Skocz do zawartości

kiepskie samopoczucie mamy

Gość paulinqa123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paulinqa123
Napisano

Co jest powodem złego humoru i kiepskiego poczucia emocjonalnego mojej mamy ? Ostatnio jest jakby przewrażliwiona...

król monet, siódemka buław, rycerz mieczy -

czuje się wykorzystana ? że robi dla nas praktycznie wszystko a my tego nie odwzajemniamy ? brak wiary w siebie, próbuje zawalczyć o siebie i woje potrzeby, i dlatego bywa wredna, i troche traktuje nas jak wrogów jesli coś nie jest po jej myśli? myślę jeszcze czy jej złe samopoczucie nie jest przypadkiem związane ze Świętem Zmarłych, może wspomnienia o rodzicach ją dobijają (śmierć)

W Jaki sposób jej mogę pomóc?

śmierć, 5 buław, 8 mieczy-

powinnam starać się unikać konfliktów,sprzeczek z nią, odpuścić i spróbować wyjaśnić dotychczasowe niewyjaśnione spory ?

Napisano

Jeśli mama pracuje, to byc może jakiś konflikt w pracy.Jakaś rywalizacja, kłótnia z kimś.Uwaza, że powinna wiecej zarabiac w stosunku do wykonywanej pracy.Tak skojarzył mi sie ten denarowy.

Ty na pewno możesz mamie pomóc.Nie stwarzając konfliktowych sytuacji w domu.Moze rozmowa szczera z mamą, o tym, co jest przyczyna jej obecnego nastroju.

Gość paulinqa123
Napisano

tak , mama pracuje i ma konflikt w pracy tak jakby z przełożoną, z którą wcześniej pracowała 20 lat i zawsze jej pomagała i ją broniła, a ta przełożona teraz wyżej s*a niż d*pe ma

Napisano

mama może mieć nastrój "pod psem"w wyniku,ktorego może byc nerwowa czy złośliwa, możesz dodawać jej otuchy i nadziei, a może odwagi, dzięki czemu przebrnie nieco lżej trudniejszą sytuacje :)

Napisano

Ja nie znam się na zdrówku, więc skupię się na innej kwestii.

Mi się wydaje,że mama mieć jakieś kłopoty, którym nie może podołać. Może to być związane ze sprawami formalnymi, organiacyjnymi, urzędowymi. W grę może wchodzić pieniądz, osoba dysponująca pieniądzem albo majątkiem, może to być też szef w pracy.

Wydaje mi się,że nie za bardzo możesz jej pomóc. Ona musi to sama zakończyć, będzie to dla niej kłopotliwe i zbyt krępujące by Cię tym obciążać.

Gość paulinqa123
Napisano

właśnie dziś powiedziała mi że troche popłynęła finansowo mimo że nie mamy złej sytuacji materialnej. Ale nie zdradziła o co chodzi

Napisano

5 buław to może wskazywać,że albo ona to będzie zwalczać albo Ty jej możesz w tym pomóc tzn zaproponować jej, że pomożesz się z tym zmierzyć.

Gość paulinqa123
Napisano

może ona też przejmuje się zdrowiem mojej siostry, siostra ma niedoczynność tarczycy