beatrycze18 Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Czy w przyszłości zakończę obecny związek z panem? As denarów, koło fortuny, 8 kielichów Tak będzie ku temu okazja.Los o tym zadecyduje.8kielichów yo karta odejścia, rozstania Jak widzicie te karty? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 As denarów mówi tutaj o początku, powiedziałabym, że ma solidny fundament(denar). Koło fortuny pokazuje zmiany, 8 pucharów to uczucia, nie czyny, więc będziesz miała wrażenie oddalenia się, ale niekoniecznie tak się musi stać Cytuj
Orchidea87 Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Wydarzy się coś co zmieni wasze relacje. Mi 8 pucharów pokazało rozstanie z mojej inicjatywy. 8 pucharów oznacza wyjście ze stagnacji - może dusisz się w obecnym związku i gdy nadarzy się okazja, to skorzystasz z niej i rozstaniesz się. 1 Cytuj
beatrycze18 Napisano 28 Października 2013 Autor Napisano 28 Października 2013 Wydarzy się coś co zmieni wasze relacje. Mi 8 pucharów pokazało rozstanie z mojej inicjatywy. 8 pucharów oznacza wyjście ze stagnacji - może dusisz się w obecnym związku i gdy nadarzy się okazja, to skorzystasz z niej i rozstaniesz się.Mi 8 pucharów tez zawsze wychodzi na rozstanie, pożegnanie się z kimś Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Czy w przyszłości zakończę obecny związek z panem? As denarów, koło fortuny, 8 kielichów- moim zdaniem są tu pokazane przewrotności, spore zmiany w życiu uczuciowym, i wg mnie 8 kielichów ewidentnie wskazuje na rozstanie lub odpoczynek od siebie na jakiś czas :/ nowy początek, być może trochę się odseparujecie od siebie, aby każde z Was mogło skupić się na sobie. Pokazała mi się również przeprowadzka do innego mieszkania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi