Skocz do zawartości

za pretoria hehe rozkład:P:P

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

A co tam ja też pobawię się kiedy spotkam swoja połówke heheh

W którym roku wejdę w związek partnerski?

2013 -wisielec kapłanka as monet--nie wiem ale czy relacja ktora byla zawieszona nie powroci??

2014 - swiat papież krol buław ---tutaj widać związek

2015 -umiear rycerz pucharow 5 mieczy -hm a tutaj nie wejdę na pewno w nowy zwiazek

Czy on będzie kimś kogo znam? ksieżyc paź pucharów król pucharów

o kurdę znam go to ktoś kto skrywa swoje emocje

Czy będzie moim docelowym? pustelnik sad 8 mieczy walet bulaw

oj chyba nie za bardzo

Jak będzie wyglądał? rycerz mieczy 7 mieczy ostry w gadce kombinator kłamczuch

Napisano
2013 -wisielec kapłanka as monet

2014 - swiat papież krol buław

2015 -umiear rycerz pucharow 5 mieczy

2013 - nie

2014 - możliwe, ale nie jestem pewna

2015 - Umiarkowanie pokazuje tutaj ładnie dwa połączone kielichy wodą, która się przelewa z jednego do drugiego, ale nie. Chyba że byś weszła w związek w 2014, to wtedy w 2015 byłoby kontynuacją.

Też myślę, że go znasz

możesz z nim być przez jakiś czas, ale ogólnie jestem na nie

Jak będzie wyglądał? rycerz mieczy 7 mieczy

Dobrze widoczne męskie rysy, w budowie też dobrze jak na mężczyznę przystało, na twarzy może być już widać spryt/przebiegłość/cwaniarstwo, nie powinien być o wiele starszy

Napisano

2013 - Wisielec, Kapłanka, As monet - tu nie

2014 - Świat, Papież, krol buław - tak ;))

2015 - Umiarkowanie, rycerz pucharow, 5 mieczy - zostaniesz w tamtym związku, będzie ładnie ;)

Tak, znasz go ;) na ten moment jakbyś nie brała go pod uwagę albo nie widziała chęci z jego strony, stąd Księżyc. Rozejrzyj się ;)

Hmm... nie wiem, czy nie zainteresujesz się potem kimś młodszym... Wydaje się, jakbyś nie czuła się dobrze w związku i chciała próbować znaleźć szczęście z kimś innym. Nie sądzę, by to był ktoś docelowy.

Jak będzie wyglądał? rycerz mieczy 7 mieczy

Hehehe wymieniłaś cechy charakteru, a nie wyglądu...

Brunet, zarost, może bujne, rozwichrzone włosy, ciemny ubiór, może być widać spryt w oczach, w uśmiechu... Energiczne ruchy, może gestykuluje żywo.

Gość AngeloYasmine
Napisano

hehehe Dziękuję Linkinia :) nioo nio zobaczmy zweryfikuję w odpowiednim czasie:)

Gość AngeloYasmine
Napisano

wiecie że daliście mi motywację do rozglądania i ja wielu nie zauważam heheh wczoraj się dowiedziałam wielu nowych rzeczy kogo ja nie doceniam i nie zauważam heheh pożyjemy zobaczymy co dalej................

Napisano

Stawiam na 2014 ;)

Znasz go, rzekłabym nawet, że on ma Cię na celowniku.

Nie będzie to zbyt długotrwała relacja.

Inteligenty, męski, racjonalnie myślący, odważny, zdecydowany.

Gość gość5
Napisano

A co tam ja też pobawię się kiedy spotkam swoja połówke heheh

2013 -wisielec kapłanka as monet--nie wiem ale czy relacja ktora byla zawieszona nie powroci??cos sie moze zadziac ale na zasadzie samych poczatkow- napewno jeszcze nien zwiazek

2014 - swiat papież krol buław ---tutaj widać związek - widac pana z zasadami

2015 -umiear rycerz pucharow 5 mieczy -hm a tutaj nie wejdę na pewno w nowy zwiazek - tutaj uczucia beda stygły

tak moze byc, ze go znasz

oj chyba nie za bardzo byłaby na to szansa o ile Ty mu ja dasz

Jak będzie wyglądał? rycerz mieczy 7 mieczy ostry w gadce kombinator kłamczuchszczupły, wysoki- ostre rysy- z cietym jezorem

Gość AngeloYasmine
Napisano

nio pożyjemu zobaczymy ,bo u mnie jak w kalejdoskopie ostatnio pojawiają się i znikają.............:)

Napisano

2013 -wisielec kapłanka as monet->Cesarzowa; HB - Diabeł/Kochankowie

końcówka tego roku będzie dla Ciebie okazją do nawiązania relacji, z ktorej będzie mógł wyłonić się poważny związek. Pojawi sie zauroczenie i stan zakochania, pociąg fizyczny wzajemny.

2014 - swiat papież krol buław->Kapłan; HB - Cesarz

a tu widać, że w okolicy wiosny stanie się Twoim partnerem, z którym sie zwiążesz,mężczyzna stanowczy, z zasadami, czesto może bywać w rozjazdach. Można by powiedzieć,że sielankowo, ale ja tu widzę, że nowy mężczyzna może się pojawić pod koniec 2014 roku i tu będzie ważne co postanowisz. Ewentualnie to Twój partner nadal, jednak zaczniesz na niego inaczej patrzec. Na ogół jednak Król buław i Król kielichów wskazują na nowe osoby, sporo sie tu będzie działo, jednak będą to dobre zmiany.

2015 -umiear rycerz pucharow 5 mieczy->Koło/Mag; HB - Słońce/Koło/Mag

spokojny początek roku napawanie sie tym co sie ma, ale tu pokazują się zmiany, więc albo zmiana zamieszkania albo pojawienie się innego mezczyzny w Twoim życiu namiesza na tyle, że rozstaniesz sie z partnerem stałym na rzecz nowego Buławowoego i może byc niepewnie, abo nawet skonczyc sie byciem samą. Także bądź roztropna :okok:

Atrakcji Ci brakować nie będzie :biggrin:

Napisano

stawiam na 2014 rok :D

znasz go :D zastanawiam się, czy to nie jakaś miłosc z młodzieńczych lat ;)

docelowym niestety nie będzie

oj... szybki gracz i flirciarz... Chociaz w gadce moze byc bardzo dobry :)

Gość AngeloYasmine
Napisano

2013 -wisielec kapłanka as monet->Cesarzowa; HB - Diabeł/Kochankowie

końcówka tego roku będzie dla Ciebie okazją do nawiązania relacji, z ktorej będzie mógł wyłonić się poważny związek. Pojawi sie zauroczenie i stan zakochania, pociąg fizyczny wzajemny.

2014 - swiat papież krol buław->Kapłan; HB - Cesarz

a tu widać, że w okolicy wiosny stanie się Twoim partnerem, z którym sie zwiążesz,mężczyzna stanowczy, z zasadami, czesto może bywać w rozjazdach. Można by powiedzieć,że sielankowo, ale ja tu widzę, że nowy mężczyzna może się pojawić pod koniec 2014 roku i tu będzie ważne co postanowisz. Ewentualnie to Twój partner nadal, jednak zaczniesz na niego inaczej patrzec. Na ogół jednak Król buław i Król kielichów wskazują na nowe osoby, sporo sie tu będzie działo, jednak będą to dobre zmiany.

2015 -umiear rycerz pucharow 5 mieczy->Koło/Mag; HB - Słońce/Koło/Mag

spokojny początek roku napawanie sie tym co sie ma, ale tu pokazują się zmiany, więc albo zmiana zamieszkania albo pojawienie się innego mezczyzny w Twoim życiu namiesza na tyle, że rozstaniesz sie z partnerem stałym na rzecz nowego Buławowoego i może byc niepewnie, abo nawet skonczyc sie byciem samą. Także bądź roztropna :okok:

Atrakcji Ci brakować nie będzie :biggrin:

Daff gdzie ty tu widzisz króla kielichowego???? bo w 2014 jest tylko buławiany????

Napisano
Daff gdzie ty tu widzisz króla kielichowego???? bo w 2014 jest tylko buławiany????

Pisałam o kielichowym jedynie jako wyjaśnienie. Buławowy i Kielichowy oznaczają na ogoł nowych mężczyzn w naszym życiu. U Ciebie jak widać jest tylko Buławowy, więc tyczy sie do niego to samo co Kielichowego :).