maddie88 Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 (edytowane) Witam, Zapytałam kart, jak będzie wyglądał u mnie listopad pod względem zawodowym... Pracuję, ale..nie jest to 'to' i chyba już powoli sięgam sufitu... :/ To jest: As Buław - A może jednak powieje czymś nowym... To dochodzi do tego: 4 Mieczy - Zmęczenie materiału...no tak... To będzie rozpoznane: 3 Buław - Może postawię sobie nowe cele, będę wypatrywać nowych dróg...też w kontekście szukania innych ofert... To będzie wyczuwane: 2 Kielichów (odpowiedź), tło: 10 Denarów, As Denarów, Królowa Mieczy => Koło Fortuny - Dobre relacje, może jakieś porozumienie z kimś... Chociaż konfliktów nie ma To odchodzi: Mag - Pan, który prawił ładne słówka? To nadchodzi: Kapłan (odpowiedź), tło: Król Mieczy, Gwiazda, Koło Fortuny => Słońce - Oj, albo przyjedzie jakiś szef... Ogólnie widać, że ktoś z autorytetem będzie miał duży wpływ w tym miesiącu... Tak widzę to ja: Paź Kielichów - Chciałabym, żeby bardziej doceniali... Otoczenie: Paź Denarów - Okazje do nauki czegoś nowego... Moje nadzieje: Wisielec - ...ze będę miała święty spokój Obawy: Sąd - Hmmm...tutaj nie mam za bardzo pomysłu... Może chodzi o to, że będą jakieś oceny półroczne i nie będę pewna, jak mnie podsumują Do tego to prowadzi: 6 Kielichów (odpowiedź), tło: 6 Denarów, 5 Mieczy, Sprawiedliwość => Cesarz - Hmmm...ogólnie miła atmosfera... Martwi mnie ta 5 Mieczy: może będę miała bardzo mieszane uczucia...niby wszystko będzie ok, ale ktoś nie będzie zachowywać się fair... Może mieć dosyć interesowne podejście... Kurcze, sama nie wiem... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Edytowane 28 Października 2013 przez maddie88 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 To jest: As Buław - tu powiedziałabym że głęboko zastanawiasz się nad zmianą pracy, nad rozpoczęciem czegoś nowego To dochodzi do tego: 4 Mieczy - do stresów związanych z pracą a później już odpoczynek, regeneracja sił To będzie rozpoznane: 3 Buław - uświadomisz sobie że powinnaś skupić się na swoich potrzebach, będziesz nad tym rozmyślać a w końcu będziesz wiedzieć co chcesz robić ,uzyskasz jakby pewność siebie,wybierzesz prace która będzie Ci sprawiać przyjemność i to właśnie Tobie będzie odpowiadać To będzie wyczuwane: 2 Kielichów (odpowiedź), tło: 10 Denarów, As Denarów, Królowa Mieczy => Koło Fortuny - wyczuwane będzie Twoje pogodne nastawienie, nowo poznane osoby w pracy. Wyjdzie Ci to na lepsze i pod względem finansowym i emocjonalnym. Nowe przedsięwzięcie pozwoli Ci się rozwijać, podążysz swoją drogą zawodową. To odchodzi: Mag - powiedziałabym że odchodzą relacje w poprzedniej pracy, i wszystko to czym musiałaś się w niej poługiwać, mam na myśli np. potencjałem twórczym, wyobraźnią To nadchodzi: Kapłan (odpowiedź), tło: Król Mieczy, Gwiazda, Koło Fortuny => Słońce - powiedziałabym że nadchodzi chęć współpracy Tak będzie też nowy powazny szef znający się na tym co robi, będziesz usatysfakcjonowania ze zdobycia nowej posady, i będziesz się rozwijać dążyć do tego żeby być jak najlepszą w swojej pracy. Da Ci to wolność, zadowolenie i nowe inspiracje Tak widzę to ja: Paź Kielichów - powiedziałabym że Ty już dostrzegasz nową możliwość osiągnięcia innej pracy, i czujesz że powinnaś skorzystać z tego bo to przyniesie Ci radość Otoczenie: Paź Denarów - będą nowe możliwości, nowe zadania, cele, będziesz początkowo sprawdzana ale się spiszesz:) Moje nadzieje: Wisielec - masz nadzieję na zmiane perspektyw i odzyskanie siły życiowej Obawy: Sąd - boisz się wyzwania jakie przed Toba staną w nowej pracy, boisz sie że będziesz osądzana i obserwowana Do tego to prowadzi: 6 Kielichów (odpowiedź), tło: 6 Denarów, 5 Mieczy, Sprawiedliwość => Cesarz - doprowadzi to do tego że poczujesz się spełniona i szczęśliwa, osiągniesz sukces i zarobisz dużo więcej kaski , jeśli będziesz pewna siebie i poczujesz że jestes dobra w tym co robisz Będziesz mieć dużo energii i będziesz podchodzić do pracy z entuzjazmem. Może Cię jedynie rozczarować zbyt dogłębne przyglądanie sie TObie nie wiem jak to określić dokładniej. Potem uznasz że jest to obiektywne, szczere i potrzebne. a To znów da Ci kopniaka do działania i pewność siebie. Cytuj
maddie88 Napisano 29 Października 2013 Autor Napisano 29 Października 2013 Dziękuję, paulinqo Eh, chciałabym, żeby tak było... Ale na razie wygląda na to, że pracy do końca roku nie zmienię... Będę weryfikować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi