Skocz do zawartości

Listopad pod względem zawodowym...

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Zapytałam kart, jak będzie wyglądał u mnie listopad pod względem zawodowym... Pracuję, ale..nie jest to 'to' i chyba już powoli sięgam sufitu... :/

To jest: As Buław - A może jednak powieje czymś nowym...

To dochodzi do tego: 4 Mieczy - Zmęczenie materiału...no tak...

To będzie rozpoznane: 3 Buław - Może postawię sobie nowe cele, będę wypatrywać nowych dróg...też w kontekście szukania innych ofert... ;)

To będzie wyczuwane: 2 Kielichów (odpowiedź), tło: 10 Denarów, As Denarów, Królowa Mieczy => Koło Fortuny - Dobre relacje, może jakieś porozumienie z kimś... Chociaż konfliktów nie ma :)

To odchodzi: Mag - Pan, który prawił ładne słówka? :D

To nadchodzi: Kapłan (odpowiedź), tło: Król Mieczy, Gwiazda, Koło Fortuny => Słońce - Oj, albo przyjedzie jakiś szef... Ogólnie widać, że ktoś z autorytetem będzie miał duży wpływ w tym miesiącu...

Tak widzę to ja: Paź Kielichów - Chciałabym, żeby bardziej doceniali...

Otoczenie: Paź Denarów - Okazje do nauki czegoś nowego...

Moje nadzieje: Wisielec - ...ze będę miała święty spokój :P

Obawy: Sąd - Hmmm...tutaj nie mam za bardzo pomysłu... Może chodzi o to, że będą jakieś oceny półroczne i nie będę pewna, jak mnie podsumują ;)

Do tego to prowadzi: 6 Kielichów (odpowiedź), tło: 6 Denarów, 5 Mieczy, Sprawiedliwość => Cesarz - Hmmm...ogólnie miła atmosfera... Martwi mnie ta 5 Mieczy: może będę miała bardzo mieszane uczucia...niby wszystko będzie ok, ale ktoś nie będzie zachowywać się fair... Może mieć dosyć interesowne podejście... Kurcze, sama nie wiem...

Jak myślicie?

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88
Gość paulinqa123
Napisano

To jest: As Buław - tu powiedziałabym że głęboko zastanawiasz się nad zmianą pracy, nad rozpoczęciem czegoś nowego

To dochodzi do tego: 4 Mieczy - do stresów związanych z pracą a później już odpoczynek, regeneracja sił

To będzie rozpoznane: 3 Buław - uświadomisz sobie że powinnaś skupić się na swoich potrzebach, będziesz nad tym rozmyślać a w końcu będziesz wiedzieć co chcesz robić ,uzyskasz jakby pewność siebie,wybierzesz prace która będzie Ci sprawiać przyjemność i to właśnie Tobie będzie odpowiadać

To będzie wyczuwane: 2 Kielichów (odpowiedź), tło: 10 Denarów, As Denarów, Królowa Mieczy => Koło Fortuny -

wyczuwane będzie Twoje pogodne nastawienie, nowo poznane osoby w pracy. Wyjdzie Ci to na lepsze i pod względem finansowym i emocjonalnym. Nowe przedsięwzięcie pozwoli Ci się rozwijać, podążysz swoją drogą zawodową.

To odchodzi: Mag - powiedziałabym że odchodzą relacje w poprzedniej pracy, i wszystko to czym musiałaś się w niej poługiwać, mam na myśli np. potencjałem twórczym, wyobraźnią

To nadchodzi: Kapłan (odpowiedź), tło: Król Mieczy, Gwiazda, Koło Fortuny => Słońce - powiedziałabym że nadchodzi chęć współpracy :) Tak będzie też nowy powazny szef znający się na tym co robi, będziesz usatysfakcjonowania ze zdobycia nowej posady, i będziesz się rozwijać dążyć do tego żeby być jak najlepszą w swojej pracy. Da Ci to wolność, zadowolenie i nowe inspiracje

Tak widzę to ja: Paź Kielichów - powiedziałabym że Ty już dostrzegasz nową możliwość osiągnięcia innej pracy, i czujesz że powinnaś skorzystać z tego bo to przyniesie Ci radość:)

Otoczenie: Paź Denarów - będą nowe możliwości, nowe zadania, cele, będziesz początkowo sprawdzana ale się spiszesz:)

Moje nadzieje: Wisielec - masz nadzieję na zmiane perspektyw i odzyskanie siły życiowej

Obawy: Sąd - boisz się wyzwania jakie przed Toba staną w nowej pracy, boisz sie że będziesz osądzana i obserwowana

Do tego to prowadzi: 6 Kielichów (odpowiedź), tło: 6 Denarów, 5 Mieczy, Sprawiedliwość => Cesarz - doprowadzi to do tego że poczujesz się spełniona i szczęśliwa, osiągniesz sukces i zarobisz dużo więcej kaski , jeśli będziesz pewna siebie i poczujesz że jestes dobra w tym co robisz ;) Będziesz mieć dużo energii i będziesz podchodzić do pracy z entuzjazmem. Może Cię jedynie rozczarować zbyt dogłębne przyglądanie sie TObie :P nie wiem jak to określić dokładniej. Potem uznasz że jest to obiektywne, szczere i potrzebne. a To znów da Ci kopniaka do działania i pewność siebie.

Napisano

Dziękuję, paulinqo :) Eh, chciałabym, żeby tak było... Ale na razie wygląda na to, że pracy do końca roku nie zmienię... Będę weryfikować :)