pretoria Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 (edytowane) 1. Czy powinnam pierwsza do niego napisać? 7buław, giermek denarów, 9pucharów Na złe mi to nie wyjdzie... 2. Jakie wzbudzi w nim to emocje? 10pucharów, królowa pucharów, 2denarów Ruszy go to, może nawet się ucieszy. 3. Czy mi odpisze? sąd, 10buław, królowa denarów Sąd raczej oznacza ponowne ożywienie znajomości. Myślę, że odpisze, ale nie będzie to taka odpowiedź ( entuzjazm ) jakiej bym chciała. 4. Czy jest jeszcze jakaś kobieta, którą on się interesuje? as pucharów, 5mieczy, 3mieczy Raczej nie, a nawet jeśli jest to nic z tego nie będzie Edytowane 29 Października 2013 przez pretoria Cytuj
pretoria Napisano 29 Października 2013 Autor Napisano 29 Października 2013 Odezwał się sam " a Ty co już zapomniałaś? " Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi