Skocz do zawartości

bardzo prosze o pomoc w listopadowej interpretacji

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Praca - 2 mieczy 9 kielichow As kielichow - moze zakonczenie chlodu emocjonalnego w pracy miedzy mna a wspolniczka

2. Finanse - 3 bulaw - moze moje nowe pomysly przyniosa firmie zyski

3. Uczucie - giermek kielichow 7 mieczy 4 mieczy - zakochanie, ukrywanie tego stanu i izolacja w obecnym zwiazku

4. Zdrowie - 10 bulaw - nerwobole

5. Otoczenie - 7 bulaw 4 kielichow Krolowa denarow - znowu bede musiala walczyc o swoje zdanie

6. Dom - Wieza 6 bulaw Rycerz bulaw - pomagam bratu kupic mieszkanie, wiec moze sie uda

7. Niespodzianka - 8 kielichow Slonce Kolo - skojarzylo mi sie z kartami powyzej czyli przeprowadzka brata

8. Co robic - 3 kielichy Gwiazda - cieszyc sie ze swoich sukcesow, wierzyc w nie i nie tracic nadziei

9. Czego nie robic - Moc Sad 8 denarow - nie poddawac sie w pracy

10. Rada - Cesarzowa As bulaw 5 denarow - nie mam pojecia

Napisano

10. Rada - Cesarzowa As bulaw 5 denarow - Wydaje mi sie, ze moze to miec zwiazek z uczuciami. Cesarzowa to kobieta zycia, As bulaw to szansa na cos, bardzo energetyczna, a 5 den pokazuje niedostatek i ubustwo, odnosze wrazenie, ze moze chodzic o to, aby uwazac na te nowe uczucie, bo moze okazac sie zgubne

Napisano

Jagodowa Truskawka - dziekuje, a pozostale karty ''mowia'' Ci cos innego niz mi?

Napisano

Moze dzis ktos zechce mi pomoc w interpretacji?

Bardzo prosze... :bukiet:

Napisano
Praca - 2 mieczy 9 kielichow As kielichow

współpraca, porozumienie na poziomie intelektualnym, pozytywne uczucia i nowe doznania, generalnie nie jest źle :) Suma = Koło fortuny, czyli raz pod, raz nad wozem

Finanse - 3 bulaw

Obserwacja tego co już masz lub będziesz mieć

Uczucie - giermek kielichow 7 mieczy 4 mieczy

możesz dowiedzieć się pewnych informacji(paź pucharów), 7 mieczy mówi o kombinowaniu(Ty w stosunku do kogoś lub odwrotnym), 4 mieczy śpi, więc możesz być niezbyt czujna... Suma = Cesarzowa, jak zachowasz rozsądek będzie dobrze :)

Zdrowie - 10 bulaw

Czyżby przeziębienie albo choroba?

Otoczenie - 7 bulaw 4 kielichow Krolowa denarow

będziesz się bronić przed czymś, postępować rozsądnie. suma = Gwiazda, jest pewna nadzieja w tym wszystkim na lepsze

Dom - Wieza 6 bulaw Rycerz bulaw

Tutaj szykują się gwałtowne zmiany, obstawiam, że na lepsze:) Suma = Cesarzowa. Wszystko będzie dobrze :)

Niespodzianka - 8 kielichow Slonce Kolo

uczucia oddalenia się, zdarzy się coś miłego, a następnie świat znowu się obróci. Suma = Cesarzowa, jest dobrze :)

Co robic - 3 kielichy Gwiazda

Cieszyć się z tego, co już się ma. Bądź daleko a jednocześnie blisko. Taka dobra wróżka, której nikt nie widzi jej pracy, a widać rezultaty. Suma = 8 Siła, czyli działanie, ale nie za pomocą siły, tylko kobiecych umiejętności. Coś podobnego masz w radzie poniżej :)

Czego nie robic - Moc Sad 8 denarow

Nie pracuj za wiele, nie ingeruj w coś za dużo. Suma = Kapłanka. Ona nic nie robi, pozornie; jest tajemnicza, ma wiedzę, ale działa całkowicie inaczej.

Rada - Cesarzowa As bulaw 5 denarow

Zachowuj się tak jak cesarzowa :) Suma = Słońce, więc dodatkowo miej dobry humor :)

Z tego wynika, że lepiej będzie, jak zadziałasz cicho i rozważnie(masz wzór: Cesarzowa, która dość często wypada w sumie i normalnie oraz Kapłanka).