Gość paulinqa123 Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Niedawno zainteresowałam się Xem. Nie ukrywam że bardzo spodobał mi się fizycznie, wizualnie. Niestety nie znam go dobrze. W jego spojrzeniu jest coś "innego". Nasunęła mi się myśl że może być gejem i preferować mężczyzn. Stąd moje pytanie: czy x jest homoseksualistą ? 3 kielichy, giermek kielichów , królowa monet - czyżby jest Bi ?? tego się nie spodziewałam:) co o Tym sądzicie, czy jednak kobiety (królowa)? nie wiem jak to rozgryźć. Chyba odebrałam go troszkę jako metroseksualnego faceta ale jednak preferuje kobiety Cytuj
Lulu86 Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Lubi sie bawić i jest niezdecydowany uczuciowo i lubi kobiety. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Października 2013 Maestro Napisano 31 Października 2013 Facet ewidentnie lubi podrywać kobiety;) Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 haha to widocznie nie jestem w jego typie ^^ dzięki za odpowiedzi Cytuj
Gość Mana Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 z tych kart nie wygląda raczej na homoseksualistę Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 lubi kobiety zmysłowe i praktyczne, zaradne odważne. Lubi flirt, aktualnie jest nastawiony na rożne znajomości, a w sercu może mieć kogoś konkretnego dlatego może nie za bardzo być zainteresowany innymi kobietami. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 1 Listopada 2013 Moderator Napisano 1 Listopada 2013 Giermiek kielichów to karta zniewieściałego chłopca... niekiedy właśnie oznacza geja, jednak przy tych kartach można uznać, że jest on bardzo metroseksualny, ale jednak skierowany w stronę kobiet i to kobiet nie tyle kipiących seksem, co po zmysłowych, zadbanych. Trójka kielichów na początku, mogłaby wskazywać na jakieś skłonności bisesksualne, ale ostatecznie z przewagą kobiet, bo rozkład kończy taka swarna dziewucha jak królowa monet. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 Arbogast ślicznie dziękuje za wyjaśnienie, właśnie po 3 kielichów pomyślałam że może być bi. No i po giermku że może być po prostu metroseksualny Cytuj
Sierva Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Z kart wyłania mi się obraz faceta, który jest estetą, lubi zadbanych ludzi i sam pewnie o siebie dba (może czasem przesadnie). Ciągnie go do świata sztuki, jest dość wrażliwy jak na faceta. Ale nie wydaje mi się, by był homo. Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Rowniez nie mysle, zeby byl homo. Arbogast swietnie to opisal. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi