Gość alles-in1 Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 1. Praca - 2 mieczy 9 kielichow As kielichow - moze zakonczenie chlodu emocjonalnego w pracy miedzy mna a wspolniczka 2. Finanse - 3 bulaw - moze moje nowe pomysly przyniosa firmie zyski 3. Uczucie - giermek kielichow 7 mieczy 4 mieczy - zakochanie, ukrywanie tego stanu i izolacja w obecnym zwiazku 4. Zdrowie - 10 bulaw - nerwobole 5. Otoczenie - 7 bulaw 4 kielichow Krolowa denarow - znowu bede musiala walczyc o swoje zdanie 6. Dom - Wieza 6 bulaw Rycerz bulaw - pomagam bratu kupic mieszkanie, wiec moze sie uda 7. Niespodzianka - 8 kielichow Slonce Kolo - skojarzylo mi sie z kartami powyzej czyli przeprowadzka brata 8. Co robic - 3 kielichy Gwiazda - cieszyc sie ze swoich sukcesow, wierzyc w nie i nie tracic nadziei 9. Czego nie robic - Moc Sad 8 denarow - nie poddawac sie w pracy 10. Rada - Cesarzowa As bulaw 5 denarow - nie mam pojecia Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 10. Rada - Cesarzowa As bulaw 5 denarow - Wydaje mi sie, ze moze to miec zwiazek z uczuciami. Cesarzowa to kobieta zycia, As bulaw to szansa na cos, bardzo energetyczna, a 5 den pokazuje niedostatek i ubustwo, odnosze wrazenie, ze moze chodzic o to, aby uwazac na te nowe uczucie, bo moze okazac sie zgubne Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Jagodowa Truskawka - dziekuje, a pozostale karty ''mowia'' Ci cos innego niz mi? Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Moze dzis ktos zechce mi pomoc w interpretacji? Bardzo prosze... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Praca - 2 mieczy 9 kielichow As kielichow współpraca, porozumienie na poziomie intelektualnym, pozytywne uczucia i nowe doznania, generalnie nie jest źle Suma = Koło fortuny, czyli raz pod, raz nad wozem Finanse - 3 bulaw Obserwacja tego co już masz lub będziesz mieć Uczucie - giermek kielichow 7 mieczy 4 mieczy możesz dowiedzieć się pewnych informacji(paź pucharów), 7 mieczy mówi o kombinowaniu(Ty w stosunku do kogoś lub odwrotnym), 4 mieczy śpi, więc możesz być niezbyt czujna... Suma = Cesarzowa, jak zachowasz rozsądek będzie dobrze Zdrowie - 10 bulaw Czyżby przeziębienie albo choroba? Otoczenie - 7 bulaw 4 kielichow Krolowa denarow będziesz się bronić przed czymś, postępować rozsądnie. suma = Gwiazda, jest pewna nadzieja w tym wszystkim na lepsze Dom - Wieza 6 bulaw Rycerz bulaw Tutaj szykują się gwałtowne zmiany, obstawiam, że na lepsze:) Suma = Cesarzowa. Wszystko będzie dobrze Niespodzianka - 8 kielichow Slonce Kolo uczucia oddalenia się, zdarzy się coś miłego, a następnie świat znowu się obróci. Suma = Cesarzowa, jest dobrze Co robic - 3 kielichy Gwiazda Cieszyć się z tego, co już się ma. Bądź daleko a jednocześnie blisko. Taka dobra wróżka, której nikt nie widzi jej pracy, a widać rezultaty. Suma = 8 Siła, czyli działanie, ale nie za pomocą siły, tylko kobiecych umiejętności. Coś podobnego masz w radzie poniżej Czego nie robic - Moc Sad 8 denarow Nie pracuj za wiele, nie ingeruj w coś za dużo. Suma = Kapłanka. Ona nic nie robi, pozornie; jest tajemnicza, ma wiedzę, ale działa całkowicie inaczej. Rada - Cesarzowa As bulaw 5 denarow Zachowuj się tak jak cesarzowa Suma = Słońce, więc dodatkowo miej dobry humor Z tego wynika, że lepiej będzie, jak zadziałasz cicho i rozważnie(masz wzór: Cesarzowa, która dość często wypada w sumie i normalnie oraz Kapłanka). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi