Gość Mana Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Czy do końca 2013 wejdę w poważny związek? Świat + królowa mieczy + królowa pentakli-> s. Cesarzowa Hmm… raczej nie, ale możliwe, że na pewne sprawy… coś/ ktoś zacznie mnie interesować Czy w 2014 wejdę w poważny związek? 10 kielichów + as pentakli + Sąd-> s. Rydwan Chyba nadarzy się ku temu szansa… Czy on będzie kimś kogo znam? 9 kielichów + król buław + as buław-> s. Świat/ Cesarzowa Hmm… chyba nie… choć może być to ktoś z mego otoczenia ale trudno powiedzieć bym go znała..hmm Czy on będzie moim docelowym partnerem? Umiarkowanie + 6 buław + królowa buław-> s. Głupiec/ Cesarz Hmm… chyba jest taka możliwość Jak będzie wyglądał? Kochankowie + księżniczka kielichów + rycerz buław-> s. Mag Hmm.. chyba młodo… może być wysportowany (tak mi ten rycerz się skojarzył) albo po prostu taki energiczny. Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 Czy do końca 2013 wejdę w poważny związek? Świat + królowa mieczy + królowa pentakli-> s. Cesarzowa tu zwiazku nie ma Czy w 2014 wejdę w poważny związek? 10 kielichów + as pentakli + Sąd-> s. Rydwan oj tak- zrobi sie ciekawie Czy on będzie kimś kogo znam? 9 kielichów + król buław + as buław-> s. Świat/ Cesarzowa to będzie ktos nowu w Twoim otoczeniu Czy on będzie moim docelowym partnerem? Umiarkowanie + 6 buław + królowa buław-> s. Głupiec/ Cesarz tego nie wiem- ale na dłużej Jak będzie wyglądał? Kochankowie + księżniczka kielichów + rycerz buław-> s. Mag dość wysoki a tenfdencją do nabierania ciałka Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 zy do końca 2013 wejdę w poważny związek? Świat + królowa mieczy + królowa pentakli-> s. Cesarzowa tu związku nie ma za dużo bab w rozkładzie, Czy w 2014 wejdę w poważny związek? 10 kielichów + as pentakli + Sąd-> s. Rydwan oj tutaj istnieje szansa hmmm nowa miłość nowy początek Czy on będzie kimś kogo znam? 9 kielichów + król buław + as buław-> s. Świat/ Cesarzowa nie chyba og nie znasz on chyba przebywa obecnie za granicą Czy on będzie moim docelowym partnerem? Umiarkowanie + 6 buław + królowa buław-> s. Głupiec/ Cesarz wow nio nioo nie wiem e ale by wpadki nie zaliczycie ??? Jak będzie wyglądał? Kochankowie + księżniczka kielichów + rycerz buław-> s. Mag cieple rysy twarzy delikatne wysportowany wysoki ,czaruś Cytuj
Gość Mana Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 Dziękuję rogi dziękuję AngeloYasmine Cytuj
Gość Mana Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) podbijam jakby ktoś miał ochotę coś jeszcze naskrybać A wg regulaminu podbijać nie wolno, więc tym razem ino pogrożę paluszkiem - Cornelia Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Czarownica Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 Czy do końca 2013 wejdę w poważny związek?Świat + królowa mieczy + królowa pentakli-> s. Cesarzowa nie, na każdej karcie postać jest sama Czy w 2014 wejdę w poważny związek? 10 kielichów + as pentakli + Sąd-> s. Rydwan tak Na karcie pucharów masz rodzinę, asy to początek, denary mówią o trwałości, zaś sąd... ta relacja psrawi, że odrodzisz się na nowo lub już go znasz. Mnie ta karta wypadła na odnowienie/ożywienie relacji Czy on będzie kimś kogo znam? 9 kielichów + król buław + as buław-> s. Świat/ Cesarzowa I tutaj jest problem... może to być początek uczuć, możliwe że go znasz, ale nie bierzesz pod uwagę albo dopiero go poznasz... Czy on będzie moim docelowym partnerem?Umiarkowanie + 6 buław + królowa buław-> s. Głupiec/ Cesarz będziecie przez jakiś czas razem, ale jak się relacja potoczy na dłużej trzeba zobaczyć z innego rozkładu Jak będzie wyglądał? Kochankowie + księżniczka kielichów + rycerz buław-> s. Mag pociągająco, może wyglądać na takiego wrażliwego lub robić takowe wrażenie a jednocześnie na kogoś z iskrą. Zapewne to ktoś młody, nie żaden staruszek Jak dostałam odpowiedź na pytanie o wygląd mojego przyszłego partnera też wypadła karta kochanków, ale i umiarkowania i muszę przyznać nie jest źle Cytuj
Gość Mana Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 Wprawdzie jeszcze troszeczkę dni zostało... ale myślę, że mogę już napisać ;P Czy do końca 2013 wejdę w poważny związek?Świat + królowa mieczy + królowa pentakli-> s. Cesarzowa Nie Cytuj
Czarownica Napisano 17 Grudnia 2013 Napisano 17 Grudnia 2013 Związek w 2014, ktoś nowy, nie docelowy, drobny czaruś, z gatunku "ciasteczko", metro trochę, ładniutki;) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 Czy do końca 2013 wejdę w poważny związek? Świat + królowa mieczy + królowa pentakli-> s. Cesarzowa Nie, ale będziesz się czuła dobrze sama z sobą. Czy w 2014 wejdę w poważny związek? 10 kielichów + as pentakli + Sąd-> s. Rydwan Chyba z kimś ze znajomych poprawi się relacja na tyle, by wejść w związek czyli jestem na tak. Czy on będzie kimś kogo znam? 9 kielichów + król buław + as buław-> s. Świat/ Cesarzowa Tak Czy on będzie moim docelowym partnerem? Umiarkowanie + 6 buław + królowa buław-> s. Głupiec/ Cesarz Hmm ciężko powiedzieć. Na pewno będziecie z sobą na tyle długo, będziesz usatyskacjonowana na wszystkich polach. Jak będzie wyglądał? Kochankowie + księżniczka kielichów + rycerz buław-> s. Mag Wysoki, szczupły, brunet, może mieć delikatne rysy twarzy albo wyglądać na młodszego niż jest, kolorowe ubrania. Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Grudnia 2013 Napisano 20 Grudnia 2013 w tym roku jeszcze trzeba będzie uzbroić sie w cierpliwość i spodziewać się Onego w 2014 roku w drugiej połowie roku, będzie to meżczyzna przystojny, kgtóry na Ciebie będzie działać jak magnes. Będzie z tego związek emocjonalno -uczuciiowy, z którego wyłoni się stabilniejsza struktura po pewnym czasie. Jego wygląd będzie trafiał w Twoje gusta, młlodzieńcze rysy twarz, wygadany i inteligentny, ale tez sym patyzny i ciepłek aparycji:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi