Gość paulinqa123 Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 1. Opowiedz mi cos o sobie. Co jest Twoja najwazniejsza cecha- król buław- nauczy mnie rozwoju wewnętrznego , rozwinie wyobraźnie 2. Jakie sa Twoje mocne strony/zalety?- 10 monet- mocnymi stronami jest pomoc w uzyskaniu dobrobytu, pomoc w podejmowaniu trudnych decyzji związnych z domem, pracą 3. Gdzie leza i jakie sa Twoje granice?- królwa monet granice leżą na typowo praktycznych pytaniach ? nie we wszystkim potrafią pomóc, nie na kazde pytanie będą potrafiły odpowiedziec 4. Czego mnie nauczysz?- wisielec dobrowolnej i bezinteresownej pomocy innym 5. W jak najlepszy mozliwy sposob moge sie uczyc od Ciebie i z Toba wspolpracowac?- 5 monet tu nie mam pojęcia jak to zinterpretować 6. Jaki bedzie wynik naszej wspolpracy?-2 buławkarty będą podpowiedzią dla mnie ale sama muszę decydować o swoim życiu. będzie mnie informować o niespodziankach Póki co mam problem z tasowaniem 5---------------------6 -----------4----------- 3---------------------2 -----------1----------- Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 a do kogo są te pytania? nie znam rozkładu i nie wiem o o chłopa chodzi czy opiekuna Twego Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Daffne... ten rozklad ja wrzucalam do dzialu Przakladowe rozklady i ten rozklad to jakby rozmowa z talia. Na poznanie mozliwosci nowej talii... np. Tarota. Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Sacral dzięuje za wyjaśnienie ) 1. Opowiedz mi cos o sobie. Co jest Twoja najwazniejsza cecha- król buław - jesteś energiczna i zywiołowa, lubisz ruch i gdy coś się dzieje,oczywiśce jeśli karta wskazała Ciebie , natomiast jeśli karta pokazała cechy np.partnera (bo tak się czasem zdarza) to równie dobrze o takich cechach osobowości mężczyzn lubisz i taki robi wrażenie na Tobie przez to możesz ulegać 2. Jakie sa Twoje mocne strony/zalety?- 10 monet - mocną stroną jest stabilizacja życiowa i pewne stanie na nogach w życiu,nie bujasz głową w chmurach,a jesteś tu i teraz, koncetrujesz się na realiach i codziennym życiu, które pragniesz mieć zadowalajace. 3. Gdzie leza i jakie sa Twoje granice?- królwa monet - jesteś stabilną osobą, zmysłowa kobieta,masz jednak swoje zasady,których nie przekraczach, a jakie zapewne sama najlepiej wiesz 4. Czego mnie nauczysz?- wisielec - może umiejętnności patrzenia na życie z kilku perspektyw by nauczyć się dostrzegać każdy punkt widzenia, nie tylko wlasny 5. W jak najlepszy mozliwy sposob moge sie uczyc od Ciebie i z Toba wspolpracowac?- 5 monet - mając świadomość,że możesz się kontaktować sama ze sobą najpierw musisz w praktyce sie tego nauczyć bo tu troszke malo kontaktu z samą sobą. 6. Jaki bedzie wynik naszej wspolpracy?-2 buław - zadowalający,uzyskasz postepy Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Dafne ślicznie dziekuje, Tylko że pytania o ile ja zrozumiałam dobrze są pytaniami dotyczącymi talii kart a nie mnie Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Dafne ślicznie dziekuje, Tylko że pytania o ile ja zrozumiałam dobrze są pytaniami dotyczącymi talii kart a nie mnie wybacz, nie trafia do mnie ten rozkład talia jak talia -to tylko narzędzie, a to jak sie nimi posługujemy zależy od możliwości naszego umysłu, a nie samej talii czyli papieru nadrukowanego. Wychodząc z takiego myślenia jakie mam - rozkład jest dla mnie...dziwny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi