pretoria Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Finanse królowa pucharów bedzie ok, rozważność Uczucia rycerz buław Będzie jakiś gościu, który wie czego chce, będzie działał. Otoczenie mag, as pucharów Można podczepić pod uczucia... Nowe doświadczenie, jakaś inicjatywa, fascynacja, zauroczenie. Dom giermek pucharów, 2pucharów Spotkania, porozumienie. Myślę, że to również można podciągnąć pod uczucia i otoczenie. Tak jakby w listopadzie miał się ktoś pojawić kto ruszy me serce. Niespodzianka 7buław Może walka o jakąś osobę? Co robić giermek denarów Nie olewać nauki, uczyć się... Czego nie robić 8pucharów, wieża Nie pozwolić by doszło do jakiegoś rozpadu. Rada królowa mieczy, 7mieczy Nie okłamywać oraz nie dać się oszukać, być ostrożnym. Nie unikać rozmów. Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Finanse królowa pucharów No to nie Monetowa, wiec srednio mi sie z rozwaznoscia kojarzy. Kielichowa raczej z finansami na bakier (tak pokazuje mi moje doswiadczenie). Jakies niedokonczone sprawy, niezalatwione, bujanie w oblokach. No chyba, ze tu pokazalo sie Twoje intuicyjne dzialanie. Albo pomoc jakies bliskiej kobiety (matki np.). Uczucia rycerz buław Jakis wyrywny facet pojawi sie. Jednak to taki bardziej flirt na razie... Mozesz mu sie bardzo podobac i moze darzyc do seksu. Otoczenie mag, as pucharów ---> XII Wisielec, HB II Kaplanka Moze byc jakis pan w Twoim otoczeniu, ktory bedzie probowal zwrocic na siebie Twoja uwage. Dom giermek pucharów, 2pucharów ---> I Mag, HB II Kaplanka Ladnie, sympatycznie. Pokojowo, spokojnie. Rodzinnie. Niespodzianka 7buław Albo ktos okaze niespodziewanie zazdrosc. Na te pozycje lubie pociagnac nieco wiecej kart. Bo nie wiadomo konkretnie, czego to moze dotyczyc. Co robić giermek denarów Tu tez dobrze jest pociagnac wiecej niz 1 kart. Paz Monet moze wskazywac zarowno na potrzebe rozwoju, jak i bliskosci, jezeli chodzi o kontakty z ludzmi. Czego nie robić 8pucharów, wieża ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie Nie podejmowac decyzji pod wplywem emocji. Zastanowic sie, pozwolic dojsc sercu do glosu i dopiero wtedy dzialac. NIe dzialac pochopnie. Rada królowa mieczy, 7mieczy ---> XV Diabel, HB VII Rydwan Nie bazowac na swoich poprzednich doswiadczeniach, szczegolnie, jezeli byly zle. Moze byc, ze patrzac przez ich pryzmat, odrzucisz cos wartosciowego. Z drugiej strony tez nie robic nic na sile. Jezeli czujesz, ze to nie to, idz dalej. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Finanse królowa pucharów Tutaj tylko uczucia, nie powinnaś czuć się źle, ewentualnie wylejesz łzy radości/smutku Uczucia rycerz buław Mnie pokazał kłótnię, która jak szybko się rozpoczęła tak i skończyła, ale też chwilę ciepłych uczuć W każdym bądź razie, zdarzy się coś co sprawi, że Twoje odczucia nie będą w tym wszystkim bierne. Kłótnia, fala uniesień i to wszystko w czym może działać gwałtowność Otoczenie mag, as pucharów Czyżby nowe uczucie z kimś związane? Może właśnie przez to otoczenie zadziałasz jak rycerz buław Dom giermek pucharów, 2pucharów miło, ciepło, przytulnie, żadnych problemów; mnie giermek pucharów wypadł na dzień, w którym od prawie każdej osoby dostałam nową czasami cenną informację Niespodzianka 7buław walka o coś lub kogoś, zmagania z czymś, obrona czegoś Co robić giermek denarów A co robi paź na tej karcie? Stoi i obserwuje swojego denara. Lepiej zachować bierność i obserwować, ale z głową Czego nie robić 8pucharów, wieża nie działać pochopnie, możesz poczuć oddalenie się od innych, aby tego uniknąć lepiej zachować się jak paź denarów Rada królowa mieczy, 7mieczy Królowa mieczy, chłodna umiejąca posługiwać się głową babka a do tego 7 mieczy czyli kombinowanie, cwaniarstwo. Zachowaj rozsądek. Pewna osoba lub sytuacja(Mag) wywoła w Tobie emocje(As kielichów) przez co poczujesz się jak rycerz kijów. Nie poczujesz się najlepiej(8 pucharów), ale zamiast działać szybko/błyskawicznie(Wieża), lepiej będzie zachować się jak paź monet, królowa mieczy i jak ta postać na 7 mieczach. Cytuj
panna.marta Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Finanse królowa pucharów ja myślę,że będziesz rozważna,ale też możesz przeznaczać pieniądz na coś co bardzo lubisz albo na coś co wiąże się z kobiecością Uczucia rycerz buław mmm jedna karta to mało,ale możesz z kimś poflirtować Otoczenie mag, as pucharów no to jak wyżej może zacząć się coś nowego, jakiś pierwszy sygnał,uczucie Dom giermek pucharów, 2pucharów dużo, rozmów, ciepła,miłości i wsparcia ze strony rodziny Niespodzianka 7buław zawalczysz o coś ale w raczej w takim kontekscie,że będziesz musiała czegoś bronić Co robić giermek denarów ucz się, inwestuj w siebie Czego nie robić 8pucharów, wieża zadbaj może o równowagę wewnętrzną, spokój, opanowanie Rada królowa mieczy, 7mieczy nie bądź taka chłodna, nie doszukuj się wszędzie podstępów Cytuj
pretoria Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Napisano 2 Grudnia 2013 W finansach rozważność. Uczucia - kłótni nie było, flirt był, możliwe, że wyrywny facet też - ale póki co nie pokazał swego pazura Otoczenie - facet (ci), który próbował zwrócić swą uwagę. Dom - tak jak napisałyście Niespodzianka - 'walka' o kogoś była, ale odpuściłam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi