Skocz do zawartości

As denarów, koło fortuny, 8 kielichów

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy w przyszłości zakończę obecny związek z panem?

As denarów, koło fortuny, 8 kielichów

Tak będzie ku temu okazja.Los o tym zadecyduje.8kielichów yo karta odejścia, rozstania

Jak widzicie te karty?

Napisano

As denarów mówi tutaj o początku, powiedziałabym, że ma solidny fundament(denar). Koło fortuny pokazuje zmiany, 8 pucharów to uczucia, nie czyny, więc będziesz miała wrażenie oddalenia się, ale niekoniecznie tak się musi stać:)

Napisano

Wydarzy się coś co zmieni wasze relacje. Mi 8 pucharów pokazało rozstanie z mojej inicjatywy. 8 pucharów oznacza wyjście ze stagnacji - może dusisz się w obecnym związku i gdy nadarzy się okazja, to skorzystasz z niej i rozstaniesz się.

• Lubię to! 1
Napisano
Wydarzy się coś co zmieni wasze relacje. Mi 8 pucharów pokazało rozstanie z mojej inicjatywy. 8 pucharów oznacza wyjście ze stagnacji - może dusisz się w obecnym związku i gdy nadarzy się okazja, to skorzystasz z niej i rozstaniesz się.Mi 8 pucharów tez zawsze wychodzi na rozstanie, pożegnanie się z kimś
Gość paulinqa123
Napisano

Czy w przyszłości zakończę obecny związek z panem?

As denarów, koło fortuny, 8 kielichów- moim zdaniem są tu pokazane przewrotności, spore zmiany w życiu uczuciowym, i wg mnie 8 kielichów ewidentnie wskazuje na rozstanie lub odpoczynek od siebie na jakiś czas :/ nowy początek, być może trochę się odseparujecie od siebie, aby każde z Was mogło skupić się na sobie. Pokazała mi się również przeprowadzka do innego mieszkania