pretoria Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 W którym roku wejdę w związek partnerski? 2013 - 8mieczy, 5denarów, 3buław 2014 - sprawiedliwość, król buław, giermek mieczy 2015 - 10pucharów, 4mieczy, wieża W 2013 nie będzie związku W 2014 będzie 2 panów, może będę musiała wybrać któregoś z nich. W 2015 coś się posypie Czy on będzie kimś kogo znam? głupiec, 8mieczy, 10denarów Raczej jeszcze go nie znam. Czy będzie moim docelowym? 3pucharów, 2pucharów, rycerz denarów, królowa buław Myślę, że tak ( chyba poznamy się na imprezie ) Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław Będzie wykształcony, opanowany z silną osobowością. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 W którym roku wejdę w związek partnerski? 2013 - 8mieczy, 5denarów, 3buław --> nie i chyba nikogo na oku nie będziesz miała. 2014 - sprawiedliwość, król buław, giermek mieczy --> pojawi się pan, z którym będzie flirt, możecie się spotykać, będzie coś na rzeczy... 2015 - 10pucharów, 4mieczy, wieża --> karty pokazują, że chyba z panem wyżej coś wyjdzie, jednak zakończycie relację, rozejdziecie się... Czy on będzie kimś kogo znam? głupiec, 8mieczy, 10denarów Tak, znasz go, ale nie bierzesz pod uwagę. Czy będzie moim docelowym? 3pucharów, 2pucharów, rycerz denarów, królowa buław Będzie kimś, z kim dobrze się będziesz rozumiała, dogadywała i spędzała czas, bardzo będzie Ci się podobał i spełniał oczekiwania... Może i ten docelowy? Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław Poważnie, męsko, 4 buław kojarzy mi się z nonszalancją... taka elegancja, ale przełamana czymś. Będzie miał swój styl. W Twoim wieku lub starszy. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 W którym roku wejdę w związek partnerski?2013 - 8mieczy, 5denarów, 3buław 2014 - sprawiedliwość, król buław, giermek mieczy 2015 - 10pucharów, 4mieczy, wieża W żadnym, ewentualnie pod koniec 2015, wieża to też zmiany, niekoniecznie na gorsze Czy on będzie kimś kogo znam? głupiec, 8mieczy, 10denarów Z podsumy VI Kochankowie, więc pewnie tak, ale na razie nie bierzesz go pod uwagę Czy będzie moim docelowym? 3pucharów, 2pucharów, rycerz denarów, królowa buław Pewnie tak Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław Będzie sprawiał wrażenie inteligentnego,trzymającego swoją namiętność na wodzy(buławy-działanie, 4-ograniczenia) Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław Będzie wykształcony, opanowany z silną osobowością. Zadajesz pytanie o wygląd, a odpowiadasz na charakter Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 W którym roku wejdę w związek partnerski? 2013 - 8mieczy, 5denarów, 3buław 2014 - sprawiedliwość, król buław, giermek mieczy 2015 - 10pucharów, 4mieczy, wieża W 2013 niestety, ale w tym roku jeszcze nie W 2014 pojawi sie Pan w Twoim zyciu W 2015 moze cos sie posypac z Panem powyzej, bedzie izolaca, a moze nawet rozstanie... Czy on będzie kimś kogo znam? głupiec, 8mieczy, 10denarów Mysle, ze go znacz Czy będzie moim docelowym? 3pucharów, 2pucharów, rycerz denarów, królowa buław Myślę, że tak, wiec moze te karty z 2015 to rozstanie chwilowe Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław Moze bedzie to facet po przejsciach, pewny siebie Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 W którym roku wejdę w związek partnerski? 2013 - 8mieczy, 5denarów, 3buław----------nie 2014 - sprawiedliwość, król buław, giermek mieczy-tutaj to bym powiedziała że i owszem i może być to ktoś w mundurze ,szybko podejmujący decyzje waleczny 2015 - 10pucharów, 4mieczy, wieża--hmhm nasuneło mi się legalizacja związku ale coś pokrzyżuje plany nie wiem czyjaś śmierć ale nie z was tylko z otoczenia ,hm nie wiem Czy on będzie kimś kogo znam? głupiec, 8mieczy, 10denarów znasz go ,to ktos kto mial jakies przezycia Czy będzie moim docelowym? 3pucharów, 2pucharów, rycerz denarów, królowa buław tak......... Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław znowu mieczowy jakby ten mundur byl ci pisany hehe silny wiedzacy czego chce ale majacy swoje zdanie Cytuj
panna.marta Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 W którym roku wejdę w związek partnerski? 2013 - 8mieczy, 5denarów, 3buław 2014 - sprawiedliwość, król buław, giermek mieczy 2015 - 10pucharów, 4mieczy, wieża W 2013 pojawią się sytuacje trudne i niezręczne dla Ciebie, będziesz nieśmiała,ale z czasem zaczniesz z tego wychodzić, pod koniec roku zaczniesz zawierać nowe znajomości W 2014 możesz poznać pana w jakiejś dość oficjalnej sytuacji, nie będziesz wiedziała do końca (albo on) jak się zachować W 2015 coś się zakończy,możesz przejść przemianę, chcieć odpocząć ,szukać ratunku z sytuacji , która do tej pory była dla Ciebie bardzo trudna Więc postaraj się w 2014 Czy on będzie kimś kogo znam? głupiec, 8mieczy, 10denarów nie, to nowa znajomość, sytuacja dość krępująca, nietypowa-sklep, bank, praca, kantor? Czy będzie moim docelowym? 3pucharów, 2pucharów, rycerz denarów, królowa buław czy docelowym to chyba nie, ale ktoś do dobrego związku Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław humanista, inteligentny, ciemne włosy, wyluzowany Cytuj
Gość Mana Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 W którym roku wejdę w związek partnerski? 2013 - 8mieczy, 5denarów, 3buław 2014 - sprawiedliwość, król buław, giermek mieczy 2015 - 10pucharów, 4mieczy, wieża Może to być albo 2014 albo 2015... tu są możliwe związki Czy on będzie kimś kogo znam? głupiec, 8mieczy, 10denarów to raczej będzie ktoś nowy Czy będzie moim docelowym? 3pucharów, 2pucharów, rycerz denarów, królowa buław hmmm....może być Wam dobrze razem... może stać się nim Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław Będzie miał silną osobowość, może być dobrze zbudowany... przyciągający wzrok... Cytuj
pretoria Napisano 21 Marca 2015 Autor Napisano 21 Marca 2015 Częściowa weryfikacja. No więc tak.... - pod koniec 2013 się poznaliśmy, ale kontakt się urwał - pod koniec 2014 kontakt odnowiliśmy, zaczęło się fajnie układać - 2015 zweryfikuję pod koniec roku. Na docelowego nadaje się w 100%, jest niemalże idealny co nieraz mnie doprowadza do furii... Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buławBędzie wykształcony, opanowany z silną osobowością. Wiem, że tu nie ma wyglądu... A co do osobowości to jest pół silna, ja go przebijam stukrotnie Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław Poważnie, męsko, 4buław kojarzy mi się z nonszalancją... taka elegancja, ale przełamana czymś. Będzie miał swój styl. W Twoim wieku lub starszy. Będzie sprawiał wrażenie inteligentnego,trzymającego swoją namiętność na wodzy(buławy-działanie, 4-ograniczenia) Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław Moze bedzie to facet po przejsciach, pewny siebie Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław znowu mieczowy jakby ten mundur byl ci pisany hehe silny wiedzacy czego chce ale majacy swoje zdanie Fakt, mundurowy Swoje zdanie na ogół ma ( przy mnie jednak rzadko ). Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław humanista, inteligentny, ciemne włosy, wyluzowany Jak będzie wyglądał? król mieczy, 4buław Będzie miał silną osobowość, może być dobrze zbudowany... przyciągający wzrok... Dziękuję 1 Cytuj
adivino Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 W tym roku możliwy jest związek. Albo teraz i to z tym panem, którego już znasz, skoro od razu mamy 10 kielichów, tylko później widać przerwę. Wieża to tutaj przebudzenie. Albo druga opcja, czyli wejście w tej wieży w związek po czasie stagnacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi