Skocz do zawartości

czy zmienić pracę? krótki układ

Ysabell

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Wróżba dotyczy możliwości zmiany pracy w związku z interesującą propozycją, która się niedawno pojawiła, ale ta zmiana wymagałaby rewolucji w życiu.

Wybrałam prosty układ:

-------------3.śmierć-------------------

1. Gwiazda-----rycerz monet----2.Umiarkowanie

------------4.Diabeł---------------------

Po środku jest sygnifikator, czyli podmiot wróżby, a reszta: 1. obecna sytuacja, 2. czego nie zależy czynic, 3. co czynić należy, 4. ostateczne rozwiązanie.

Moja interpretacja jest taka, że ciekawa propozycja faktycznie się pojawiła i lepiej się nad nią za długo nie zastanawiać (umiarkowanie). Warto podjąć decyzję o zmianie (śmierć), a nowa praca będzie bardzo wciągająca i angażująca (diabeł).

Jednak pojawienie się i diabła, i śmierci w jednym układzie mnie niepokoi. Co sądzicie? Pomocy!

Napisano

Widać,że albo chcesz odejść albo zacząć coś od nowa. Ta praca,to bardzo ładna i atrakcyjna propozycja i widać,że już albo złożyłaś papiery,albo idziesz na rozmowę. Wydaje mi się,że ostatecznie to nie wypali-troche chyba podkoloryzowali rzeczywistość lub oszukują.

Napisano

Albo nowa praca, albo w końcu własna działalność. Raczej już nie zostanę w tym miejscu, w którym jestem. Jest już po rozmowie, tylko nie wiem, czy się zdecydować...

Napisano

tak, ale mam jeszcze kilka dni na odpowiedź, no i waham się, reorganizacja życia, inne miasto..

Napisano

więc może po prostu diabeł pokazuje,że za bardzo uzależniasz decyzję od czegoś co nie jest istotne.

Napisano

Mi się wydaje, że dostałaś wskazanie, by coś zmienić i rozpocząć nowy etap w życiu (Śmierć). Wydaje mi się, że powinnaś zaryzykować, umiarkowanie i zbyt trzeźwa ocena nie są dobre:)

Napisano

i nie martwi was połączenie diabła i śmierci? to trochę demoniczny układ...

Napisano

mnie to osobiście nie martwi,nie sugeruj się kartami tylko tym co dla Ciebie bdzie najlepsze.

Napisano (edytowane)
i nie martwi was połączenie diabła i śmierci? to trochę demoniczny układ...

Nie zawsze zen Diabel i Smierc jest taka straszna jak je maluja .

Jak dla mnie istotne sa pytania na jakie te karty wyciaglas !!!

pyt.3 co czynic ?- Smierc -wiec ja bybyla za tak ,poniewaz smierc to zmiany, tez transformacja oderwanie sie od przeszlosci .

pyt2. co nie nalezy czynic ?-Umiarkowanie - wiec nie ociagaj sie z decyzja

pyt4. ostateczne rozwiazanie ? - Diabel -zadnych kompromisow ,uwiazesz sie do tej nowej pracy o ile podejmiesz decyzje na tak...ale bedzie wszystko ok. Diabel w takich sytuacjach nigdy nie traci !!!

Edytowane przez Gość3
korrekta
Napisano

Diabel czesto w moich rozkladach pokazuje pieniadze , moze tutaj wskazuje na wieksze zarobki.