Skocz do zawartości

Listopad-tygodniowo+weryfikacja:)

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapowiada sie chyba kolejny trudny miesiąc...:( nie widze jakos tych kart optymistycznie..

03.11-09.11-Paż Denarów,Cesarz,Krol Buław- Tutaj powinno być w miarę spokojnie,stabilnie,skupiona na córce i mężu..

10.11-16.11- 7 mieczy,10 kielichów.RYDWAN- jakby w domu coś zaczelo sie dziać..nie do końca szczerze miałoby być..?hm

17.11-23.11- 8 mieczy,WIEZA,DIABEL-tutaj juz totalna blokada moich emocji,cos rozwali mnie na kawałkii..cięzko bedzie to ogarnac..:(

24.11-30.11-7 buław,8 buław, 5 buław,Paz buław--Tutaj postanowie bronić swojego,widać wiele moich działać,spięcia..cos bedie w powietrzy iskrzyło..chyba ktos przyjdzie mi z pomoca?

zerknie ktos..

Napisano

03.11-09.11-Paż Denarów,Cesarz,Krol Buław- Tutaj powinno być w miarę spokojnie,stabilnie,skupiona na córce i mężu.. Dokladnie skupisz sie na dziecku i mezu, spedzisz z nimi czas.

10.11-16.11- 7 mieczy,10 kielichów.RYDWAN- jakby w domu coś zaczelo sie dziać..nie do końca szczerze miałoby być..?hm Moze jakies klamstwo (meza?) wyjdzie na jaw?

17.11-23.11- 8 mieczy,WIEZA,DIABEL-tutaj juz totalna blokada moich emocji,cos rozwali mnie na kawałkii..cięzko bedzie to ogarnac..:(Jakies przeszkody Cie czekaja, cos runie...

24.11-30.11-7 buław,8 buław, 5 buław,Paz buław--Tutaj postanowie bronić swojego,widać wiele moich działać,spięcia..cos bedie w powietrzy iskrzyło..chyba ktos przyjdzie mi z pomoca? Bedziesz musiala sie bronic, walczyc, ale otrzymasz wsparcie od mlodej osoby

Zechcesz tez zerknąć na moj listopad?

Gość paulinqa123
Napisano

03.11-09.11-Paż Denarów,Cesarz,Krol Buław- powiedziałabym że odkryją się przed Toba nowe możliwości,

lub skupisz się na rodzinie, będziesz zmotywowana żeby wprowadzić jakieś nowe zasady

10.11-16.11- 7 mieczy,10 kielichów.RYDWAN- być może poczujesZ się przytłoczona, nadją Cię różne wątpliwości, kilka problemów, postanowisz coś z tym zrobić bo bardzo chciałąbyś żeby Twoja rodzina była idealna,tak abyś mogła wszystkim zaufać i na nich polegać. Być może przeprowadzicie poważną rozmowę

17.11-23.11- 8 mieczy,WIEZA,DIABEL- powiedziałabym że atmosfera mocno się popsuje przez Twoje nowe postanowienia, reguły. Być może coś postanowisz a potem odpuścisz i sprawy znów wrócą do poprzedniego bytu. Tymczasowo zatracisz równowagę i harmonie będzie to wynikać z czyichś wysokich ambicji.

24.11-30.11-7 buław,8 buław, 5 buław,Paz buław-- uu prawie same buławy, stanie przed Toba wyzwanie będziesz musiała się wykazać odwagą żeby bronić swoich potrzeb. Doprowadzi to do odświeżenia, oczyszczenia atmosfery, rozmowy. Możesz mieć konflikty ze swoim dzieckiem. i najprawdopodobniej cały spor właśnie jego/jej będzie dotyczyć

Napisano

03.11-09.11-Paż Denarów,Cesarz,Król Buław-Może będziesz zdobywać jakies nowe umiejętności, realizować swoje hobby[mi karta paź denarów pokazuje zdobywanie wiedzy, kursy itp.] bedzie to okres skupienia sie na sprawach rodzinnych

10.11-16.11- 7 mieczy,10 kielichów.RYDWAN-Czas intensywnego rozwiązywania problemów w domu.Takowe mogą się pojawić

17.11-23.11-Coś się nie powiedzie, nie pójdzie po twojej myśli.Poczujesz sie trochę jak w potrzasku.

24.11-30.11-7 buław,8 buław, 5 buław,Paz buła-Tutaj widać twoje zdecydowane działanie w konkretnej sprawie.

Gość AngeloYasmine
Napisano

03.11-09.11-Paż Denarów,Cesarz,Krol Buław- spokojna relacja i zadowolenie z dzieci i meza ,bez jakiś złych wydarzeń

10.11-16.11- 7 mieczy,10 kielichów.RYDWAN- coś będzie nie tak z jakimś wyjazdem rodzinnym ,o co się pokłocicie

17.11-23.11- 8 mieczy,WIEZA,DIABEL-chyba się rozchorujesz ,coś nagłego niespodziewanego się wydarzy uważaj na drodze

24.11-30.11-7 buław,8 buław, 5 buław,Paz buław--szybkie wydarzenia coś z dzieckime będziesz działać ,ewentualnie dużo emocji

Napisano

03.11-09.11-Paż Denarów, Cesarz, Krol Buław- będziesz skupiona na najbliższych, ale oprócz córki i męża, będzie ktoś jeszcze…

10.11-16.11- 7 mieczy,10 kielichów, RYDWAN- HB VI kochankowie – 7 mieczy to dla mnie karta tego co było i teraz ma wpływ na dalszą przyszłość – więc może były jakieś niedopowiedzenia w domu, ale myślę, że to się zmieni i będzie to czas porozumienia i zmian. Suma mówi, że będziesz też nad czymś głębiej się zastanawiać – może wpadnie Ci jakiś pomysł, który będzie miał wpływ na całą rodzinę….

17.11-23.11- 8 mieczy, WIEZA, DIABEL – suma HB Wisielec - moim zdaniem całkiem dobre karty na zdjęcie tej opaski z oczu (na RW kobieta ma opaskę zasłaniającą to, co jest przed nią), rozpierducha będzie, ale jak dla mnie baaardzo pozytywna, uwolnisz się. Suma Wisielec – często pokazuje właśnie uwolnienie nas od czegoś, co nas męczyło bardzo długi czas.

24.11-30.11-7 buław,8 buław, 5 buław, Paz buław – suma HB XX sąd - tutaj mam wrażenie, że dużo będzie się działo i będziesz skupiona na dziecku, a nie sobie… nie wiem w jakim jest wieku, ale może coś w szkole, czy przedszkolu…

Napisano
03.11-09.11-Paż Denarów, Cesarz, Krol Buław- będziesz skupiona na najbliższych, ale oprócz córki i męża, będzie ktoś jeszcze…

10.11-16.11- 7 mieczy,10 kielichów, RYDWAN- HB VI kochankowie – 7 mieczy to dla mnie karta tego co było i teraz ma wpływ na dalszą przyszłość – więc może były jakieś niedopowiedzenia w domu, ale myślę, że to się zmieni i będzie to czas porozumienia i zmian. Suma mówi, że będziesz też nad czymś głębiej się zastanawiać – może wpadnie Ci jakiś pomysł, który będzie miał wpływ na całą rodzinę….

17.11-23.11- 8 mieczy, WIEZA, DIABEL – suma HB Wisielec - moim zdaniem całkiem dobre karty na zdjęcie tej opaski z oczu (na RW kobieta ma opaskę zasłaniającą to, co jest przed nią), rozpierducha będzie, ale jak dla mnie baaardzo pozytywna, uwolnisz się. Suma Wisielec – często pokazuje właśnie uwolnienie nas od czegoś, co nas męczyło bardzo długi czas.

24.11-30.11-7 buław,8 buław, 5 buław, Paz buław – suma HB XX sąd - tutaj mam wrażenie, że dużo będzie się działo i będziesz skupiona na dziecku, a nie sobie… nie wiem w jakim jest wieku, ale może coś w szkole, czy przedszkolu…

Iwka,córka z początkiem Grudnia kończy 8 lat.. może tez to,że idzie w maju do komuniu..

ale tutaj żadnej choroby nie widać..? 5 buław do walka ale o jedna prawde jak dla mnie..jeden korzeń z którego wyłaniają sie postacie walczące o jedną wspólną sytuacje..