Farfalla209 Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) Talia Crowleya, czytane całościowo Ogólny nastrój miesiąca: 6 Mieczy Jakiś nowy kierunek i dążenie do niego. Co bedzie mnie zajmowało w dniach: 1-10: Sprawiedliwość VIII Uporządkowanie różnych spraw i dyscyplina 11-20: Gwiazda XVII (O) . 9 Mieczy -> Cesarz IV Ups.. Będę czuła jakiś totalny bezsens, tak sobie myślę, że może będę podejrzewała, że szef chce mnie zwolnić (w zasadzie to już podejrzewam, ale jeszcze nie czuję noża na gardle). Albo nie zdam znowu egzaminu na prawko, ale tym raczej bym się aż tak nie przejęła.. 21-30: As buław (O) . Kapłanka II -> Cesarzowa III Troszkę będę wymęczona miesiącem, ale szczęśliwa powinnam być i spełniona Praca: Cesarz IV (O) . 3 buław (O) -> Rydwan VII Coś mi się wydaje, że szef będzie nieprzychylny, a ja będę się źle czuła w tej pracy i chciała ją zmienić (tak rozumiem ten rydwan - jako chęć odjechania). Projekty poza pracą: Koło Fortuny X Może coś ruszę, ale żadne trwałe zaangażowanie... Finanse: 7 buław (O) Trochę mniej kasy niż mogłoby być, przez to, że się obijałam większość miesiąca i pracowałam mniej niż powinnam. Rodzina: Wisielec XII Nadal impas Zdrowie: 5 mieczy Zepchnięte na dalszy plan... brak troski o zdrowie... Studia: Paź Buław Myślę, że dobrze... bardzo ciekawie Hobby: Wieża XVI Brak czasu Uczucia: Rycerz Pucharów Pozytywnie, mój chłopak będzie dość czarujący i kochający . Niespodzianka: Król Denarów . Śmierć XIII -> Koło Fortuny X Hm ciekawe.. jakaś niespodziewana szansa na zmianę? A może jakaś wygrana? Rada na listopad: Król Mieczy (O) . 6 denarów . As mieczy -> Cesarz IV Aha.. chyba pracować i się angażować i dać z siebie wszystko - to ułaskawi szefa i oddali niebezpieczeństwo zwolnienia (Król Mieczy odw.) Edytowane 1 Listopada 2013 przez Farfalla209 bardziej czytelne formatowanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi