farmerro Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Rozłożyłem trzy karty mojemu dobremu znajomemu na pytanie: jak będzie wyglądała jego relacja z jego partnerką w dniu dzisiejszym, czy będzie dobra czy zła. Wyszły: Moc, 6 denarów, 10 pucharów, rozkład bardzo pozytywny. W Mocy faktycznie jest miłość, w 6 Denarów równowaga, a w 10 pucharów szczęście. Jest tylko jedno "ale" ten rozkład kart pojawia się od początku, kiedy się poznali. Za każdym razem nie ważne czy rozsunę karty, aby nie były blisko siebie, pojawia się to samo, jednak w rzeczywistości jest odwrotnie. Na początku, a i owszem karty pasowały idealnie, lecz teraz jak patrzę na nich to bardziej mi to przypomina relację znajomych niż partnerską. Nawet rozkładając więcej kart są one pozytywne, co dla mnie jest zaskoczeniem. Jak to widzicie ? Edytowane 27 Października 2013 przez farmerro Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Znajomosc ma potencjal, zeby rozwijac sie dalej. I oni oboje to chyba czuja. Mozliwe, ze dzis bedzie jakas rozmowa w tym temacie. Albo czuje sie to w powietrzu. Widac, ze panu zalezy na pani i duzo mysli o ich wspolnej przyszlosci. Tu moga wyjsc sobie ladnie na przeciw i nieco poruszyc ten temat. Cytuj
panna.marta Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 jednym słowem będzie bardzo dobrze-dużo energii do działania, może jakiś spacer albo wycieczka w aktywnej formie Cytuj
niiwa Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Moc, 6 denarów, 10 pucharów Moc to jej siła i prym w tej relacji, to ona nadaje jej kierunek i pozwoli na tyle na ile sama będzie tego chciała 6 den to przyjazne nastawienie, ale nie przekraczające pewnych granic - chce go poznać i zobaczyć z czasem na co może liczyć z jego strony 10 puch to przyjemnie spędzony czas, zrozumienie na gruncie emocjonalnym, zadowolenie Podchodzi więc z rezerwą ale ma pozytywne podejście do niego Cytuj
slawa Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Relacja bedzie jak najbardziej dobra. Wspolny spacer po jesiennym parku wprowadzi mila atmosfere. Co do uczuc to maja duzy kapacytet ale na razie sa w fazie wywazania swoich zalet i wad.:brum: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi