pretoria Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Generalnie chodzi o to by dodać zdjęcie z kolegą na portal społecznościowy i w pewnym NIM wzbudzić zazdrość... Czy powinnam dodać zdjęcie? giermek denarów, 2denarów, 5denarów, król pucharów Chyba niezbyt jasna odpowiedź, decyzja należy do mnie... Jakie w NIM wzbudzi to zdjęcie emocje? rydwan, kochankowie, 10pucarów Chyba uda mi się osiągnąć mój cel - czyli będzie troszkę zazdrosny. Czy dodanie tego zdjęcia pogorszy naszą relację? 7mieczy, 3pucharów, 8mieczy, gwiazda Pogorszy, pomyśli, że jestem dwulicowa, 7mieczy to też obranie złych środków do osiągnięcia celów. 3 pucharów może świadczyć o moim ubiorze na zdjęciu - imprezowo, czyli pomyśli sobie, że byłam na imprezie. Po dodaniu tego zdjęcia relacja jeszcze bardziej może utknąć w martwym punkcie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Października 2013 Maestro Napisano 27 Października 2013 Nie dodawaj zdjecia, on nie poczuje zazdrości,a samo dodanie zdjecia sprawi,że facet straci do Ciebie zaufanie i ograniczy kontakt. Poszukaj bardziej subtelnych mozliwości,może np. ignorancja, tzn. siedź ile tam chcesz na portalu,ale nie odzywaj się do niego, nie inicjuj pierwsza rozmów, itp. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Nie dodawaj... wg mnie to on poczuje, że jesteś z tym kimś w lepszej relacji niż z nim, przyjacielskiej, związkowej. Kart zazdrości nie widzę. Jak dodasz fotkę - relacja się pogorszy. Cytuj
panna.marta Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Czy powinnam dodać zdjęcie? giermek denarów, 2denarów, 5denarów, król pucharów nie dodawaj, ponieważ to zaburzy jego poczucie wartości a w dwójce denarów,pokazujesz mu się jako osoba, która ciągnie dwie sroki za ogon Jakie w NIM wzbudzi to zdjęcie emocje? rydwan, kochankowie, 10pucarów szczerze,to on będzie miał wątpliwości co do Twojej osoby Czy dodanie tego zdjęcia pogorszy naszą relację? 7mieczy, 3pucharów, 8mieczy, gwiazda postawi Was w krępującej sytuacji, możcie nawet mieć lekkie spięcie Cytuj
Lulu86 Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Wydaje mi sie ze wydasz sie niesłowna w tych kochankach i on pomyśli ze lepiej sobie pójść w rydwanie zeby byc szczęśliwym z kimś innym. Ja bym niedodawala. Cytuj
pretoria Napisano 27 Października 2013 Autor Napisano 27 Października 2013 Dziękuję W takim razie nie dodaje, dobrze, że najpierw zapytałam kart Cytuj
niiwa Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Nie powinnaś grać na jego uczuciach, bo nic dobrego ci to nie przyniesie, wręcz ułatwisz mu podjęcie decyzji, która nie będzie dla ciebie korzystna. Jakie w NIM wzbudzi to zdjęcie emocje? rydwan, kochankowie, 10pucarów - w tych kartach właśnie dokonuje wyboru, tu jest jeszcze inna Jeśli to zrobisz, to masz uniki z jego strony i zabawę z innymi a na ciebie zamknięcie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi