Skocz do zawartości

uczucia na pół roku

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Jak mi się ułoży w sferze uczuć w ciągu najbliższych 6 miesięcy? Singielka :)

król buław, eremita IX, moc VIII-> świat XXI

Niby pojawia się jakiś pan, ale zastanawia mnie eremita. Czyżby eremita wskazywał na powolne, wspólne poznawanie siebie? Moc...jakaś wycieczka?strefa, gdzie dba się o kondycję?

2. Kiedy go poznam?

rycerz pucharów

koniec zimy/wiosna 2014?

Gość AngeloYasmine
Napisano

1. Jak mi się ułoży w sferze uczuć w ciągu najbliższych 6 miesięcy? Singielka :)

król buław, eremita IX, moc VIII-> świat XXI

wydaje mi się że, ten Pan już jest owszem wycofany zamknięty w sobie ,niekoniecznie pustelnik to samotnośc mnie bardziej pojawi się na dojrzałość mądrośc i stabilność ,w połączeniu z mocą będzie się działo tylko czy wy będziecie razem na dłużej narazie karty nie pokazują świat to otwarcie na zewnątrz i albo razem będziecie zdobywać świat swój własny razem albo każde pójdzie w swoją stronę,jeszcze mi się jedno nasunęło pustelnik może wskazywac w tobie rozdarcie i że ty musisz coś przemyśleć na dystans czego chcesz od meżczyzny od miłości i od uczuć inaczej dalej nie ruszysz tylko głebiokie przeanalizowanie tego co się dzieje da ci odpowiedź na to co się wydarzy .......

2. Kiedy go poznam?

rycerz pucharów

19.02-20.03 lub jak ktoś woli w ciągu 12 tyg zależy jak umówiłaś się z kartami

• Maestro
Napisano

Będzie koło Ciebie pan, starszy od Ciebie, może mieć momenty wycofywania się wgłab siebie, ale TY będziesz mocno go kręcić:)

Poznasz go na początku wiosny, znak Ryb mi pasuje:)

Napisano

No ja myślę, że ten Pan będzie tak powoli chciał rozwijać sytuacje i dla Ciebie to może być chwilami męczące, bo trochę może w Tobie pohulać energia i ekscytacja, ale go rozruszasz powoli.. :)

Nom pewnie na wiosnę :D