności fizycznej

będziesz czuła oprór przed kimś, kto albo będzie nieszczery albo jakiś narzucający swoje zdanie

spełni się jakieś Twoje marzenie:)

czeka Cię sporo pracy, trochę poczujesz się przytłoczona,ale dasz radę, bo jesteś pracowita

dokładnie nie siedzieć z założonymi rękoma tylko działaj, bo z tych kart wynika,że bezczyznność Cię frustruje:)

• Lubię to! 1
Gość AngeloYasmine
Napisano

ciepły ,radosny uczuciowo będziesz podchodzić do wszystkiego

ważne decyzje będziesz musiała podjąć nie wiem ale dotyczące kogoś z rodziny lub przyjaciół

chyba zmiana spostrzeżenia na świat na to co się chce i oczekuje i powinno

wybór ,ty jakiś urzędowych paierów nie beizesz załatwiać???? wszystko pójdzie ok

a nie jakaś rozmowa względem pracy,coś związane z dziećmi ???

Kontakt z senseiem pewno.---zgadzam sie

Finanse - Rycerz Monet

ok finanse ile zarobisz tyle wydasz

Samopoczucie - 8 Bulaw

ogniste i waleczne

Emocje - Krolowa Bulaw

pełna werwy nowych pomysłów

Zdrowie - VII Rydwan

ok

oj ty jesteś od kogoś uzależniona ,nie umiesz się od tego odciąć nie wiem ale chyba energetycznie od mężą nie jesteś odcięta co blokuje cię na nową miłość

kurde coś z dziećmi bedzie do załatwienia

zawalczyć o swoją pracę...............coś chyba mąż ci zawali

zakończyć przeszłość odciąć się definitywnie ,zacząć nowe życie inne od tego co było

• Maestro
Napisano

To połączenie kart pokazuje mi sytuację, gdy ktoś mnie uwodzi,a ja jestem zadowolona:)) Możliwe,że ktos zacznie do Ciebie smalic cholewki,a TY się poczujesz fajnie jako kobieta, może kupisz sobie coś ładnego:)

Tu widąc jakies planowanie, może cos związane z wyjazdem, może też z kończeniem ważnego etapu w Twoim życiu

Podejmowanie decyzji odnosnie Twojej przyszłości,może jakas propozycja padnie, w każdym razie ta dekada może być inspirująca..:)

Jakies rozmowy,wyjaśnienia,byc moze tez jakies nowe zadanie w pracy, nowe zajęcie Ciebie czeka

Mężczyzna będzie miał wpływ na to

Finanse - Rycerz Monet

Bez problemu,bez wzlotów, ale i bez upadków

Samopoczucie - 8 Bulaw

Tak,sporo energii

Emocje - Krolowa Bulaw

Miesiąc pełen wyzwan jak widac, w każdym razie będziesz czuła się jak ryba w wodzie:)

Zdrowie - VII Rydwan

Spoko, tam wyżej było 8 buław, tu Rydwan, w emocjach Królowa Buław, energii Ci nie zabraknie:)

Może być nerwowo, za sprawa pana, być może ktos będzie wywoływał w Tobie sporo emocji, takiego szybkiego bicia serca i wrażenia trzęsących sie rąk:)

Moze wyjść na jaw jakaś tajemnica z przeszłości

Zawalcz o siebie, o swoje dobre samopoczucie, staraj sie ugrac jak najwięcej dla samej siebie

zajmij sie tym co kochasz, ciesz się zyciem,ale też pamiętaj, żeby w odpowiedniej chwili zejść z obłoków na ziemię

• Lubię to! 1
Napisano

Ogólny nastrój miesiąca As kielichów - miesiąc emocjonalny, mogą zacząć rodzić się uczucia.

1-10 listopada - Mag+ Królowa monet - pojawia się możliwości uregulowania i umocnienia Twoich finansów

11-20 listopada - Umiarkowanie + Świat - czas otworzyć się na zmiany i rozliczyć z przeszłości.

21-30 listopada - Kochankowie + Gwiazda - decyzje, które dadzą ci możliwości wyjścia z cienia z nadzieja na realizacje Twoich marzeń.

Praca/Rozwój zawodowy - As mieczy + Paz buław - propozycja nowej pracy.

Rozwój duchowy/ezoteryka - Król mieczy - wpływ mężczyzny na nowe Twoje spojrzenie na tą sferę Twojego życia

Finanse Rycerz monet - małymi kroczkami idzie ku stabilizacji.

Samopoczucie - 8 buław - dobre, jest energia.

Emocje Królowa buław - na pewno ich nie zabraknie.

Zdrowie - Rydwan - uważaj na napięciowe bóle głowy.

Uczucia Diabeł + 7 buław - uważaj na uzależnienie się od mężczyzny, tym bardziej że możesz być nie tylko jedna.

Niespodzianka Księżyc, Sąd, Paz mieczy - może być związana z dziećmi , z ich edukacją.

Zadanie miesiąca Cesarzowa 5 mieczy 8 monet - zrealizować plany związane z pracą.

Rada na listopad - 10 kielichów, Głupiec, 5 kielichów - czas na zmiany, pewien etap w życiu zakończyłaś, czas zacząć nowy.

• 5 tygodni później...
Napisano

Rozklad moge juz zweryfikowac

Pod znakiem uczuc chyba miesiac bedzie. Wrazyli, melancholijny, z nadzieja na cos.

Bardzo pod znakiem uczuc. Nie ma tu jeszcze nic powaznego, ale dopuscilam do siebie potrzebe kochania... gotowosc niejako.

Jakies dzialania konkretne trzeba bedzie podjac. W kontekscie pracy moze i/lub rodziny. Sprawy takie materialnie, finasowe, przyziemne, ale trzeba bedzie sie nimi zajac. Moze nie na gwaltu rety, ale patrzec, co teraz najwazniejsze.

Tu bylo ogolnie zajmowanie sie sprawymi doczesnymi, rodzina, dom.

Tu widac jakies konkretne zmiany. Albo jakas rozmowa z kims, z kim laczy mnie przyjazn i cos sie rozjedzie albo gdzies bede musiala pojsc na jakis kompromis. Moze w kwestiach rozwodowych nadal.

Bardzo nieciekawy czas. Umiarkowanie wskazalo na potrzebe szukania kompromisu, Swiat pokazyl mozliwosc utraty dotychczasowego dachu nad glowa i koniecznosc szukania nowego mieszkania.

Z podsumow zacheta, zeby szukac rozmowy i zmienic dotychczasowa forme.

Trzeba bylo podpisac nowa umowe na mieszkanie i oczywiscie wyjasnic pewne sprawy. Duzo stresu.

Tu jakies decyzje, podejmowanie ich. Planowanie czegos dalej.

Kontakt z netowym przyjacielem. Planowanie nie. Ale rozmowy od serca i niosace pocieche. Wsparcie.

Tu pewno kombinowanie, co zrobic z tym przedszkolem, czy probowac tu czy szukac nowego. Potrzebuje nowej umowy na dluzszy pobyt mlodej, bo mi to koliduje z praca... (za krotko itd.)

Nowe mozliwosci. Nowe miejsce pracy. Blizej, w lepszym wymiarze czasu.

Kontakt z senseiem pewno.

Dokladnie.

Finanse - Rycerz Monet

Bedzie ok, ale tyle, co sobie wypracuje. Rycek Monet pokazuje mi normalne zycie finansowe, zadnych kokosow.

Starczalo.

Samopoczucie - 8 Bulaw

Dobrze, duzo energii.

Emocje - Krolowa Bulaw

Waleczna, zdecydowana.

Tak, dodatkowo swiadoma siebie.

Zdrowie - VII Rydwan

Bedzie dopisywalo.

Dopisywalo. Natomiast emocje siadaly.

Chyba okopie sie dosc mocno i bede zamknieta na uczucia.

Roznie. Momentami chcialam sie schowac przed wszystkim. Miotalo.

Cos trzeba bedzie wyjasnic. Moze czekac mnie jakas rozmowa. Sytuacja do tej pory w czyms niepewna bedzie musiala zostac wyjasniona. Przy czym bede musiala o cos zawalczyc byc moze.

Kwestie mieszkaniowe mysle. Mocno mna potrzasnely. Trzeba bylo wyjasniac (Paz Mieczy). Udalo sie. Duzo stresu, ale wygadalam sie, jak nalezy i ok.

No trzeba bedzie zakasac rekawy i gdzie o cos powalczyc. Cos co nie do konca jest mi sprzyjajace. Jakies przemeblowanie czegos solidne.

Tak dokladnie bylo. Trzeba bylo poradzic sobie z przeciwnosciami losu itd. Zakasac rekawy, powyjasniac co nieco. Udalo sie. Konkrety...

Nie siedziec z zalozonymi rekamo, tylko dzialac. Pewien etap w moim zyciu nieodwolalnie zakonczyl sie, nie ma co wiec go sztucznie utrzymywac. Odlozyc rozowe okulary na bok i dzialac.

Tak dokladnie bylo. Nielatwo, byla potrzeba dzialania duza, ale sie udalo.

Dziekuje wszystkim pieknie za interpretacje. :bukiet: