Skocz do zawartości

Listopad

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Finanse królowa pucharów

bedzie ok, rozważność

Uczucia rycerz buław

Będzie jakiś gościu, który wie czego chce, będzie działał.

Otoczenie mag, as pucharów

Można podczepić pod uczucia... Nowe doświadczenie, jakaś inicjatywa, fascynacja, zauroczenie.

Dom giermek pucharów, 2pucharów

Spotkania, porozumienie. Myślę, że to również można podciągnąć pod uczucia i otoczenie.

Tak jakby w listopadzie miał się ktoś pojawić kto ruszy me serce.

Niespodzianka 7buław

Może walka o jakąś osobę?

Co robić giermek denarów

Nie olewać nauki, uczyć się...

Czego nie robić 8pucharów, wieża

Nie pozwolić by doszło do jakiegoś rozpadu.

Rada królowa mieczy, 7mieczy

Nie okłamywać oraz nie dać się oszukać, być ostrożnym. Nie unikać rozmów.

Napisano

Finanse królowa pucharów

No to nie Monetowa, wiec srednio mi sie z rozwaznoscia kojarzy. Kielichowa raczej z finansami na bakier (tak pokazuje mi moje doswiadczenie). Jakies niedokonczone sprawy, niezalatwione, bujanie w oblokach. No chyba, ze tu pokazalo sie Twoje intuicyjne dzialanie. Albo pomoc jakies bliskiej kobiety (matki np.).

Uczucia rycerz buław

Jakis wyrywny facet pojawi sie. Jednak to taki bardziej flirt na razie... Mozesz mu sie bardzo podobac i moze darzyc do seksu.

Otoczenie mag, as pucharów ---> XII Wisielec, HB II Kaplanka

Moze byc jakis pan w Twoim otoczeniu, ktory bedzie probowal zwrocic na siebie Twoja uwage.

Dom giermek pucharów, 2pucharów ---> I Mag, HB II Kaplanka

Ladnie, sympatycznie. Pokojowo, spokojnie. Rodzinnie.

Niespodzianka 7buław

Albo ktos okaze niespodziewanie zazdrosc. Na te pozycje lubie pociagnac nieco wiecej kart. :) Bo nie wiadomo konkretnie, czego to moze dotyczyc.

Co robić giermek denarów

Tu tez dobrze jest pociagnac wiecej niz 1 kart. Paz Monet moze wskazywac zarowno na potrzebe rozwoju, jak i bliskosci, jezeli chodzi o kontakty z ludzmi.

Czego nie robić 8pucharów, wieża ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie

Nie podejmowac decyzji pod wplywem emocji. Zastanowic sie, pozwolic dojsc sercu do glosu i dopiero wtedy dzialac. NIe dzialac pochopnie.

Rada królowa mieczy, 7mieczy ---> XV Diabel, HB VII Rydwan

Nie bazowac na swoich poprzednich doswiadczeniach, szczegolnie, jezeli byly zle. Moze byc, ze patrzac przez ich pryzmat, odrzucisz cos wartosciowego. Z drugiej strony tez nie robic nic na sile. Jezeli czujesz, ze to nie to, idz dalej.

• Lubię to! 1
Napisano
Finanse królowa pucharów

Tutaj tylko uczucia, nie powinnaś czuć się źle, ewentualnie wylejesz łzy radości/smutku

Uczucia rycerz buław

Mnie pokazał kłótnię, która jak szybko się rozpoczęła tak i skończyła, ale też chwilę ciepłych uczuć :D W każdym bądź razie, zdarzy się coś co sprawi, że Twoje odczucia nie będą w tym wszystkim bierne. Kłótnia, fala uniesień i to wszystko w czym może działać gwałtowność

Czyżby nowe uczucie z kimś związane? Może właśnie przez to otoczenie zadziałasz jak rycerz buław

miło, ciepło, przytulnie, żadnych problemów; mnie giermek pucharów wypadł na dzień, w którym od prawie każdej osoby dostałam nową czasami cenną informację :)

Niespodzianka 7buław

walka o coś lub kogoś, zmagania z czymś, obrona czegoś

Co robić giermek denarów

A co robi paź na tej karcie? Stoi i obserwuje swojego denara. Lepiej zachować bierność i obserwować, ale z głową

nie działać pochopnie, możesz poczuć oddalenie się od innych, aby tego uniknąć lepiej zachować się jak paź denarów :)

Królowa mieczy, chłodna umiejąca posługiwać się głową babka a do tego 7 mieczy czyli kombinowanie, cwaniarstwo. Zachowaj rozsądek.

Pewna osoba lub sytuacja(Mag) wywoła w Tobie emocje(As kielichów) przez co poczujesz się jak rycerz kijów. Nie poczujesz się najlepiej(8 pucharów), ale zamiast działać szybko/błyskawicznie(Wieża), lepiej będzie zachować się jak paź monet, królowa mieczy i jak ta postać na 7 mieczach.

Napisano

Finanse królowa pucharów

ja myślę,że będziesz rozważna,ale też możesz przeznaczać pieniądz na coś co bardzo lubisz albo na coś co wiąże się z kobiecością

Uczucia rycerz buław

mmm jedna karta to mało,ale możesz z kimś poflirtować

no to jak wyżej może zacząć się coś nowego, jakiś pierwszy sygnał,uczucie

dużo, rozmów, ciepła,miłości i wsparcia ze strony rodziny

Niespodzianka 7buław

zawalczysz o coś ale w raczej w takim kontekscie,że będziesz musiała czegoś bronić

Co robić giermek denarów

ucz się, inwestuj w siebie

zadbaj może o równowagę wewnętrzną, spokój, opanowanie

nie bądź taka chłodna, nie doszukuj się wszędzie podstępów

• 1 miesiąc temu...
Napisano

W finansach rozważność.

Uczucia - kłótni nie było, flirt był, możliwe, że wyrywny facet też - ale póki co nie pokazał swego pazura :P

Otoczenie - facet (ci), który próbował zwrócić swą uwagę.

Dom - tak jak napisałyście

Niespodzianka - 'walka' o kogoś była, ale odpuściłam