Skocz do zawartości

tarot-nowa talia

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałabym kupić sobie nową talię kart tarota,bardziej profesjonalną niż tą którą mam teraz.

Czy kupię jeszcze przed andrzejkami nową talię kart tarota?

as mieczy, 5 buław, giermek denarów-> głupiec

wydaje mi się,że będę miała kłopoty z zakupem.Tak jakbym nie miała z czego wybierać, ale kupię i będę się cieszyć jak dziecko lub kupie coś spontanicznie

Co karty mogą mi powiedzieć o tej talii którą kupię? przy tasowaniu wyślizgnęły mi się gwiazda XVII i 9 denarów

karty właściwe: eremita IX, 3 denarów, świat XXI-> świat XII

Będzie ładna jeśli chodzi o estetykę i grafikę, może być kosztowna. Wydaje mi się,że wybiorę coś co będzie najlepszego z tego co tam będzie do wyboru.

Macie jakieś pomysły??

Napisano

Kupisz nowa talie, bedziesz poszukiwac i wrecz nie wytrzymasz i zakupisz dla wlasnego spokoju; bedziesz bardzo zadowolona :D

To bedzie talia estetyczna, ale tym samym ciezka do odczytu, karty beda miec wiele znaczen, bedziesz musiala poswiecic sporo czasu, zeby ja przyswoic, nauczyc sie i przyzwyczaic do niej, ale chyba o to wlasnie chodzi :)

• Maestro
Napisano

Będziesz miała wybór i na dobrą sprawę trochę się w tym zagubisz,ale wydaje mi się, ze nabędziesz jak najbardziej:)

Talia będzie bardzo atrakcyjna, przepiękna wręcz. Dzięki niej wejdziesz bardziej wgłąb siebie, będziesz duzo rozkładów z niej robiła, ale,poczujesz, że to jest to.Ona da Ci spełnienie:)