Gość AngeloYasmine Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 1. Twój obecny zawód (ten 'przeznaczony') kochankowie---zawód z pasją ,ktoś kto podejmuje decyzję i to od niego zalezy------------cała prawda mam taki zawód:) 2. Inna możliwość zawodowa sprawiedliwosc--heheh wojsko policja mundur---ale jaja nieźle:) coś w tym jest 3. Twoje podejście (do 'tego' zawodu) a rzeczywistość świat --jestem otwarta na zmiany 4. Świadomość sąd ---że zalezy to ode mnie 5. Podświadomość krolowa mieczy --boję się zmian drastycznych i chłodno to kalkuluję 6. Rzeczywistość krol mieczy ----trzeba brać ja relanie 7. Przyszłość w zawodzie papież --mam zadatki na nauczyciela innych, 8. Czy będziesz mieć satysfakcję z tego, co robisz arcykaplanka -będę mieć bo uczę się całe życie 9. Czy zrealizujesz marzenia (jakby podsumowanie) cesarz -tak i będę tym kto rządzi:) nmusze powiedzieć że ciekawy rozkład i prawdziwy .Dzięki Trida za rozkład Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi