Cicha23 Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 Musze udać się na pogrzeb cioci, która mieszkała daleko od mojego domu. Chciałabym jechać, ale nie wiem czy będę miała z kim jechać.. Postawiłam karty 10 mieczy, 3 buław, 4 miecze = Gwiazda XVII Wydaję mi się ze pojadę. Jak stawiam trzy karty, (mam już to sprawdzone) to zawsze pierwsza pokazuje to co ja myślę lub czuje. Tu by się zgadzało bo 10 mieczy taka bezsilność. Wyjazd nie jest zależny ode mnie... Muszę czekać, na odp czy dana osoba jest w stanie zawieź mnie czy nie. 3 buław przygotowanie do podróży. a co do 4 mieczy słyszałam że to czasem oznacza żałobę i smutne odejście kogoś bliskiego. Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 sama jestem bardzo ciekawa.... bo 10 mieczy może też oznaczać właśnie pogrzeb, czyjeś odejście a na 4 mieczy u RW jest człowiek leżący na katafalku, więc moim zdaniem pojedziesz.... 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 Według mnie nie uda Ci się pojechać. Będziesz chciała, szukała możliwości, ale niestety... Cytuj
iridos Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 kart podróży tu jakby nie patrzeć jest brak Cytuj
Cicha23 Napisano 30 Października 2013 Autor Napisano 30 Października 2013 kart podróży tu jakby nie patrzeć jest brak A 3 buław? nie jest karta podroży? co prawda pisze ze przygotowanie do podroży ale same buławy jako ruch? hmm Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 no nie ma... gdyby był Rydwan to jest i podróż... intuicyjnie, też podróży nie czuję... jedynie tej 4 mieczy można się uczepić.... w sensie rysunku... Cytuj
Cicha23 Napisano 30 Października 2013 Autor Napisano 30 Października 2013 Kurde, no zobaczymy jak to się potoczy. Właśnie dostałam informacje, że tata da mi jechać swoim, ale co się jutro wydarzy to nikt nie wie. Z moim ojcem jest rożnie.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Października 2013 Maestro Napisano 30 Października 2013 Wydaje mi się, że ciężko będzie pojechać...Odwiedzisz grób cioci, ale za jakiś czas.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 Na tej karcie(3 kije) mężczyzna obserwuje, ale nic poza tym. Na pozostałych też ruchu nie widać. W sumie masz gwiazdę, a to też wiele nie mówi. Gwiazda jest daleka, widzimy ją, ale nie potrafimy po nią sięgnąć. Jestem na nie. Cytuj
Sierva Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 A mi się wydaje, że 4 Mieczy oznacza tu pogrzeb, a Gwiazda, że uda Ci się na niego pojechać. 3 Buław to może być uczestniczenie w ceremonii (postać na karcie patrzy przed siebie, na coś dalekiego i niedostępnego = żegnanie zmarłego). 1 Cytuj
Gość Gość3 Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 Przygladam sie juz kolejny raz temu rozkladowi .... te 3 bulawy jak dla mnie maja decydujace znaczenie ,moje doswiadczenia z ta karta -brama ! to pomoc od losu ...podroz rowniez... cel to ta zmarla ciocia w karcie 4 mieczy ... jak dla mnie pojedziesz ... Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 Karty raczej na niee, ale intuicja podpowiadam mi, ze pojedziesz. Chociaz 4 mieczy pokazala mi juz kiedys urlop 4 dniowy. Mysle, ze pojedziesz... Cytuj
panna.marta Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 Moim zdaniem nie pojedziesz, wszystko zepsuła 4 mieczy, która jest dla mnie znakiem zakończenia przedsięwzięcia z negatywnym skutkiem. Przymij moje wyrazy współczucia. Cytuj
Cicha23 Napisano 31 Października 2013 Autor Napisano 31 Października 2013 WERYFIKACJA Na starcie dziękuje Pannie Marcie za wyrazy współczucia.. Gratulacje dla: Iwka78, Sierva, Alleta i Amelie2511 Na pogrzebie Cioci byłam. Dziś rano byłam w 100% pewna, że pojadę bo okazało się, że ktoś może jechać ze mną. Tutaj najbardziej pasowała i ładna była interpretacja Siervy: i (Iwki) A mi się wydaje, że 4 Mieczy oznacza tu pogrzeb, a Gwiazda, że uda Ci się na niego pojechać. 3 Buław to może być uczestniczenie w ceremonii (postać na karcie patrzy przed siebie, na coś dalekiego i niedostępnego = żegnanie zmarłego). Dziękuje wszystkim za odpowiedzi Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 no to 3 kije to jednak ruch u Ciebie. W moim rozkładzie na pytanie, czy pewien pan wykona krok w moją stronę: 3 buławy. Okazało się, że nic nie zrobił i w sumie dobrze, że się tak stało. Przyjmij moje kondolencje. Cytuj
iridos Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 czyli karty skupiły sie tu na ceremonii pogrzebu odejścia bardziej wg mnie niz na twojej podróży tam gwiazda to karta "powrotu do źródeł',,,wracamy skąd przyszliśmy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi