Gość Linkinia Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Zgapiłam, bo mi się spodobał rozkład Mam umowę z kartami - jeżeli pytam od ''czy'' to AW, karty dworskie i asy pokazują mi ''tak'', pozostałe ''nie''. Czy do końca 2013 roku wejdę w poważny związek? Diabeł, 2 kielichy, 4 mieczy --> H.B. Świat, Cesarzowa Mogę rozpamiętywać ostatni niewypał i nie mieć już siły na to, żeby się w coś angażować. Aczkolwiek karty mogły pokazać niezobowiązującą, luźną relację. Zadawalającą, ale i męczącą mnie. Czy w 2014 wejdę w poważny związek? 5 denarów, Rydwan, 10 denarów --> H.B. Głupiec, Cesarz Będę chciała... Początek smutny, ale potem widać ruch i wydaje mi się, że pojawi się mężczyzna, z którym będę się spotykała. Ewentualnie paru panów. Czy on będzie kimś, kogo znam? Król kielichów Tak Czy on będzie moim docelowym? Kapłan... i dociągnęłam 3 mieczy Będzie mi się wydawało, że tak, ale jednak nie. Jak będzie wyglądał? 9 kielichów, giermek denarów, Cesarzowa --> H.B. Wisielec, Cesarzowa Wysoki, szczupły, włosy króciutkie, wyprostowany, pewna siebie postawa, może wręcz arogancka. Luźny styl ubierania. Podobający się kobietom albo dbający o siebie, choć nie będzie tego tak na pierwszy rzut oka widać. A mi będzie się bardzo podobał! ;D Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 1. Moze ktos byc na horyzoncie, z kim wiazalabys nadzieje, ale to jeszcze nie czas. W czasie do konca roku powinnas zajac sie soba i nie szukac na sile milosci. Ona przyjdzie sama, gdy przyjdzie na nia czas. 2. Moze sie okazac, ze obok siebie masz kogos, kto spelnia te wymagania na partnera zyciowego. I tu w tym czasie, czyli rok 2014 mozesz to zrozumiec. Z drugiej storny potrzeba bedzie czasu, aby z tego wyniknelo cos wiecej. W samym roku 2014 jeszcze wszystko takie chaotyczne, niezdecydowane, ale jest szansa, zeby zrodzilo sie z tego cos stabilnego. 3. Tak. Czyli jak wyzej. Facet z Twojego otoczenia. Moze na co dzien jest Ci pomocny, szczegolnie wtedy, gdy jest Ci zle. Warto sie przyjrzec, ale pewne rzeczy dostrzezes dopiero w 2014... 4. Moze byc. O ile bedziecie szczerzy. Duzo tu niedopowiedzen, udawania a takze hamulcow nalozonych. Czasem znajomosc rozwija sie jako taka i trudno wyskoczyc poza te ramy i np. zblizyc sie na innej plaszczyznie. Ryzyk fizyk. Albo przyjazn wtedy pada albo wynika z tego milosci. 5. Ogolnie facet ciemnowolosy, niezbyt wysoki, raczej sredniego wzrostu, dosc spokojny, zrownowazony. Taki przyjaciel, na ktorego ramieniu mozna tez sie wyplakac. Spokojny, ale lubiacy dobrze zjesc, takze pobawic sie. Nie romantyk, ale wie, jak zadbac o fajna atmosfere. I wie, jak sprawic, zeby kobieta przy nim czula sie jak Cesarzowa. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Czy do końca 2013 roku wejdę w poważny związek?Diabeł, 2 kielichy, 4 mieczy --> H.B. Świat, Cesarzowa Nie, Diabeł i 2 kielichy mogą mówić o tym, że masz na to ochotę, zaś 4 miecze to jak śpiąca królewna - śpi i czeka samotnie(nie licząc krasnali). Z podsumy masz IX Pustelnika, a to też samotność. Z HB widać Świat - jeden człowiek we własnej elipsie zamknięty, Cesarzowa - kobieta jest sama na karcie Czy w 2014 wejdę w poważny związek?5 denarów, Rydwan, 10 denarów --> H.B. Głupiec, Cesarz Możliwe, że coś ruszy do przodu Na pierwszej karcie jest para, to nic, że żebraków, na drugiej masz ruch, 10 monet też mówi bardzo pozytywnie, zaś z podsumy Sąd, więc coś się urodzi na nowo, coś co już było wróci. Na razie związek nie, ale jakaś ciepła/miła znajomość już tak. Czy on będzie kimś, kogo znam?Król kielichów Tak, jesteś z nim związana emocjonalnie Czy on będzie moim docelowym?Kapłan... i dociągnęłam 3 mieczy Nie. Ale nauczysz się dzięki niemu czegoś, co pozwoli Ci na ułożenie nowego związku Jak będzie wyglądał?9 kielichów, giermek denarów, Cesarzowa --> H.B. Wisielec, Cesarzowa Giermek to takie dziecko jeszcze, więc pewnie ktoś młody, rysy łagodne i jednocześnie męskie, nie wiem, co zrobić z 9 pucharami... Co dla Ciebie oznacza poważny? Ślub, chodzenie...? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Mam 21 lat, dla mnie poważny związek na chwilę obecną to - chodzenie ze sobą. Relacja oparta na zaufaniu, przyjaźni, szczerości, bez zdrad, bez jakichś zagrywek, z silną chemią, no i na miłości... Dziękuję wam bardzo Zweryfikuję, jak tylko będę mogła Cytuj
Gość Linkinia Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Jak znajdziecie chwilę, to bardzo będzie mi miło ) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Czy do końca 2013 roku wejdę w poważny związek? Diabeł, 2 kielichy, 4 mieczy --> H.B. Świat, Cesarzowa nie tutaj nie masz szans ty musisz pozbyc się bagażu przeszłości zostawić to za sobą co cię głęboko zraniło oczyścić się energetycznie i przygotwać na nadejście innego meżczyzny Czy w 2014 wejdę w poważny związek? 5 denarów, Rydwan, 10 denarów --> H.B. Głupiec, Cesarz na początku nie bo dopoki nie odpuścisz to nie ruszy z kopyta ,jeśli tak zorbisz pojawi się facet na dłuższą chwilę nie wiem czy wy razme to dziecka nie spłodzicie hehehe Czy on będzie kimś, kogo znam? Król kielichów Tak znasz go ,jest starszy zawodu chyba medycznego bądź artystycznego Czy on będzie moim docelowym? Kapłan... i dociągnęłam 3 mieczy kurde jakby to miało byc ale .................coś się wydarzy nagłego niespodziewanego Jak będzie wyglądał? 9 kielichów, giermek denarów, Cesarzowa --> H.B. Wisielec, Cesarzowa Wysoki, szczupły, włosy króciutkie, wyprostowany, pewna siebie postawa, może wręcz arogancka. Luźny styl ubierania. Podobający się kobietom albo dbający o siebie, choć nie będzie tego tak na pierwszy rzut oka widać. A mi będzie się bardzo podobał! ;D =z opisem się zgadzam dodałabym jeszcze o dziecięcej delikatnej twarzy i urodzie ,kobiecych rysach przystojny ,trochę jakby nie z tego świata ,może mieć inny styl ubierania się Cytuj
Gość Mana Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 później spróbuję coś naskrybać.... jak nie dzisiaj to w weekend Cytuj
Gość Mana Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Czy do końca 2013 roku wejdę w poważny związek? Diabeł, 2 kielichy, 4 mieczy --> H.B. Świat, Cesarzowa Według tego jak się z kartami umówiłaś można przypuszczać, że coś będzie na rzeczy. Jednak albo to nie będzie taki poważny związek, albo na samym 'przyciąganiu' się skończy.. przynajmniej na ten rok Czy w 2014 wejdę w poważny związek? 5 denarów, Rydwan, 10 denarów --> H.B. Głupiec, Cesarz Tu mamy trochę podobną sytuację. Według tego jak się z kartami umówiłaś wygląda na odpowiedź pozytywną. Patrząc jednak bardziej na znaczenie będzie możliwy jakiś związek... na początku roku możliwe, że będziesz za czymś tęsknić, szukać... i możliwe, że w późniejszej części roku coś zacznie się dziać i możliwy jest związek Czy on będzie kimś, kogo znam? Król kielichów bardzo możliwe Czy on będzie moim docelowym? Kapłan... i dociągnęłam 3 mieczy hm....istnieje taka możliwość... choć możliwe jest, że sprawa ta nie będzie taka prosta... albo ta 3 mieczy oznacza, że po prostu zetnie Cię z nóg dla niego ;P Jak będzie wyglądał? 9 kielichów, giermek denarów, Cesarzowa --> H.B. Wisielec, Cesarzowa dość młodo może wyglądać, z drugiej strony może być raczej taki poważny... choć może mieć np. wyjątkowy uśmiech Pociągający, raczej szczupły w każdym razie nie puszysty... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 (edytowane) WERYFIKACJA Dopisałam kolorem weryfikację przy swojej interpretacji, a w waszych podkreśliłam to, co się zgadza Dziękuję bardzo za pomoc! Zgapiłam, bo mi się spodobał rozkład Mam umowę z kartami - jeżeli pytam od ''czy'' to AW, karty dworskie i asy pokazują mi ''tak'', pozostałe ''nie''. Czy do końca 2013 roku wejdę w poważny związek? Diabeł, 2 kielichy, 4 mieczy --> H.B. Świat, Cesarzowa Mogę rozpamiętywać ostatni niewypał i nie mieć już siły na to, żeby się w coś angażować. Aczkolwiek karty mogły pokazać niezobowiązującą, luźną relację. Zadawalającą, ale i męczącą mnie. --> zbierałam się po tamtej znajomości, nie miałam ochoty w tamtym momencie na poznawanie kogoś innego. Czy w 2014 wejdę w poważny związek? 5 denarów, Rydwan, 10 denarów --> H.B. Głupiec, Cesarz Będę chciała... Początek smutny, ale potem widać ruch i wydaje mi się, że pojawi się mężczyzna, z którym będę się spotykała. Ewentualnie paru panów. --> na wiosnę miałam niezobowiązującą relację z przyjacielem, z którym mieszkałam. Chciałam, by było z tego coś więcej, ale nie udało się. Później chodziłam na randki z innym mężczyzną, ale dałam mu kosza. Po wakacjach zainteresowałam się kolegą, ale on mną nie Czy on będzie kimś, kogo znam? Król kielichów Tak --> przyjaciel Czy on będzie moim docelowym? Kapłan... i dociągnęłam 3 mieczy Będzie mi się wydawało, że tak, ale jednak nie. --> dla mnie mógłby nim być, ale zamiast tego było rozczarowanie, ból i płacz. I żal do siebie samej, że w to weszłam. Jak będzie wyglądał? 9 kielichów, giermek denarów, Cesarzowa --> H.B. Wisielec, Cesarzowa Wysoki, szczupły, włosy króciutkie, wyprostowany, pewna siebie postawa, może wręcz arogancka. Luźny styl ubierania. Podobający się kobietom albo dbający o siebie, choć nie będzie tego tak na pierwszy rzut oka widać. A mi będzie się bardzo podobał! ;D --> nie szczupły, nie gruby, taki w sam raz, jak na karcie 9 kielichów w Obrazkowym Kluczu 1. Moze ktos byc na horyzoncie, z kim wiazalabys nadzieje, ale to jeszcze nie czas. W czasie do konca roku powinnas zajac sie soba i nie szukac na sile milosci. Ona przyjdzie sama, gdy przyjdzie na nia czas. 2. Moze sie okazac, ze obok siebie masz kogos, kto spelnia te wymagania na partnera zyciowego. I tu w tym czasie, czyli rok 2014 mozesz to zrozumiec. Z drugiej storny potrzeba bedzie czasu, aby z tego wyniknelo cos wiecej. W samym roku 2014 jeszcze wszystko takie chaotyczne, niezdecydowane, ale jest szansa, zeby zrodzilo sie z tego cos stabilnego. 3. Tak. Czyli jak wyzej. Facet z Twojego otoczenia. Moze na co dzien jest Ci pomocny, szczegolnie wtedy, gdy jest Ci zle. Warto sie przyjrzec, ale pewne rzeczy dostrzezes dopiero w 2014... 4. Moze byc. O ile bedziecie szczerzy. Duzo tu niedopowiedzen, udawania a takze hamulcow nalozonych. Czasem znajomosc rozwija sie jako taka i trudno wyskoczyc poza te ramy i np. zblizyc sie na innej plaszczyznie. Ryzyk fizyk. Albo przyjazn wtedy pada albo wynika z tego milosci. 5. Ogolnie facet ciemnowolosy, niezbyt wysoki, raczej sredniego wzrostu, dosc spokojny, zrownowazony. Taki przyjaciel, na ktorego ramieniu mozna tez sie wyplakac. Spokojny, ale lubiacy dobrze zjesc, takze pobawic sie. Nie romantyk, ale wie, jak zadbac o fajna atmosfere. I wie, jak sprawic, zeby kobieta przy nim czula sie jak Cesarzowa. Nie, Diabeł i 2 kielichy mogą mówić o tym, że masz na to ochotę, zaś 4 miecze to jak śpiąca królewna - śpi i czeka samotnie(nie licząc krasnali). Z podsumy masz IX Pustelnika, a to też samotność. Z HB widać Świat - jeden człowiek we własnej elipsie zamknięty, Cesarzowa - kobieta jest sama na karcie Możliwe, że coś ruszy do przodu Na pierwszej karcie jest para, to nic, że żebraków, na drugiej masz ruch, 10 monet też mówi bardzo pozytywnie, zaś z podsumy Sąd, więc coś się urodzi na nowo, coś co już było wróci. Na razie związek nie, ale jakaś ciepła/miła znajomość już tak. Tak, jesteś z nim związana emocjonalnie Nie. Ale nauczysz się dzięki niemu czegoś, co pozwoli Ci na ułożenie nowego związku Giermek to takie dziecko jeszcze, więc pewnie ktoś młody, rysy łagodne i jednocześnie męskie, nie wiem, co zrobić z 9 pucharami... Co dla Ciebie oznacza poważny? Ślub, chodzenie...? Czy do końca 2013 roku wejdę w poważny związek?Diabeł, 2 kielichy, 4 mieczy --> H.B. Świat, Cesarzowa nie tutaj nie masz szans ty musisz pozbyc się bagażu przeszłości zostawić to za sobą co cię głęboko zraniło oczyścić się energetycznie i przygotwać na nadejście innego meżczyzny Czy w 2014 wejdę w poważny związek? 5 denarów, Rydwan, 10 denarów --> H.B. Głupiec, Cesarz na początku nie bo dopoki nie odpuścisz to nie ruszy z kopyta ,jeśli tak zorbisz pojawi się facet na dłuższą chwilę nie wiem czy wy razme to dziecka nie spłodzicie hehehe Czy on będzie kimś, kogo znam? Król kielichów Tak znasz go ,jest starszy zawodu chyba medycznego bądź artystycznego Czy on będzie moim docelowym? Kapłan... i dociągnęłam 3 mieczy kurde jakby to miało byc ale .................coś się wydarzy nagłego niespodziewanego Jak będzie wyglądał? 9 kielichów, giermek denarów, Cesarzowa --> H.B. Wisielec, Cesarzowa Wysoki, szczupły, włosy króciutkie, wyprostowany, pewna siebie postawa, może wręcz arogancka. Luźny styl ubierania. Podobający się kobietom albo dbający o siebie, choć nie będzie tego tak na pierwszy rzut oka widać. A mi będzie się bardzo podobał! ;D =z opisem się zgadzam dodałabym jeszcze o dziecięcej delikatnej twarzy i urodzie ,kobiecych rysach przystojny ,trochę jakby nie z tego świata ,może mieć inny styl ubierania się Czy do końca 2013 roku wejdę w poważny związek?Diabeł, 2 kielichy, 4 mieczy --> H.B. Świat, Cesarzowa Według tego jak się z kartami umówiłaś można przypuszczać, że coś będzie na rzeczy. Jednak albo to nie będzie taki poważny związek, albo na samym 'przyciąganiu' się skończy.. przynajmniej na ten rok Czy w 2014 wejdę w poważny związek? 5 denarów, Rydwan, 10 denarów --> H.B. Głupiec, Cesarz Tu mamy trochę podobną sytuację. Według tego jak się z kartami umówiłaś wygląda na odpowiedź pozytywną. Patrząc jednak bardziej na znaczenie będzie możliwy jakiś związek... na początku roku możliwe, że będziesz za czymś tęsknić, szukać... i możliwe, że w późniejszej części roku coś zacznie się dziać i możliwy jest związek Czy on będzie kimś, kogo znam? Król kielichów bardzo możliwe Czy on będzie moim docelowym? Kapłan... i dociągnęłam 3 mieczy hm....istnieje taka możliwość... choć możliwe jest, że sprawa ta nie będzie taka prosta... albo ta 3 mieczy oznacza, że po prostu zetnie Cię z nóg dla niego ;P Jak będzie wyglądał? 9 kielichów, giermek denarów, Cesarzowa --> H.B. Wisielec, Cesarzowa dość młodo może wyglądać, z drugiej strony może być raczej taki poważny... choć może mieć np. wyjątkowy uśmiech Pociągający, raczej szczupły w każdym razie nie puszysty... Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Linkinia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi