pawel116 Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 Rozesłałem swoje CV do biur nieruchomości w swoim mieście, jaki to odniesie skutek? Paź Kielichów, Moc, 6 Buław -> Kochankowie, HB Umiarkowanie Zrobię dobre wrażenie, ale raczej nie będzie odzewu, będą się wahać... Cytuj
Cicha23 Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 Myślę, że powinni się odezwać, masz 6 buław na końcu, choć to może odwlekać się w czasie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Listopada 2013 Maestro Napisano 2 Listopada 2013 Wg mnie odniesiesz sukces, gdzie masz wahanie, w podsumie? Masz na końcu 6 buław, kartę sukcesu! Cytuj
beatrycze18 Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Ja sadzę, że dostaniesz kilka propozycji.Będziesz musiała dokonać wyboru.Być może trochę poczekasz, ale warto będzie! Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 pierwsze dwie karty wskazują wg mnie na pozytywne nastawineie i dużą cheć (siła) by uzyskać efekt w postaci kontaktu. Może być kontakt, ale na pracę tzreba będzie poczekać. Życzę by się udało Cytuj
panna.marta Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Wydaje mi się,że karty pokazują,że ten kierunek to jest dobra metoda i dobry zawód dla Ciebie. Gorszą sprawą jest to,że ktoś albo będzie się zastanawiał czy Ciebie zatrudnić a jeśli tak,to na jakiś krótki okres. Cytuj
iridos Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 odzew byc powinien szkoda ze do 6 buław nie dobrałeś karty podsum nie biore pod uwagę a nawet gdyby to nic dobrego dla ciebie nie wróża tzn etatu nie pokazują a dalej trwanie na rozdrożu ale na jakas rozmowe powinienes byc zaproszony Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 3 Listopada 2013 Moderator Napisano 3 Listopada 2013 Zgadzam sie z iridos, że rozmowy kwalifikacyjne owszem ale pracy nie widać. Cytuj
Orchidea87 Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Na pewno się odezwą, bo zrobisz dobre wrażenie. Zgadzam sie z iridos, że rozmowy kwalifikacyjne owszem ale pracy nie widać. Dlaczego pracy tu nie widać? Przecież 6 buław to zdobywca.. czyli zdobędzie pracę Cytuj
panna.marta Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Bo jedna karta to nie wszystko. Liczy się też to co leży w pobliżu i co z nich wynika. Ja też miewałam w rozkładach dobre karty- zwycięstw a pracy nie otrzymywałam. Najważniejsze,żeby koło karty zwycięstwa pojawiła się karta pracy lub karta wskazująca na obszar, w którym się pracuje. Cytuj
Sierva Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Zrobię dobre wrażenie, ale raczej nie będzie odzewu, będą się wahać... A mi się wydaje, że to Ty będziesz się wahać. Wg mnie wszystko potoczy się świetnie i pojawi się wiele możliwości albo jakaś korzystniejsza oferta. Cytuj
pawel116 Napisano 9 Listopada 2013 Autor Napisano 9 Listopada 2013 Niestety nie doczekałem się odpowiedzi... Za pewne wyszły życzeniowe karty. Ale rozesłałem wici w inne miejsca. Cytuj
Gość Nayala Napisano 11 Listopada 2013 Napisano 11 Listopada 2013 Pawel, watek z 1 a jest 11. Rownie dobrze moga odewzac sie za dwa tyg, miesiac,pol roku... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi