Skocz do zawartości

Listopad 2013

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

rozkład na kolejny miesiąc. POprzednie miesiące pięknie się sprawdziły.

RW, ułożenie proste.

Finanse - królowa buław - będzie stabilnie

Praca - VII rydwan, 8 monet, XX sąd ostateczny - HB VIII sprawiedliwość - tu będą zmiany w podejściu do zakresu obowiązku, pewnie przeanalizuję i stwierdzę, że mam tego wszystkiego za dużo...

Rozwój pasji - 7 pucharów - będę marzyć jak to ja...

rozwój duchowy - IX eremita, 3 denary, królowa pucharów - HB XII wisielec - więcej zagłębiania w siebie i pracy nad sobą i wrażliwością

odchudzanie - 6 mieczy, X koło, rycek denarów - HB XVI wieża - no tu będzie jakaś zmiana przy wsparciu mężczyzny chyba....

Poszukiwanie nowej pracy - 3 puchary, 10 buław, XIX słońce- HB V papież - chyba w końcu pojawi się jakieś ogłoszenie w mojej okolicy, które da mi nadzieję na zmianę....

Niespodzianka - 8 pucharów+ król pucharów - ojej nie wiem, może moja jesienna deprecha minie....

Rada - 9 pucharów - cieszyć się sobą po prostu

dziękuję za zarknięcie:-)

Napisano
Finanse - królowa buław

brak ruchu, ale pozytywna karta :) Powinnaś odczuwać zadowolenie :)

Praca - VII rydwan, 8 monet, XX sąd ostateczny

Dużo pracy, coś nawet ruszy do przodu, widać tu także pewne odrodzenie, ale też może wskazywać na pewną kalkulację, co pójdzie dalej a co nie, w każdym razie, spory ruch.

Rozwój pasji - 7 pucharów

o pasji będziesz mogła pomarzyć

rozwój duchowy - IX eremita, 3 denary, królowa pucharów

możliwe, że odkryjesz w sobie coś nowego/kobiecego.

odchudzanie - 6 mieczy, X koło, rycek denarów

jasne, ale powolnymi krokami...

Poszukiwanie nowej pracy - 3 puchary, 10 buław, XIX słońce-

Pod koniec miesiąca masz słońce, więc może i coś się trafi po żmudnej pracy poszukiwań :)

Niespodzianka - 8 pucharów+ król pucharów

oddalenie się, odejście w inny świat, ale pod względem uczuć

Rada - 9 pucharów

zachowaj pogodę ducha :)

Gość AngeloYasmine
Napisano

Finanse - królowa buław - będzie stabilnie..owszem nie masz się czym martwić

Praca - VII rydwan, 8 monet, XX sąd ostateczny - HB VIII sprawiedliwość - myślę że czeka cię jakaś podróż słuzbowa nie wiem w sprawie jakiś dokumentów sądu spraw sądowych ..

Rozwój pasji - 7 pucharów - będę marzyć jak to ja...---zgadzam się

rozwój duchowy - IX eremita, 3 denary, królowa pucharów - HB XII wisielec - hmm chyba w odosobnieniu przeanalizujesz wszystko dookoła ciebie ,co daje ci stabilnośc miłość a co cię zwyczajnie ogranicza ,wywrócisz swój świat do góry nogami aby powstać silniejsza

odchudzanie - 6 mieczy, X koło, rycek denarów - HB XVI wieża - heheh oj tu odchudzanie hehehe zrzucisz parę kilo

Poszukiwanie nowej pracy - 3 puchary, 10 buław, XIX słońce- HB V papież - chyb znajdziesz nową

Niespodzianka - 8 pucharów+ król pucharów - czyżby ktoś z dalekiej przeszłości się odezwał????

Rada - 9 pucharów - cieszyć się sobą po prostu-zgadzam się

Napisano

tutaj później postaram się coś napisać... a to ślad by później łatwiej znaleźć wątek ;P

Pozdrawiam :slonko:

Napisano

Finanse - królowa buław -

nie powinno być większych kłopotów tutaj... jakiegoś większego przypływu gotówki raczej też nie będzie.. ale powinno być ok :)

Praca - VII rydwan, 8 monet, XX sąd ostateczny - HB VIII sprawiedliwość -

Będziesz miała co robić... może zaczniesz myśleć o czymś nowym, albo będzie coś Cię pochłonie :mysli:

Rozwój pasji - 7 pucharów -

może zainteresować Cię coś nowego... albo po prostu będziesz o czymś myśleć... więcej fantazji niż faktycznego robienia...

rozwój duchowy - IX eremita, 3 denary, królowa pucharów - HB XII wisielec -

będziesz szukała czegoś dla siebie, swojej drogi... zgodnej z Twymi odczuciami i z tym co w Twym wnętrzu... zaczniesz też pracować nad czymś...

odchudzanie - 6 mieczy, X koło, rycek denarów - HB XVI wieża -

tu być może raz zmniejszy się ilość Twych kg, innym razem może wrócić do tego co było... by znów drobnymi kroczkami będziesz szła do upragnionego celu. Możliwe więc, że coś zmienisz w ciągu miesiąca... może inna dieta albo będziesz miała więcej ruchu :mysli:

Poszukiwanie nowej pracy - 3 puchary, 10 buław, XIX słońce- HB V papież -

możesz mieć zapał do szukania pracy... jednak może nie być łatwo... może pod koniec miesiąca coś się znów pojawić...

Niespodzianka - 8 pucharów+ król pucharów -

hmm... może ktoś będzie Ci się 'wyżalał'... albo ktoś gdzieś wyjedzie i będziesz tęsknić :mysli:

Rada - 9 pucharów -

ciesz się tym co masz... oraz nie potrzebujesz nikogo by być szczęśliwą, tu dużo zależy od Ciebie samej i Twego nastawienia

• Maestro
Napisano

Finanse - królowa buław -widać, że będziesz prężnie działała w tej kwestii, ja bym dobrała, żeby sprawdzić skutek działań;)

Praca - VII rydwan, 8 monet, XX sąd ostateczny - HB VIII sprawiedliwość - ładnie, będziesz pracowała aż milo, możliwe, że szef Ci to wynagrodzi:) Sowicie:)

Rozwój pasji - 7 pucharów - mozesz szukać kolejnych inspiracji i pomyslów;)

rozwój duchowy - IX eremita, 3 denary, królowa pucharów - HB XII wisielec - widac pracę nad soba, zagłebianie się wewnątrz siebie

odchudzanie - 6 mieczy, X koło, rycek denarów - HB XVI wieża - zacznie spadac cos, ale nieoczekiwanie coś ulegnie zatrzymaniu

Poszukiwanie nowej pracy - 3 puchary, 10 buław, XIX słońce- HB V papież - z początku dośc ciężko, może bedziesz pytać znajomych,pod koniec miesiąca zaświeci słoneczko;)

Niespodzianka - 8 pucharów+ król pucharów - ojej nie wiem, może moja jesienna deprecha minie....

Rada - 9 pucharów - baw się i raduj;)

• Lubię to! 1
Napisano

****MAŁA WERYFIKACJA****

Praca - VII rydwan, 8 monet, XX sąd ostateczny - HB VIII sprawiedliwość - tu będą zmiany w podejściu do zakresu obowiązku, pewnie przeanalizuję i stwierdzę, że mam tego wszystkiego za dużo...

dziś byłam u Szefa na rozmowie i powiedziałam, że mam za dużo obowiązków... po 30 minutach zawołał mnie znowu do siebie... i pierwszy raz w życiu wychwalił mnie pod niebiosa.... po 3 latach pracy usłyszałam same superlatywy na swój temat... i zaproponował mi przejście od nowego roku na nowe stanowisko i nowy zakres obowiązków... i to jest to, o czym ja marzyłam od 3 lat...., żeby tylko to robić....

jestem nadal w szoku.....

od 1 stycznia 2014 mam szukać kogoś na swoje miejsce....

i stąd ta wieża w rozkładzie: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/73759-obstawka.html

Inezka miałaś rację- DOCENIŁ.... aż się popłakałam w pracy....

• Maestro
Napisano
****MAŁA WERYFIKACJA****

dziś byłam u Szefa na rozmowie i powiedziałam, że mam za dużo obowiązków... po 30 minutach zawołał mnie znowu do siebie... i pierwszy raz w życiu wychwalił mnie pod niebiosa.... po 3 latach pracy usłyszałam same superlatywy na swój temat... i zaproponował mi przejście od nowego roku na nowe stanowisko i nowy zakres obowiązków... i to jest to, o czym ja marzyłam od 3 lat...., żeby tylko to robić....

jestem nadal w szoku.....

od 1 stycznia 2014 mam szukać kogoś na swoje miejsce....

i stąd ta wieża w rozkładzie: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/73759-obstawka.html

Inezka miałaś rację- DOCENIŁ.... aż się popłakałam w pracy....

Mówiłam:) Bo chyba cos takiego miałaś już w poprzednim rozkładzie.Stąd powtarzam : nie interpretujmy w oparciu o wiedzę, ale intuicję! Cuda się na serio zdarzają:)

Poza tym Iwuś: bardzo się cieszę, że Ciebie w końcu docenił:)))))) Super:)

Napisano

może w końcu przestanę walić te karty na pracę.... i się od nich całkowicie odczepię:-)))))

• 3 tygodnie później...
Napisano

***WERYFIKACJA***

Finanse - królowa buław - będzie stabilnie
dokładnie
Praca - VII rydwan, 8 monet, XX sąd ostateczny - HB VIII sprawiedliwość - tu będą zmiany w podejściu do zakresu obowiązku, pewnie przeanalizuję i stwierdzę, że mam tego wszystkiego za dużo..
- tak jak pisałam wcześniej już, że otrzymałam propozycję przejścia na inne stanowisko
Rozwój pasji - 7 pucharów - będę marzyć jak to ja...

rozwój duchowy - IX eremita, 3 denary, królowa pucharów - HB XII wisielec - więcej zagłębiania w siebie i pracy nad sobą i wrażliwością

zapisałam się na internetowy kurs pracy z marzeniami, więc pewnie to się pokazało...
odchudzanie - 6 mieczy, X koło, rycek denarów - HB XVI wieża - no tu będzie jakaś zmiana przy wsparciu mężczyzny chyba....
tu zmieniłam całkowicie ćwiczenia i robię naprzemiennie interwały z siłowymi....
Poszukiwanie nowej pracy - 3 puchary, 10 buław, XIX słońce- HB V papież - chyba w końcu pojawi się jakieś ogłoszenie w mojej okolicy, które da mi nadzieję na zmianę....
faktycznie rozesłałam CV po znajomych.... odzew był - koleżanka się skontaktowała, że ma jakiś wolny wakat, ale nie odpowiadało mi to...
bardzo duże emocje targają mną w związku z tym przeniesieniem, bo jakoś tak... na początku byłam w euforii, a teraz nie wiem, czy powinnam tak zaufać swojemu szefowi po tym jak nie raz widziałam, jak traktuje ludzi... i pewnie stąd takie karty....
Rada - 9 pucharów - cieszyć się sobą po prostu
no staram się...

dziękuję wszystkim za interpretacje:-) Najbliżej była Inezka:-***