Skocz do zawartości

Spotkanie z diabelskim wynikiem (ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> As mieczy - inteligentna

2. Jak wypadnie spotkanie? -> As buław - dobrze, powinnam być zadowolona; as to początek, buławy to ruch/działanie/namiętność, więc pewnie coś się we mnie więcej poruszy

3. Jaki będzie wynik -> XV Diabeł - ?

Jak podsumuję to wszystko(As mieczy + As buław + XV Diabeł), wychodzi XVII Gwiazda. Tak szczerze to już myślałam, że w wyniku też będzie jakiś as :)

Wrażenie jakie zrobię, ok.

jak wypadnie spotkanie, też ok.

wynik... tutaj mam wątpliwości... A to głównie przez to, że takie piękne karty pokazały mi się w uczuciach na listopad 2013... :(

Co sądzicie?

Edytowane przez Euterpe
Gość paulinqa123
Napisano

1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> As mieczy - powiedziałabym że wywrzesz na nim wrażenie osoby pewnej siebie, logiczno myślącej, inteligentnej i twardo stąpającej po ziemi

2. Jak wypadnie spotkanie? -> As buław - spotkanie wypadnie dobrze , skłoni was to do refleksji na temat nowego początku waszych relacji,rozwiną sie

3. Jaki będzie wynik -> XV Diabeł - powiedziałabym że to rozbudzi w Was ambicje i pokusy :)

Napisano (edytowane)

Zrobisz wrażenie, bedziesz kusić swoja osoba :) Wynik hmmm mi diabelek to sex pokazuje :_okok:

Edytowane przez alles-in1
Gość AngeloYasmine
Napisano

1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> As mieczy - inteligentna ,elokwentna o dużej wiedzy ,kogoś z kim mu się bedzie dobrze gadać ,i mieć o czym a także kogoś kto potrafi piękne mówi

2. Jak wypadnie spotkanie? -> As buław - spoko będzie super ,będziesz zadowolona z tego spotkania

3. Jaki będzie wynik -> XV Diabeł - ?hmhm as buław łącząc z diabłem powiedziałabym że zakończy się ognistym romansem i seksem heheh uważaj bo rozgrzejesz go do gorąca heheh tylko nie poparz się :)

powodzenia:)

Napisano

Zweryfikuję w przyszłym tygodniu :)

Dobrze wiedzieć, że ktoś inny patrzy na ten wynik bardziej pozytywnie niż ja :)

Napisano

1. Wrażenie jakie zrobię na drugiej osobie? -> As mieczy

Zrobisz wrażenie osoby inteligentnej, pewnej siebie, która ma dużo do powiedzenia, lubi dyskutować, może nawet sprzeczać się, nie ma problemu z rozmową. Możesz dać się też poznać od strony bardziej zadziornej, może powiesz coś ironicznego, ciętego.

2. Jak wypadnie spotkanie? -> As buław

Dobrze, będziesz czuła, że nadajecie na tych samych falach, że podobacie się sobie, jest wzajemne zainteresowanie, że coś z tego może być. Myślę, że jakieś buziaczki, przytulenie może być ;)

3. Jaki będzie wynik -> XV Diabeł

Ognisty... może być czule, może aż kipieć od emocji między wami... As buław wyżej, tu Diabeł... hyhy ;))

Gość Euterpe
Napisano

Było extra! :D Nie taki diabeł straszny jak go malują :)

Wszyscy mieliście rację :)