Gość paulinqa123 Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Wtorek- 5 mieczy- jutro najprawdopodobniej się czymś rozczaruję środa- 4 mieczy- w środę będę leniuchować, regenerować się psychicznie i relaksować czwartek- 3 monet- chyba jakieś sukcesy w mojej działolnosci ? piątek- diabeł- czyżby jakies nieprzyjemności ? może kłótnie sobota- as kielichów- być może się w kimś zaurocze ? poznam kogoś niedziela- as buław- początek czegoś nowego, nowa relacja może poniedziałek- 9 buław- poczuję się jak nowo narodzona ? silna i pewna siebie Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 Wtorek- 5 mieczy - jutro możesz nie mieć nastroju bo nic Ci sie nie będzie chciało albo coś nie wypali/ktoś rozczaruje środa- 4 mieczy - w środę kontynuacja lenistwa i apatii czwartek- 3 monet - w czwartek zaczniesz zajmowac się jakimiś sprawami, kontaktami z innymi, coś może byc do załatwienia a może jakies rozmowy towrzystkie odnośnie weekendu? piątek- diabeł - a tu może odezwać się ktoś Tobie nieobojętny albo z innego powodu obudzą się w Tobie silne emocje. Może byc równiez wyjście i dawka alko. sobota- as kielichów - w sobotę dobry nastrój, pełna entuzjazmu niedziela- as buław - w niedziele dośc katywny czas, w każdym razie Ty będziesz energiczna i będzie Ci się chciało wiele więcej niżeli wcześniej poniedziałek- 9 buław -nieco obaw do pokonania, może trzeba będzie się przełamac w jakiejś kwestii Udanego tygodnia Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 dziękuje, wtorek i śr. pokrywa się z moją interpetacja chociaż tyle co do czwartku już mogę w 99% zweryfikować , najpradobodobniej dobrze to odczytałaś bo wybieram się na imprezę Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 dzięki za info. Diabeł często mówi o zabawie,przyjemnościach i alko Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 diabeł wypadł wpiątek, a wybieram się w czwartek ale kto wie, może zahacze o piąteczek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi