Skocz do zawartości

Odpowiedź na CV

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozesłałem swoje CV do biur nieruchomości w swoim mieście, jaki to odniesie skutek?

Paź Kielichów, Moc, 6 Buław -> Kochankowie, HB Umiarkowanie

Zrobię dobre wrażenie, ale raczej nie będzie odzewu, będą się wahać...

Napisano

Myślę, że powinni się odezwać, masz 6 buław na końcu, choć to może odwlekać się w czasie.

• Maestro
Napisano

Wg mnie odniesiesz sukces, gdzie masz wahanie, w podsumie? Masz na końcu 6 buław, kartę sukcesu!

Napisano

Ja sadzę, że dostaniesz kilka propozycji.Będziesz musiała dokonać wyboru.Być może trochę poczekasz, ale warto będzie!

Napisano

pierwsze dwie karty wskazują wg mnie na pozytywne nastawineie i dużą cheć (siła) by uzyskać efekt w postaci kontaktu. Może być kontakt, ale na pracę tzreba będzie poczekać. Życzę by się udało :okok:

Napisano

Wydaje mi się,że karty pokazują,że ten kierunek to jest dobra metoda i dobry zawód dla Ciebie. Gorszą sprawą jest to,że ktoś albo będzie się zastanawiał czy Ciebie zatrudnić a jeśli tak,to na jakiś krótki okres.

Napisano

odzew byc powinien szkoda ze do 6 buław nie dobrałeś karty

podsum nie biore pod uwagę a nawet gdyby to nic dobrego dla ciebie nie wróża tzn etatu nie pokazują a dalej trwanie na rozdrożu

ale na jakas rozmowe powinienes byc zaproszony

• Moderator
Napisano

Zgadzam sie z iridos, że rozmowy kwalifikacyjne owszem ale pracy nie widać.

Napisano

Na pewno się odezwą, bo zrobisz dobre wrażenie.

Zgadzam sie z iridos, że rozmowy kwalifikacyjne owszem ale pracy nie widać.

Dlaczego pracy tu nie widać? Przecież 6 buław to zdobywca.. czyli zdobędzie pracę :)

Napisano

Bo jedna karta to nie wszystko. Liczy się też to co leży w pobliżu i co z nich wynika. Ja też miewałam w rozkładach dobre karty- zwycięstw a pracy nie otrzymywałam. Najważniejsze,żeby koło karty zwycięstwa pojawiła się karta pracy lub karta wskazująca na obszar, w którym się pracuje.

Napisano

Zrobię dobre wrażenie, ale raczej nie będzie odzewu, będą się wahać...

A mi się wydaje, że to Ty będziesz się wahać. Wg mnie wszystko potoczy się świetnie i pojawi się wiele możliwości albo jakaś korzystniejsza oferta.

Napisano

Niestety nie doczekałem się odpowiedzi... Za pewne wyszły życzeniowe karty. Ale rozesłałem wici w inne miejsca.

Napisano

Pawel, watek z 1 a jest 11. Rownie dobrze moga odewzac sie za dwa tyg, miesiac,pol roku...