Skocz do zawartości

Finanse, uczucia i niespodzianka na listopad

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Rozkład był cały ale tylko wybrałam te sfery, które mnie najbardziej interesują.

1. Praca: CESARZ - powinnam być zadowolona z wykonywanej pracy. (pracuję dla mężczyzny)

2. Finanse: WISIELEC CESARZOWA AS BUŁAW (jako całość czytane) - teraz jestem w dołku finansowym i rozglądam się za nowymi źródłami zarobkowania. Ten wisielec może mówić, o tym ,że sytuacja się odwróci i że pojawi się taka szansa i będę zadowolona. Bo przecież cesarzowa jest zadowolona z tego co posiada.

3. Uczucia: MOC 10 MIECZY RYCERZ PUCHARÓW = WISIELEC po okresie rozczarowań, smutku, stałam się osobą pewną siebie, znającą swoją wartość

Osiągnęłam jako taką równowagę emocjonalną. Nie rozumiem tych 10 mieczy. Może znowu się coś wydarzy przykrego a potem jakiś pan znowu powróci i będzie smolił do mnie znowu cholewki.( bo istnieje taki ktoś) Wisielec w podsumie może mówić o zmianie sytuacji czy bardziej zawieszeniu...

4. NIESPODZIANKA: PAPIEŻ KOCHANKOWIE 3 MONETY= KAPŁANKA pojawi się jakaś nowa praca od kogoś z autorytetem (współpraca z kimś)i będzie wszystko po mojej myśli. A może mój szef znowu będzie mi dawał nowe zlecenia i przez to będę musiała się doszkalać...

Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji. Widziałam na forum sporo rozkładów na listopad ale może chociaż jedna dobra duszyczka spróbuje pomóc mi. Będę naprawdę wdzięczna.

Edytowane przez duo70
Napisano

1. Praca: CESARZ - tu b/z - poddajesz się woli szefa co daje ci bezpieczeństwo zatrudnienia

2. Finanse: WISIELEC CESARZOWA AS BUŁAW

- kasy potrzebujesz i masz możliwość aby zarobić i specjalnie się nie narobić - teraz tylko musisz przemyśleć czy pójść na to??- jest to szansa na pewno..

3. Uczucia: MOC 10 MIECZY RYCERZ PUCHARÓW

- podchodzisz z ogromną rezerwą do kwestii wszelkich relacji, ale pojawi się amant, który delikatnie dawał ci już chyba oznaki sympatii?

4. NIESPODZIANKA: PAPIEŻ KOCHANKOWIE 3 MONETY

- ktoś okaże ci pomoc, wesprze cię, co ułatwi ci dalszy rozwój - o jaką by nie chodziło dziedzinę życia - to karty b.pozytywne na przyszłość dla ciebie.