duo70 Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Witam Rozkład był cały ale tylko wybrałam te sfery, które mnie najbardziej interesują. 1. Praca: CESARZ - powinnam być zadowolona z wykonywanej pracy. (pracuję dla mężczyzny) 2. Finanse: WISIELEC CESARZOWA AS BUŁAW (jako całość czytane) - teraz jestem w dołku finansowym i rozglądam się za nowymi źródłami zarobkowania. Ten wisielec może mówić, o tym ,że sytuacja się odwróci i że pojawi się taka szansa i będę zadowolona. Bo przecież cesarzowa jest zadowolona z tego co posiada. 3. Uczucia: MOC 10 MIECZY RYCERZ PUCHARÓW = WISIELEC po okresie rozczarowań, smutku, stałam się osobą pewną siebie, znającą swoją wartość Osiągnęłam jako taką równowagę emocjonalną. Nie rozumiem tych 10 mieczy. Może znowu się coś wydarzy przykrego a potem jakiś pan znowu powróci i będzie smolił do mnie znowu cholewki.( bo istnieje taki ktoś) Wisielec w podsumie może mówić o zmianie sytuacji czy bardziej zawieszeniu... 4. NIESPODZIANKA: PAPIEŻ KOCHANKOWIE 3 MONETY= KAPŁANKA pojawi się jakaś nowa praca od kogoś z autorytetem (współpraca z kimś)i będzie wszystko po mojej myśli. A może mój szef znowu będzie mi dawał nowe zlecenia i przez to będę musiała się doszkalać... Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji. Widziałam na forum sporo rozkładów na listopad ale może chociaż jedna dobra duszyczka spróbuje pomóc mi. Będę naprawdę wdzięczna. Edytowane 27 Października 2013 przez duo70 Cytuj
niiwa Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 1. Praca: CESARZ - tu b/z - poddajesz się woli szefa co daje ci bezpieczeństwo zatrudnienia 2. Finanse: WISIELEC CESARZOWA AS BUŁAW - kasy potrzebujesz i masz możliwość aby zarobić i specjalnie się nie narobić - teraz tylko musisz przemyśleć czy pójść na to??- jest to szansa na pewno.. 3. Uczucia: MOC 10 MIECZY RYCERZ PUCHARÓW - podchodzisz z ogromną rezerwą do kwestii wszelkich relacji, ale pojawi się amant, który delikatnie dawał ci już chyba oznaki sympatii? 4. NIESPODZIANKA: PAPIEŻ KOCHANKOWIE 3 MONETY - ktoś okaże ci pomoc, wesprze cię, co ułatwi ci dalszy rozwój - o jaką by nie chodziło dziedzinę życia - to karty b.pozytywne na przyszłość dla ciebie. Cytuj
duo70 Napisano 27 Października 2013 Autor Napisano 27 Października 2013 Bardzo dziękuję Niiwa za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi