Gość Euterpe Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 (edytowane) 1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> As mieczy - inteligentna 2. Jak wypadnie spotkanie? -> As buław - dobrze, powinnam być zadowolona; as to początek, buławy to ruch/działanie/namiętność, więc pewnie coś się we mnie więcej poruszy 3. Jaki będzie wynik -> XV Diabeł - ? Jak podsumuję to wszystko(As mieczy + As buław + XV Diabeł), wychodzi XVII Gwiazda. Tak szczerze to już myślałam, że w wyniku też będzie jakiś as Wrażenie jakie zrobię, ok. jak wypadnie spotkanie, też ok. wynik... tutaj mam wątpliwości... A to głównie przez to, że takie piękne karty pokazały mi się w uczuciach na listopad 2013... Co sądzicie? Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> As mieczy - powiedziałabym że wywrzesz na nim wrażenie osoby pewnej siebie, logiczno myślącej, inteligentnej i twardo stąpającej po ziemi 2. Jak wypadnie spotkanie? -> As buław - spotkanie wypadnie dobrze , skłoni was to do refleksji na temat nowego początku waszych relacji,rozwiną sie 3. Jaki będzie wynik -> XV Diabeł - powiedziałabym że to rozbudzi w Was ambicje i pokusy Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Zrobisz wrażenie, bedziesz kusić swoja osoba Wynik hmmm mi diabelek to sex pokazuje Edytowane 9 Listopada 2013 przez alles-in1 Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> As mieczy - inteligentna ,elokwentna o dużej wiedzy ,kogoś z kim mu się bedzie dobrze gadać ,i mieć o czym a także kogoś kto potrafi piękne mówi 2. Jak wypadnie spotkanie? -> As buław - spoko będzie super ,będziesz zadowolona z tego spotkania 3. Jaki będzie wynik -> XV Diabeł - ?hmhm as buław łącząc z diabłem powiedziałabym że zakończy się ognistym romansem i seksem heheh uważaj bo rozgrzejesz go do gorąca heheh tylko nie poparz się powodzenia:) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Zweryfikuję w przyszłym tygodniu Dobrze wiedzieć, że ktoś inny patrzy na ten wynik bardziej pozytywnie niż ja Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> As mieczy Zrobisz wrażenie osoby inteligentnej, pewnej siebie, która ma dużo do powiedzenia, lubi dyskutować, może nawet sprzeczać się, nie ma problemu z rozmową. Możesz dać się też poznać od strony bardziej zadziornej, może powiesz coś ironicznego, ciętego. 2. Jak wypadnie spotkanie? -> As buław Dobrze, będziesz czuła, że nadajecie na tych samych falach, że podobacie się sobie, jest wzajemne zainteresowanie, że coś z tego może być. Myślę, że jakieś buziaczki, przytulenie może być 3. Jaki będzie wynik -> XV Diabeł Ognisty... może być czule, może aż kipieć od emocji między wami... As buław wyżej, tu Diabeł... hyhy ) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Było extra! Nie taki diabeł straszny jak go malują Wszyscy mieliście rację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi