Maestro Inez2503 Napisano 30 Października 2013 Maestro Napisano 30 Października 2013 Przełożenie Głupiec Paź Denarów Królowa Mieczy suma Kapłan HB Głupiec pewnie zaskakujące i mocno niedojrzałe zachowania, które mnie rozdrażnia wręcz 1.Co trzeba odpuścić 9 mieczy 4 mieczy suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz troski,zmartwienia, lęki i obawy,izolację 2. Co trzymać jak najbliżej - Król Buław 8 denarów 10 buław suma Rydwan HB Ksiezyc/Pustelnik pana, który koło mnie jest, jak i pracę oraz moje zadania,które wziełam na siebie 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Rycerz Denarów 4 denarów Paź Buław suma Śmierć HB Cesarz może uparciuch zacznie się do mnie odzywać... 4. Jak świat wpływa na mnie 10 denarów 8 mieczy Świat suma Kapłan HB Wisielec/Cesarzowa jest prawie fajnie, prawie, bo mam wielu znajomych, ale niestety ogranicza nas odleglość 5. Co mozesz i musisz dac innym -9[B] buław Moc suma Gwiazda HB Sąd/Kapłanka [/b] "zobaczcie, jaka jestem silna:)" 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza 9 kielichów Gwiazda 6 buław suma Sąd HB Kapłan ogólnie fajny okres, gdy będe czuła się poządana i ładna i chyba osiagnę jakiś sukces;) 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Król Denarów 3 mieczy 5 denarów Cesarz suma Słońce HB Wisielec//Cesarzowa tu mi wychodzi, że będe raniła meża i to moja lekcja, jak mam sobie z tym poradzić... Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Przełożenie Głupiec Paź Denarów Królowa Mieczy suma Kapłan HB Głupiec chyba wkurzasz się na dziecko bo cię denerwuje ale też twój racjonalizm i chlodne podejście do spraw 1.Co trzeba odpuścić 9 mieczy 4 mieczy suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz to co ci zawadza w życiu i depresje i twoje jakiejś lęki przed nieznanym ,nie wiem ale lęki o małżeństwo że już nieistnieje że nie chcesz męża a się boisz zrobić krok w przód 2. Co trzymać jak najbliżej - Król Buław 8 denarów 10 buław suma Rydwan HB Ksiezyc/Pustelnik pana, który koło mnie jest, jak i pracę oraz moje zadania,które wziełam na siebie---zgadzam się 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Rycerz Denarów 4 denarów Paź Buław suma Śmierć HB Cesarz przyjaźń z pewnym panem który daje ci inne poglądy na życie ,troche wprowada ruchu i zamieszania w twoje życie i znowu suma śmierć na cesarz .......ty chyba w tym miesiacy będziesz podejmować ważne decyzje odnośnie twojego małżeństwa albo w prawo albo w lewo...................hmhmhm 4. Jak świat wpływa na mnie 10 denarów 8 mieczy Świat suma Kapłan HB Wisielec/Cesarzowa dobrze wpływa masz wiele osób wokół siebie 5. Co mozesz i musisz dac innym -9 buław Moc suma Gwiazda HB Sąd/Kapłanka kobiecość delikatność ciepło i tajmniczość duże pokłady intuicji 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza 9 kielichów Gwiazda 6 buław suma Sąd HB Kapłan hmhm ciepłe relacje coś się odnowi w twoim życiu będzie się działo 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Król Denarów 3 mieczy 5 denarów Cesarz suma Słońce HB Wisielec//Cesarzowa nauczyć się doceniać siebie ,nie bać się tego że wyjdziesz na zołzę bo ranisz męża i go opuścisz w końcu ,masz cieszyć się sobą i być trochę egoistyczną w stosunku do siebie Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Przełożenie Głupiec Paź Denarów Królowa Mieczy suma Kapłan HB Głupiec widać tu rozwijanie się i skoncetrowanie na pogłębianiu wiedzy. Może jakis kurs planujesz albo coś nowego się nauczyć czego wcześniej nie robiłaś? 1.Co trzeba odpuścić 9 mieczy 4 mieczy suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz negatywne mysli odrzucić od siebie, poczucie bezsilności również, postarać się stać twardo na nogach (cesarz) 2. Co trzymać jak najbliżej - Król Buław 8 denarów 10 buław suma Rydwan HB Ksiezyc/Pustelnik osoby, ktore będą Cie wspierać dodając Ci otuchy, może to być meżczyzna 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Rycerz Denarów 4 denarów Paź Buław suma Śmierć HB Cesarz pozytywne znajomosci, ktore chcialabyś aby przetrwały a z czasem może nawet zmieniły się w relacje lub coś powazniejszego 4. Jak świat wpływa na mnie 10 denarów 8 mieczy Świat suma Kapłan HB Wisielec/Cesarzowa dobrze wpływa w sensie materialnym, czujesz sie pewnie, ale nieco dystansujesz sie od świata gdy uważasz, że Ci to potrzebne. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 9 buław Moc suma Gwiazda HB Sąd/Kapłanka własną siłę i wiarę w siebie, dzięki ktorej będziesz mogła zarażać nią innych 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza 9 kielichów Gwiazda 6 buław suma Sąd HB Kapłan bardzo dobry czas CIę czeka, pełen pozytywnych wrażeń, emocji i radości oraz zadowolenia z siebie. Początkiem grudnia czekaja Cię jakieś pozytywne wydarzenia, ktore pójdą po twej myśli 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Król Denarów 3 mieczy 5 denarów Cesarz suma Słońce HB Wisielec/Cesarzowa czasem nie ma wyjścia i wybierając wlasne szczęście sprawiamy,że komus innemu jest smutno...trzeba również mysłeć o sobiebo zdrowy egoizm tez jest potrzebny. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Listopada 2013 Autor Maestro Napisano 4 Listopada 2013 Podbijam, może ktoś jeszcze? Cytuj
Gość gość5 Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 Przełożenie Głupiec Paź Denarów Królowa Mieczy suma Kapłan HB Głupiec ja bym powiedziała, że nowa droga w pracy - inne zadania/dodatkowe 1.Co trzeba odpuścić 9 mieczy 4 mieczy suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz nie zamartwiac sie, nie wpadac w depresje a juz napewno nie izolować w pracy/ chyba ze to mąż w Cesarzu wyszedł 2. Co trzymać jak najbliżej - Król Buław 8 denarów 10 buław suma Rydwan HB Ksiezyc/Pustelnik aktywne działania w pracy pomimo teg, że łatwo nie będzie 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Rycerz Denarów 4 denarów Paź Buław suma Śmierć HB Cesarz konsekwencja i skupienie na tym co Cie interesuje- poza tym ciagle dajesz komus nowa szanse 4. Jak świat wpływa na mnie 10 denarów 8 mieczy Świat suma Kapłan HB Wisielec/Cesarzowa jestes zadowolona z tego co posiadasz pomimo pewnych ograniczen w kontaktach 5. Co mozesz i musisz dac innym -[B] 9buław Moc suma Gwiazda HB Sąd/Kapłanka [/b] pokazać że zycie jest naprawde piękne a przykre doswiadczenia powowdują, że jestesmy silniejsi i mądrzejsi "na przyszłośc- jednym słowem pokazać, ze jutro tez jest dzień- może byc lepszy od dzisiejszego 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza 9 kielichów Gwiazda 6 buław suma Sąd HB Kapłan bardzo fajny okres- uzdrawiający duszę, dajacy satsfakcję- spokojny i zrównoważony bez wstrząsów 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Król Denarów 3 mieczy 5 denarów Cesarz suma Słońce HB Wisielec//Cesarzowa związek polega na dawaniu i braniu-nie można ciągle dawac a w zamian prawie nic nie dostawać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Listopada 2013 Autor Maestro Napisano 28 Listopada 2013 Weryfikacja Moja Przełożenie Głupiec Paź Denarów Królowa Mieczy suma Kapłan HB Głupiec pewnie zaskakujące i mocno niedojrzałe zachowania, które mnie rozdrażnia wręcz 1.Co trzeba odpuścić 9 mieczy 4 mieczy suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz troski,zmartwienia, lęki i obawy,izolację 2. Co trzymać jak najbliżej - Król Buław 8 denarów 10 buław suma Rydwan HB Ksiezyc/Pustelnik pana, który koło mnie jest, jak i pracę oraz moje zadania,które wziełam na siebie 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Rycerz Denarów 4 denarów Paź Buław suma Śmierć HB Cesarz może uparciuch zacznie się do mnie odzywać... 4. Jak świat wpływa na mnie 10 denarów 8 mieczy Świat suma Kapłan HB Wisielec/Cesarzowa jest prawie fajnie, prawie, bo mam wielu znajomych, ale niestety ogranicza nas odleglość 5. Co mozesz i musisz dac innym -9 buław Moc suma Gwiazda HB Sąd/Kapłanka "zobaczcie, jaka jestem silna:)" 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza 9 kielichów Gwiazda 6 buław suma Sąd HB Kapłan ogólnie fajny okres, gdy będe czuła się poządana i ładna i chyba osiagnę jakiś sukces;) 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Król Denarów 3 mieczy 5 denarów Cesarz suma Słońce HB Wisielec//Cesarzowa tu mi wychodzi, że będe raniła meża i to moja lekcja, jak mam sobie z tym poradzić... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Listopada 2013 Autor Maestro Napisano 28 Listopada 2013 Angelo Przełożenie Głupiec Paź Denarów Królowa Mieczy suma Kapłan HB Głupiec chyba wkurzasz się na dziecko bo cię denerwuje ale też twój racjonalizm i chlodne podejście do spraw 1.Co trzeba odpuścić 9 mieczy 4 mieczy suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz to co ci zawadza w życiu i depresje i twoje jakiejś lęki przed nieznanym ,nie wiem ale lęki o małżeństwo że już nieistnieje że nie chcesz męża a się boisz zrobić krok w przód 2. Co trzymać jak najbliżej - Król Buław 8 denarów 10 buław suma Rydwan HB Ksiezyc/Pustelnik pana, który koło mnie jest, jak i pracę oraz moje zadania,które wziełam na siebie---zgadzam się 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Rycerz Denarów 4 denarów Paź Buław suma Śmierć HB Cesarz przyjaźń z pewnym panem który daje ci inne poglądy na życie ,troche wprowada ruchu i zamieszania w twoje życie i znowu suma śmierć na cesarz .......ty chyba w tym miesiacy będziesz podejmować ważne decyzje odnośnie twojego małżeństwa albo w prawo albo w lewo...................hmhmhm 4. Jak świat wpływa na mnie 10 denarów 8 mieczy Świat suma Kapłan HB Wisielec/Cesarzowa dobrze wpływa masz wiele osób wokół siebie 5. Co mozesz i musisz dac innym -9 buław Moc suma Gwiazda HB Sąd/Kapłanka kobiecość delikatność ciepło i tajmniczość duże pokłady intuicji 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza 9 kielichów Gwiazda 6 buław suma Sąd HB Kapłan hmhm ciepłe relacje coś się odnowi w twoim życiu będzie się działo 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Król Denarów 3 mieczy 5 denarów Cesarz suma Słońce HB Wisielec//Cesarzowa nauczyć się doceniać siebie ,nie bać się tego że wyjdziesz na zołzę bo ranisz męża i go opuścisz w końcu ,masz cieszyć się sobą i być trochę egoistyczną w stosunku do siebie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Listopada 2013 Autor Maestro Napisano 28 Listopada 2013 Daffne Przełożenie Głupiec Paź Denarów Królowa Mieczy suma Kapłan HB Głupiec widać tu rozwijanie się i skoncetrowanie na pogłębianiu wiedzy. Może jakis kurs planujesz albo coś nowego się nauczyć czego wcześniej nie robiłaś? 1.Co trzeba odpuścić 9 mieczy 4 mieczy suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz negatywne mysli odrzucić od siebie, poczucie bezsilności również, postarać się stać twardo na nogach (cesarz) 2. Co trzymać jak najbliżej - Król Buław 8 denarów 10 buław suma Rydwan HB Ksiezyc/Pustelnik osoby, ktore będą Cie wspierać dodając Ci otuchy, może to być meżczyzna 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Rycerz Denarów 4 denarów Paź Buław suma Śmierć HB Cesarz pozytywne znajomosci, ktore chcialabyś aby przetrwały a z czasem może nawet zmieniły się w relacje lub coś powazniejszego 4. Jak świat wpływa na mnie 10 denarów 8 mieczy Świat suma Kapłan HB Wisielec/Cesarzowa dobrze wpływa w sensie materialnym, czujesz sie pewnie, ale nieco dystansujesz sie od świata gdy uważasz, że Ci to potrzebne. 5. Co mozesz i musisz dac innym - 9 buław Moc suma Gwiazda HB Sąd/Kapłanka własną siłę i wiarę w siebie, dzięki ktorej będziesz mogła zarażać nią innych 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza 9 kielichów Gwiazda 6 buław suma Sąd HB Kapłan bardzo dobry czas CIę czeka, pełen pozytywnych wrażeń, emocji i radości oraz zadowolenia z siebie. Początkiem grudnia czekaja Cię jakieś pozytywne wydarzenia, ktore pójdą po twej myśli 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Król Denarów 3 mieczy 5 denarów Cesarz suma Słońce HB Wisielec/Cesarzowa czasem nie ma wyjścia i wybierając wlasne szczęście sprawiamy,że komus innemu jest smutno...trzeba również mysłeć o sobiebo zdrowy egoizm tez jest potrzebny. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Listopada 2013 Autor Maestro Napisano 28 Listopada 2013 Rogi Przełożenie Głupiec Paź Denarów Królowa Mieczy suma Kapłan HB Głupiec ja bym powiedziała, że nowa droga w pracy - inne zadania/dodatkowe 1.Co trzeba odpuścić 9 mieczy 4 mieczy suma Śmierć HB Śmierć/Cesarz nie zamartwiac sie, nie wpadac w depresje a juz napewno nie izolować w pracy/ chyba ze to mąż w Cesarzu wyszedł 2. Co trzymać jak najbliżej - Król Buław 8 denarów 10 buław suma Rydwan HB Ksiezyc/Pustelnik aktywne działania w pracy pomimo tego, że łatwo nie będzie 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Rycerz Denarów 4 denarów Paź Buław suma Śmierć HB Cesarz konsekwencja i skupienie na tym co Cie interesuje- poza tym ciagle dajesz komus nowa szanse 4. Jak świat wpływa na mnie 10 denarów 8 mieczy Świat suma Kapłan HB Wisielec/Cesarzowa jestes zadowolona z tego co posiadasz pomimo pewnych ograniczen w kontaktach 5. Co mozesz i musisz dac innym - 9buław Moc suma Gwiazda HB Sąd/Kapłanka pokazać że zycie jest naprawde piękne a przykre doswiadczenia powowdują, że jestesmy silniejsi i mądrzejsi "na przyszłośc- jednym słowem pokazać, ze jutro tez jest dzień- może byc lepszy od dzisiejszego 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza 9 kielichów Gwiazda 6 buław suma Sąd HB Kapłan bardzo fajny okres- uzdrawiający duszę, dajacy satsfakcję- spokojny i zrównoważony bez wstrząsów 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów Król Denarów 3 mieczy 5 denarów Cesarz suma Słońce HB Wisielec//Cesarzowa związek polega na dawaniu i braniu-nie można ciągle dawac a w zamian prawie nic nie dostawać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi