Gość AngeloYasmine Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 A co tam ja też pobawię się kiedy spotkam swoja połówke heheh W którym roku wejdę w związek partnerski? 2013 -wisielec kapłanka as monet--nie wiem ale czy relacja ktora byla zawieszona nie powroci?? 2014 - swiat papież krol buław ---tutaj widać związek 2015 -umiear rycerz pucharow 5 mieczy -hm a tutaj nie wejdę na pewno w nowy zwiazek Czy on będzie kimś kogo znam? ksieżyc paź pucharów król pucharów o kurdę znam go to ktoś kto skrywa swoje emocje Czy będzie moim docelowym? pustelnik sad 8 mieczy walet bulaw oj chyba nie za bardzo Jak będzie wyglądał? rycerz mieczy 7 mieczy ostry w gadce kombinator kłamczuch Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 2013 -wisielec kapłanka as monet2014 - swiat papież krol buław 2015 -umiear rycerz pucharow 5 mieczy 2013 - nie 2014 - możliwe, ale nie jestem pewna 2015 - Umiarkowanie pokazuje tutaj ładnie dwa połączone kielichy wodą, która się przelewa z jednego do drugiego, ale nie. Chyba że byś weszła w związek w 2014, to wtedy w 2015 byłoby kontynuacją. Czy on będzie kimś kogo znam? ksieżyc paź pucharów król pucharów Też myślę, że go znasz Czy będzie moim docelowym? pustelnik sad 8 mieczy walet bulaw możesz z nim być przez jakiś czas, ale ogólnie jestem na nie Jak będzie wyglądał? rycerz mieczy 7 mieczy Dobrze widoczne męskie rysy, w budowie też dobrze jak na mężczyznę przystało, na twarzy może być już widać spryt/przebiegłość/cwaniarstwo, nie powinien być o wiele starszy Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 W którym roku wejdę w związek partnerski? 2013 - Wisielec, Kapłanka, As monet - tu nie 2014 - Świat, Papież, krol buław - tak ) 2015 - Umiarkowanie, rycerz pucharow, 5 mieczy - zostaniesz w tamtym związku, będzie ładnie Czy on będzie kimś kogo znam? ksieżyc paź pucharów król pucharów Tak, znasz go na ten moment jakbyś nie brała go pod uwagę albo nie widziała chęci z jego strony, stąd Księżyc. Rozejrzyj się Czy będzie moim docelowym? pustelnik sad 8 mieczy walet bulaw Hmm... nie wiem, czy nie zainteresujesz się potem kimś młodszym... Wydaje się, jakbyś nie czuła się dobrze w związku i chciała próbować znaleźć szczęście z kimś innym. Nie sądzę, by to był ktoś docelowy. Jak będzie wyglądał? rycerz mieczy 7 mieczy Hehehe wymieniłaś cechy charakteru, a nie wyglądu... Brunet, zarost, może bujne, rozwichrzone włosy, ciemny ubiór, może być widać spryt w oczach, w uśmiechu... Energiczne ruchy, może gestykuluje żywo. Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 hehehe Dziękuję Linkinia nioo nio zobaczmy zweryfikuję w odpowiednim czasie:) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 wiecie że daliście mi motywację do rozglądania i ja wielu nie zauważam heheh wczoraj się dowiedziałam wielu nowych rzeczy kogo ja nie doceniam i nie zauważam heheh pożyjemy zobaczymy co dalej................ Cytuj
pretoria Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 Stawiam na 2014 Znasz go, rzekłabym nawet, że on ma Cię na celowniku. Nie będzie to zbyt długotrwała relacja. Inteligenty, męski, racjonalnie myślący, odważny, zdecydowany. Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 A co tam ja też pobawię się kiedy spotkam swoja połówke heheh W którym roku wejdę w związek partnerski? 2013 -wisielec kapłanka as monet--nie wiem ale czy relacja ktora byla zawieszona nie powroci??cos sie moze zadziac ale na zasadzie samych poczatkow- napewno jeszcze nien zwiazek 2014 - swiat papież krol buław ---tutaj widać związek - widac pana z zasadami 2015 -umiear rycerz pucharow 5 mieczy -hm a tutaj nie wejdę na pewno w nowy zwiazek - tutaj uczucia beda stygły Czy on będzie kimś kogo znam? ksieżyc paź pucharów król pucharów tak moze byc, ze go znasz Czy będzie moim docelowym? pustelnik sad 8 mieczy walet bulaw oj chyba nie za bardzo byłaby na to szansa o ile Ty mu ja dasz Jak będzie wyglądał? rycerz mieczy 7 mieczy ostry w gadce kombinator kłamczuchszczupły, wysoki- ostre rysy- z cietym jezorem Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 nio pożyjemu zobaczymy ,bo u mnie jak w kalejdoskopie ostatnio pojawiają się i znikają............. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 W którym roku wejdę w związek partnerski? 2013 -wisielec kapłanka as monet->Cesarzowa; HB - Diabeł/Kochankowie końcówka tego roku będzie dla Ciebie okazją do nawiązania relacji, z ktorej będzie mógł wyłonić się poważny związek. Pojawi sie zauroczenie i stan zakochania, pociąg fizyczny wzajemny. 2014 - swiat papież krol buław->Kapłan; HB - Cesarz a tu widać, że w okolicy wiosny stanie się Twoim partnerem, z którym sie zwiążesz,mężczyzna stanowczy, z zasadami, czesto może bywać w rozjazdach. Można by powiedzieć,że sielankowo, ale ja tu widzę, że nowy mężczyzna może się pojawić pod koniec 2014 roku i tu będzie ważne co postanowisz. Ewentualnie to Twój partner nadal, jednak zaczniesz na niego inaczej patrzec. Na ogół jednak Król buław i Król kielichów wskazują na nowe osoby, sporo sie tu będzie działo, jednak będą to dobre zmiany. 2015 -umiear rycerz pucharow 5 mieczy->Koło/Mag; HB - Słońce/Koło/Mag spokojny początek roku napawanie sie tym co sie ma, ale tu pokazują się zmiany, więc albo zmiana zamieszkania albo pojawienie się innego mezczyzny w Twoim życiu namiesza na tyle, że rozstaniesz sie z partnerem stałym na rzecz nowego Buławowoego i może byc niepewnie, abo nawet skonczyc sie byciem samą. Także bądź roztropna Atrakcji Ci brakować nie będzie Cytuj
Trida Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 stawiam na 2014 rok znasz go zastanawiam się, czy to nie jakaś miłosc z młodzieńczych lat docelowym niestety nie będzie oj... szybki gracz i flirciarz... Chociaz w gadce moze byc bardzo dobry Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 W którym roku wejdę w związek partnerski? 2013 -wisielec kapłanka as monet->Cesarzowa; HB - Diabeł/Kochankowie końcówka tego roku będzie dla Ciebie okazją do nawiązania relacji, z ktorej będzie mógł wyłonić się poważny związek. Pojawi sie zauroczenie i stan zakochania, pociąg fizyczny wzajemny. 2014 - swiat papież krol buław->Kapłan; HB - Cesarz a tu widać, że w okolicy wiosny stanie się Twoim partnerem, z którym sie zwiążesz,mężczyzna stanowczy, z zasadami, czesto może bywać w rozjazdach. Można by powiedzieć,że sielankowo, ale ja tu widzę, że nowy mężczyzna może się pojawić pod koniec 2014 roku i tu będzie ważne co postanowisz. Ewentualnie to Twój partner nadal, jednak zaczniesz na niego inaczej patrzec. Na ogół jednak Król buław i Król kielichów wskazują na nowe osoby, sporo sie tu będzie działo, jednak będą to dobre zmiany. 2015 -umiear rycerz pucharow 5 mieczy->Koło/Mag; HB - Słońce/Koło/Mag spokojny początek roku napawanie sie tym co sie ma, ale tu pokazują się zmiany, więc albo zmiana zamieszkania albo pojawienie się innego mezczyzny w Twoim życiu namiesza na tyle, że rozstaniesz sie z partnerem stałym na rzecz nowego Buławowoego i może byc niepewnie, abo nawet skonczyc sie byciem samą. Także bądź roztropna Atrakcji Ci brakować nie będzie Daff gdzie ty tu widzisz króla kielichowego???? bo w 2014 jest tylko buławiany???? Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Daff gdzie ty tu widzisz króla kielichowego???? bo w 2014 jest tylko buławiany???? Pisałam o kielichowym jedynie jako wyjaśnienie. Buławowy i Kielichowy oznaczają na ogoł nowych mężczyzn w naszym życiu. U Ciebie jak widać jest tylko Buławowy, więc tyczy sie do niego to samo co Kielichowego . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi