Skocz do zawartości

Dlaczego z nią jest?

34laptop

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zrobiłam rozkład na pytanie, dlaczego partner jest z partnerką?

Wyszły następujące karty: Moc, Rycerz puchary, As mieczy; wynik: VIII różdżki odwrócone, Świat odwrócony.

Moja interpretacja: partnera bardzo pociąga partnerka, która jest dominująca. On ją kocha, ale chyba oboje nie wierzą sobie w sprawach pieniędzy. Nie wiem, jak zinterpretować wynik. Proszę Was o interpretację. Jeżeli chodzi o seks, to bym tak zinterpretowała: partnera bardzo kręci partnerka, uwielbia uprawiać z nią seks, szybkie numerki, koca się z nią z uczucia.

Edytowane przez Daffne
Napisano

Duza namiętnośc jest pomiędzy nimi.Panu jest dobrze w tej relacji.ma to co chce i kiedy chce.Znalazł, to czego szukał u kobiety.

Napisano

To dlaczego w rzeczywistości zapewnia ją o uczuciu, mówi, iż ją kocha?

Napisano

niektórzy mylą pożądanie/przyzwyczajenie z miłością

Napisano

Ale on poznał ją i pokochał od pierwszego wejrzenia, walczył o nią przez kilka miesięcy, bo on od razu z nim nie chciała być. Może karty mylą się.

Napisano

A skąd wiesz? Siedzisz w jego głowie? Znam takiego jednego czarusia, który też się zakochał od pierwszego wejrzenia, a od drugiego już odkochał. Czas pokazuje jak jest naprawdę.

Napisano (edytowane)

Coz... dla mnie rozklad na wzajemna to raz.

a dwa - smierdzi mi tu cos.

Nie jestem modem wrozb, ale ja po prostu zamknalbym wątek, wlepil ostrzeżenie jesli nie bana.

Moze to paranoja, ale mam wrazenie, ze ktos tu pyta o osobe trzecia, omijajac regulamin.

Ponadto i tak zlamano regulamin, ze wzgledu na to, że takie pytania nie sa weryfikowalne.

Niniejszym przeniose watek, a sprawe jeszcze przedyskutuje z odpowiedzialnymi za ten dzial moderatorami.

EDIT: Z racji tego, że user ma mniej niz 100 postow, przywrocilem watek na interpretacje.

Jednak udzielam upomnienia za zlamanie regulaminu. Nastepnym razem bedzie ostrzezenie.

Prosze sie zapoznac z regulaminem wrozb.

Uwazam osobiscie, ze jest to wrozba na osoby trzecie. Poniewaz nie chce sie panoszyc w dziale dziewczyn, zostawiam im decyzje co zrobic, jednak zamknalbym watek.

Edytowane przez Caliel
  • Maestro
Napisano
Coz... dla mnie rozklad na wzajemna to raz.

a dwa - smierdzi mi tu cos.

Kurcze, masz rację...Odebrałam to tak, jakby Użytkowniczka zrobiła go dla siebie...Na Wzajemna nie pójdzie, bo nie ma 100 postów,wywalam mój wpis...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...