beatrycze18 Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Jakie kroki w moją stronę poczyni mężczyzna z Francji? 10 denarów, rycerz buław, cesarz. Hmm.wygladą mi, to na to że albo przyjedzie do mnie do Polski.Albo drugi wariant.Zajmie się pracą.podróżą ale związaną ze sprawami zawodowymi? Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Jakie kroki w moją stronę poczyni mężczyzna z Francji? 10 denarów, rycerz buław, cesarz.- zadałas pytanie jakie kroki poczyni w Twoją stronę więc sądze że nie zajmie się pracą lecz Tobą być może zaproponuje Ci przyjazd do niego lub on przyjedzie do Polski, Pana chyba stać na to powinien sie odezwac.Powiedziałabym ze Pan nie jest jeszcze dp końca pewnien czego sam tak na prawde chce, i co czuje względem Ciebie. Cytuj
Agiatis Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Według mnie jest to majętny mężczyzna, który skontaktuje się z Tobą, być może nawet przyjedzie. Rycerz buław sugeruje iż to namiętność ciągnie go do Ciebie, do tego władczy, silny. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Rycerz z Fancji odezwie sie do Ciebie, zaproponuje Ci przyjazd za ktory zapłaci lub sam przyjedzie do Ciebie Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi