panna.marta Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 1. Jak mi się ułoży w sferze uczuć w ciągu najbliższych 6 miesięcy? Singielka król buław, eremita IX, moc VIII-> świat XXI Niby pojawia się jakiś pan, ale zastanawia mnie eremita. Czyżby eremita wskazywał na powolne, wspólne poznawanie siebie? Moc...jakaś wycieczka?strefa, gdzie dba się o kondycję? 2. Kiedy go poznam? rycerz pucharów koniec zimy/wiosna 2014? Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 1. Jak mi się ułoży w sferze uczuć w ciągu najbliższych 6 miesięcy? Singielka król buław, eremita IX, moc VIII-> świat XXI wydaje mi się że, ten Pan już jest owszem wycofany zamknięty w sobie ,niekoniecznie pustelnik to samotnośc mnie bardziej pojawi się na dojrzałość mądrośc i stabilność ,w połączeniu z mocą będzie się działo tylko czy wy będziecie razem na dłużej narazie karty nie pokazują świat to otwarcie na zewnątrz i albo razem będziecie zdobywać świat swój własny razem albo każde pójdzie w swoją stronę,jeszcze mi się jedno nasunęło pustelnik może wskazywac w tobie rozdarcie i że ty musisz coś przemyśleć na dystans czego chcesz od meżczyzny od miłości i od uczuć inaczej dalej nie ruszysz tylko głebiokie przeanalizowanie tego co się dzieje da ci odpowiedź na to co się wydarzy ....... 2. Kiedy go poznam? rycerz pucharów 19.02-20.03 lub jak ktoś woli w ciągu 12 tyg zależy jak umówiłaś się z kartami Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Października 2013 Maestro Napisano 30 Października 2013 Będzie koło Ciebie pan, starszy od Ciebie, może mieć momenty wycofywania się wgłab siebie, ale TY będziesz mocno go kręcić Poznasz go na początku wiosny, znak Ryb mi pasuje:) Cytuj
panna.marta Napisano 30 Października 2013 Autor Napisano 30 Października 2013 czyli do lutego dupa Cytuj
Farfalla209 Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 No ja myślę, że ten Pan będzie tak powoli chciał rozwijać sytuacje i dla Ciebie to może być chwilami męczące, bo trochę może w Tobie pohulać energia i ekscytacja, ale go rozruszasz powoli.. Nom pewnie na wiosnę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi