Skocz do zawartości

mój listopad

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Finanse 10 kielichow 6 buław as mieczy [/B]suma kapłan

będzie jakas rozmowa względem pieniedzy od rodzinny

Uczucia księzyc 7 moent świat suma wisielec

coś dziwnego ukrywanego bedzie ale otwarcie się na świat

Otoczenie as mieczy 9 mieczy 5 mieczy suma diabel

bardzo mi nie sprzyja ,jestem zmeczona awanturami

Dom 8 denarow paź pucharów pustelnik suma Słońce

coś się zmieni

Niespodzianka 4 bulawy 3 monety wieża dołożyłam 6 denarów suma kapłan

dostane coś niespodziewanie moze nowa prace?????

Co robić król miecyz 7 pucharów rycerz bulaw suma rydwan

korzystać z życia i z 2 mężczyzn

Czego nie robić 8 buław walet pucharów walet monet wieża

nie zabiegac o miłość ,o spotkania

Rada rycerz mieczy król buław 10 mieczy księzyc

nie kłocić się i nie ukrywać

• Maestro
Napisano

Finanse 10 kielichow 6 buław as mieczy suma kapłan

otrzymasz wsparcie finansowe od kogoś z rodziny

Uczucia księzyc 7 monet świat suma wisielec

spora niepewność, jakieś obawy,pod koniec miesiaca moze spotkanie

Otoczenie as mieczy 9 mieczy 5 mieczy suma diabel

swoimi tekstami doprowadza Ciebie do czarnej rozpaczy,ogólnie duzo plotek widać

Dom 8 denarów paź pucharów pustelnik suma Słońce

praca - Twoim drugim domem;) Może cos ładnego dla siebie kupisz, ale będziesz wolała samotnie spędzać wieczory

Niespodzianka 4 bulawy 3 monety wieża dołożyłam 6 denarów suma kapłan

dowiesz się może o tym, że ktos się z kims rozstał, otrzyamsz od tej osoby wsparcie

Co robić król mieczy 7 pucharów rycerz bulaw suma rydwan

bądź surowa,nie ucuekaj za bardzo w marzenia,pozwól się zdobywać

Czego nie robić 8 buław walet pucharów walet monet wieża

nie wykazuj pierwsza inicjatywy

Rada rycerz mieczy król buław 10 mieczy księzyc

zakoncz to, co Cie nie sprzyja,ukryj się przed tymi, którzy nie sa dla Ciebie sprzyjający

Napisano

Finanse 10 kielichów 6 buław as mieczy - mogą się polepszyć, rozmowy z rodziną w sprawie pieniędzy

Uczucia Księżyc 7 monet świat - tkwisz w zawieszeniu, czekasz aż się cos wyjaśni.

Otoczenie as mieczy 9 mieczy 5 mieczy - lepiej się od tego otoczenie odciąć, dużo konfliktów i nieporozumień, dużo nikczemności, bądź ostrożna.

Dom 8 denarów paz pucharów pustelnik - małymi kroczkami zostaną wyjaśnione nieporozumienia, które izolowały Cię od rodziny.

Niespodzianka 4 buławy 3 monety wieża dołożyłam 6 denarów - myślę że zakończą się kłopoty finansowe jeżeli je masz, nowa praca

a co się z tym może wiązać mieszkanie.

Co robić król mieczy 7 pucharów rycerz buław - zacząć działać, idz za ciosem, nie wolno Ci żyć iluzjami, zacząć myśleć, uczucia na razie zostaw na boku.

Czego nie robić 8 buław walet pucharów walet monet - nie działać pochopnie w sprawach uczuciowych, nie wdawać się w romanse, które nie maja przyszłości.

Rada rycerz mieczy król buław 10 mieczy - zamknij przeszłość , nie żyj w niepewności.

Napisano

Finanse 10 kielichow 6 buław as mieczy---> V Papiez, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Tu widze jakies dzialania w kierunku pozyskania pieniazkow, polepszenia dotychczasowej sytuacji finansowej, ktora moze nie byc do konca zadowalajaca.

Uczucia księzyc 7 moent świat ---> II Kaplanka, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Nie wiem... tu jakby zajecie sie bardziej soba. Ani 7 Monet ani Kaplanka przyjazne dla uczuc nie sa. Bardziej to juz czekanie na odpowiedni czas. Moze byc, ze bedziesz zwyczajnie sie rozgladac, jednak nie widac tu jakis dzialan z Twojej strony. Po prostu patrzenie, co Ci zycie przyniesie i zajmowanie sie przy tym soba.

Otoczenie as mieczy 9 mieczy 5 mieczy ---> XV Diabel, HB XV Diabel i VI Kochankowie

Jakas rozmowa, nie do konca mila dla Ciebie, moze wyniknac. Ktos moze chciec postawic na swoim i tym samym moze wyniknac nawet klotnia. Wazne, zeby nie dac sie. Moze chodzic o blahe sprawy, ale jednoczesnie moze Ci to mocno popsuc humor.

Dom 8 denarow paź pucharów pustelnik ---> XIX Slonce, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Tu mozesz miec zwyczajnie wiecej czasu dla siebie. Ewentualnie moze pojawic sie jakas opcja, propozycja do rozpatrzenia dla Ciebie. Warto sie bedzie nad tym zastanowic, nie podejmowac decyzji pochopnie.

Niespodzianka 4 bulawy 3 monety wieża dołożyłam 6 denarów---> V Papiez, HB XI Moc i II Kaplanka

Tu Twoje starania sie moga zwyczajnie gruchnac o glebe. Moze okazac sie, ze sama nie dasz z czyms rady i zwyczajnie bedzie potrzeba Ci czyjegos wsparcia. Jednak nie warto sie poddawac, tym bardziej, jezeli bedzie to cos, na czym Ci bardzo zalezy.

Co robić król miecyz 7 pucharów rycerz bulaw ---> VII Rydwan, HB VII Rydwan

Przede wszystkim nie dac sie uziemic. Jezeli o czyms marzysz, walcz o to.

Czego nie robić 8 buław walet pucharów walet monet ---> XVI Wieza, HB VIII Sprawiedliwosc

Nie dzialac zbyt pochopnie, pod wplywem impulsu, nie dac sie wodzic za nos i grac na Twoich slabych strunach. Jestes wrazliwa jednostka i ktos moze to wykorzystywac. Wazne, abys umiala sie do tego zdystansowac i dzialac.

Rada rycerz mieczy król buław 10 mieczy ---> XVIII Ksiezyc, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Nie dac sie przydusic. Nawet, jak nie czujesz sie zbytnio pewnie to dzialaj, walcz o swoje. Nie daj sobie wmowic, ze jestes slaba.

Badz takze uwazna i dzialaj rozsadnie. Mniej mow, wiecej obserwuj... i dzialaj zgodnie z tym, co czujesz, ze jest dla Ciebie dobre i wlasciwe. Masz ogromne szanse, aby wyjsc z tego m-ca w pelni zadowolona ;)

Powodzenia AngeloYasmine :bukiet:

• 4 tygodnie później...
Gość AngeloYasmine
Napisano

INEZ

WERYFIKACJA

Miałas racje co do uczuc pod koniec spotkanie ,w pracy plotki i to jakie:) niespodzinaka nic szczególnego sie nie zdazyło co do finansów bez zmian ;Dzięki

Gość AngeloYasmine
Napisano

ANEZ WERYFIKACJA

Finanse-bez zmian

uczucia-wyjaśniło się:P

otoczenie- masz racje wiele plotek co do domu moze i amsz racje wiele się wyjaśniło

niespodzinka-nowa praca:)

uczucia zostawilam na boku:P cod o romansów ejstem ostrozna i zamknełam raz na zawsze przeszłośc jednym ostrym cieciem

Dziękuję

Gość AngeloYasmine
Napisano

SACRALNIRWANA

WERYFIKACJA

finanse-bez zmian

uczcuia-masz racje było tak jak napisałaś

otoczenie-wiele plotek

dziekuje