Geranium Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Czy Pan ponownie nawiąże ze mną kontakt po tym, jak zlożylam mu życzenia, czy coś ruszy na nowo w naszej przerwanej relacji? (Odkąd polożyłam karty, już dzisiaj napisał z pytaniem, czy nie pożyczal mi pewnej książki, zabrzmiało jak pretekst, ale kto go tam wie ) I pogadaliśmy znowu miło. 7 buław, 9 kielichów, 4 buław - > moc Wydaje mi się, że tak, choć początkowo będzie dużo niedopowiedzień, ukrywania faktów, przyglądania się sobie z podejrzliwością, czy może nawet uszczypliwości. Ale jeśli podejdziemy do tego na luzie, to jest spora szansa, ze będzie okej, kolejne karty sugerują mi, że Pan wcale nie ma na mnie aż takiej alergii i może nawet trochę mu mnie brakuje, choć nie chcę się zapędzać w interpretację. Wspomnę, że to ja urwałam kontakt, bo Pan mnie zawiódł. I ciekawa jestem, co tam w nim siedzi i jak do tego podchodzi. Weryfikacja jak najbardziej będzie. Cytuj
Sanya Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 W moim odczuciu nie nawiąże kontaktu, dwie pierwsze karty są bardzo wymowne: on się dystansuje od Ciebie(7 buław) i chce być sam (9 pucharów). Czwórki z kolei pokazują mi brak kontaktu, 4 buław nie jest dynamiczna tak jak np trójka buław, zresztą podobnie jak reszta czwórek z pozostałych żywiołów. One mówią raczej o czymś "zamkniętym". Cytuj
Geranium Napisano 28 Października 2013 Autor Napisano 28 Października 2013 (edytowane) Ale on kontakt już nawiązał Ja źle pytanie postawiłam, bo powinno być, jak się on potoczy Ja w sumie nie patrzę ślepo w karty, a we wlasne odczucia i astro, bo ogień z wodą bardzo dobrze się wiążą w sferze Jowisza, stąd taka moja interpretacja Zobaczymy. Edytowane 28 Października 2013 przez Geranium Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi