panna.marta Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Chciałabym kupić sobie nową talię kart tarota,bardziej profesjonalną niż tą którą mam teraz. Czy kupię jeszcze przed andrzejkami nową talię kart tarota? as mieczy, 5 buław, giermek denarów-> głupiec wydaje mi się,że będę miała kłopoty z zakupem.Tak jakbym nie miała z czego wybierać, ale kupię i będę się cieszyć jak dziecko lub kupie coś spontanicznie Co karty mogą mi powiedzieć o tej talii którą kupię? przy tasowaniu wyślizgnęły mi się gwiazda XVII i 9 denarów karty właściwe: eremita IX, 3 denarów, świat XXI-> świat XII Będzie ładna jeśli chodzi o estetykę i grafikę, może być kosztowna. Wydaje mi się,że wybiorę coś co będzie najlepszego z tego co tam będzie do wyboru. Macie jakieś pomysły?? Cytuj
Frambuesa_ Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 Kupisz nowa talie, bedziesz poszukiwac i wrecz nie wytrzymasz i zakupisz dla wlasnego spokoju; bedziesz bardzo zadowolona To bedzie talia estetyczna, ale tym samym ciezka do odczytu, karty beda miec wiele znaczen, bedziesz musiala poswiecic sporo czasu, zeby ja przyswoic, nauczyc sie i przyzwyczaic do niej, ale chyba o to wlasnie chodzi Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Listopada 2013 Maestro Napisano 5 Listopada 2013 Będziesz miała wybór i na dobrą sprawę trochę się w tym zagubisz,ale wydaje mi się, ze nabędziesz jak najbardziej:) Talia będzie bardzo atrakcyjna, przepiękna wręcz. Dzięki niej wejdziesz bardziej wgłąb siebie, będziesz duzo rozkładów z niej robiła, ale,poczujesz, że to jest to.Ona da Ci spełnienie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi