Gość AngeloYasmine Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Śniło mi się ze wybierałam obrączki u jubilera, potem jakbym miała już ślub i mialam na palcu hm i mialam męża , pełno było złota obrączek i my wybraliśmy dla siebie parę pięknych obrączek .W realu nie myślałam ostatnio o żadnym zamążpójściu ,nie mam parcia na biła kieckę hehehe i ogólnie mysle ale o innych sprawach więc zdziwił mnie sen sprawdziłam o co chodzi 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? rycerz buław--chyba działaniem kogoś 2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć?6 kielichow--coś mi sie zdaje 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu?gwiazda --ze jestem pod szczęsliwa gwiazda w końcu 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego?6 monet ---hm że dostane zaplate za to co dawałam 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość?krol monet ---ze jest meżczyzną w moim życiu ważny ten od obrączek a moż ego nie biorę pod uwagę na męża 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość?diabel---uuu że mam nie ograniczać się 7-przed czym ostrzega sen?kochankowie przed wahaniem sie i wyborem 8-do czego zachęca sen?.as monet---do nowego spojrzenia i spróbowania nowego nie wiem sama czego dotyczył sen czy odnosił się do miłości czy może kasy bo złoto to pieniązki ........... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Października 2013 Maestro Napisano 30 Października 2013 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? rycerz buław-tak, chodzi o kogoś kto zaczał się koło Ciebie kręcić 2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć?6 kielichow--nie, karty ewidentnie sugerują zdarzenie z przeszłości 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu?gwiazda --ktoś nad Tobą czuwa, masz ufnie patrzeć z przyszłosc 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego?6 monet --dużo z siebie dajesz innym, otrzymasz za to sowita zapłatę, to co wysłałaś w świat wróci do Ciebie i spełnią się Twoje marzenia:) 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość?krol monet ---moze już jest, może będzie niebawem kołoCiebie ktoś Ci przeznaczony 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość?diabel--nie bój się, poza tym juesteś za bardzo przywiązana nie do tych, do których powinnaś 7-przed czym ostrzega sen?kochankowie pamietaj, aby wszelkie decyzje podejmowac sercem 8-do czego zachęca sen?.as monet---daj szanse komuś nowemu:) Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 Myślę, że ten sen ma bardzo głębokie przesłanie…. Złoto ma 79 atomów => VII rydwan + IX eremita – Suma HB XVI wieża – czekają Cię zmiany i to bardzo duże dotyczące Ciebie samej, Twojego rozwoju, Twoje wnętrza... Sama obrączka kojarzy mi się z X kołem – zmianami, które szykuje dla Ciebie los… Złoto to symbol bogactwa, luksusu ale także pięknej czystej energii, energii wyższej. 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem, które już miało miejsce? rycerz buław -tu się pokazuje jakiś mężczyzna, który ma na Ciebie wpływ, ale Ty chyba sama jeszcze o tym nie wiesz jak duży…. 2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? 6 kielichow—to jest piękna karta na odrodzenie relacji 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? gwiazda –jest duża szansa na osiągnięcie szczęścia zarówno materialnego (złoto, które wszędzie widziałaś) jak i w sferze miłości (mąż, obrączki – symbol zjednoczenia) 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? 6 monet ---dojdzie do jakiejś wymiany między Tobą, a kimś jeszcze 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? krol monet ---blisko Ciebie jest dobry kandydat na męża…. 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? diabel---żebyś nie uległa pokusie złota w sensie negatywnym… nie trać tego co ważne w życiu – „nie wszystko złoto, co się świeci”… 7-przed czym ostrzega sen? kochankowie – przed wyborami, abyś się nie zagalopowała ze swoimi planami – możesz mieć dwie rzeczy jednocześnie – dobrobyt i męża, nie trzeba z niczego rezygnować 8-do czego zachęca sen? as monet---dojrzyj szanse i wykorzystaj ją… Generalnie piękne karty na związek:okok: i piękny sen:icon_smile: Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 hehehe dziękuję IWka pożyjemy zobaczymy ogólnie dobry sen Cytuj
Gość Mana Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 (edytowane) 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? rycerz buław raczej tak... może ktoś robi podchody w Twoją stronę?? 2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć?6 kielichow hmm... tu mogą być dwie możliwości... że raczej dotyczy tego co było bądź, że wiąże się z jakimiś Twoimi odczuciami, chęciami czy swego rodzaju tęsknotami za czymś 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu?gwiazda mówi o nadziejach, zamierzeniach... świecie może trochę odrealnionym, ale zawsze jest szansa, że uda się dotknąć ręką czegoś podobnego... 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego?6 monet może rozważasz jakieś sprawy... zastanawiasz się nad czymś... 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość?krol monet żeby być rozsądnym... widzieć co jest warte zachodu a co lepiej sobie odpuścić... 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość?diabel uważaj na to czego pragniesz by nie wejść w ślepy zaułek... chcąc nie chcą pierścień może mieć wiele znaczeń... może mówić o przyrzeczeniu, oddaniu... ale również jak chociażby w lotrze ;P mamy pierścień władzy, którzy "rządzi" innymi pierścieniami "Jeden, by wszystkimi rządzić, jeden, by wszystkie odnaleźć, Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać."(tłumaczenie: Maria Skibniewska) 7-przed czym ostrzega sen?kochankowie z jednej strony przed niezdecydowaniem... z drugiej nad zbytnio emocjonalnym podejściem do spraw... może również ostrzegać przed wpływem osób trzecich na Ciebie źródło obrazka: Tarot Moja Pasja: Fanart galeria - tarot 8-do czego zachęca sen?as monet by zauważyć nadarzające się okazje... jak również umieć korzystać ze swoich darów... żeby zauważyć coś lub kogoś kogo wcześniej nie widziałaś samo złoto może być symbolem nie tylko bogactwa czy czegoś w miarę trwałego. Może być symbolem również chociażby doskonałości - złoty wiek w dziejach ludzkości... o złocie możesz więcej poczytać np. tutaj -> http://www.bryk.pl/s%C5%82owniki/s%C5%82ownik_symboli_literackich/101704-z%C5%82oto.html. Edytowane 30 Października 2013 przez Mana Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Dzięki Airi dałaś mi do myślenia nieźle, dziękuję bardzo znowu dziś śniły mi się obrączki miałąm je na dłoni, coś musi być z tym związane bo nigdy mi się nie śniły i w dodatku powtarzały:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi