Skocz do zawartości

3. listopad 2013 - NOW

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Co trzeba odpuscic - (podczas tasowania wypadl XII Wisielec) IV Cesarz + VIII Sprawiedliwosc ---> II Kaplanka, HB VI Kochankowie

Co odpuscic, czyli czego nie robic. Z podsumu zawsze traktuje jako wskazowke, co robic. Karty rozkladu jednak - czego nie robic - odp. na pytanie.

Tu w Cesarzu upatrywalabym meza a w Sprawiedliwosc przesadnego egzekwowania swoich praw, stawiania na swoim. Jak widac w Wisielcu to nie pcha nic do przodu. Jest zastoj i nerwy tylko, bo on Cesarz w ten sposob takze sie nie ugnie.

Z podsumu - wykazac sie intuicja i kierowac sie sercem. Byc elastycznym i czasem, jak trzeba, nawet cieplym.

2. Co trzymac jak najblizej - II Kaplanka + III Cesarzowa ---> V Papiez, HB V Papiez

Mozliwe, ze swoja intuicje, kobiecosc, ale takze moze pokazac sie moja przyjaciolka, ktora jest dla mnie wsparciem.

Z podsumu powiedzialabym, ze trzeba by wyjsc poza dotychczasowy sposob myslenia i popatrzec na pewne sprawy rowniez z perspektywy drugiego czlowieka. Mozna w ten sposob osiagnac lepszy wglad w sprawy.

3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Monet + 2 Mieczy ---> XVI Wieza, HB VI Kochankowie

Na pewno moj dom, moja rodzina, bliscy, to, co sobie wypracowalam, sa niejako moja twierdza.

Z drugiej strony podsumy wskazuja, ze ta twierdza zaczyna byc za ciasna i powinnam szybko z niej wyjsc.

4. Jak swiat wplywa na mnie - 7 Monet + Krolowa Monet ---> XIII Smierc, HB VII Rydwan

Mam faze takiej troche rezygnacji. Zajelam sie soba i pewne sprawy odlozylam na bok.

Jednak podsumy wskazuja, ze musze sie nimi zajac, doprowadzic do konca, nie moge tkwic w czyms, co juz dawno umarlo.

5. Co mozesz i musisz dac innym - As Monet + Krolowa Kielichow, 9 Kielichow ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny

Moje towarzystwo. Mozliwe, ze moja wiedze ezoteryczna, wrozby. Dobre slowo, ktorym wspieram. Czy tez rady. W Asie Monet ostatnio pokazalo mi sie ukorzenienie w zyciu. Tak, jakby moje slowa pomagaly ludziom odzyskac grunt pod nogami.

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XIX Slonce, 0 Glupiec, Paz Kielichow ---> XI Pasja, HB V Papiez

Slonce wskazuje na ciaglosc tego, co bedzie. Mozliwe, ze bedzie tu dalej jakas kwestia uczuciowa a mozliwe, ze zaznacza sie sprawa jakas z moim dzieckiem. W kazdym razie podsumy radza, aby nie wahac sie wyjsc i walczyc o swoje, ewentaulnie wykazac sie, gdy na czyms mocno zalezy. Nie tkwic w swoich skostnialych zasadach.

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Mieczy, 8 Monet, Krol Bulaw ---> VI Kochankowie, HB VIII Sprawiedliwosc

Zeby jakiegos Mieczowego urobic na Bulawowego?

Ewentualnie on sam siebie chce urobic tak w moich oczach...

• Lubię to! 1
Napisano

1. Co trzeba odpuscic - (podczas tasowania wypadl XII Wisielec) IV Cesarz + VIII Sprawiedliwosc ---> II Kaplanka, HB VI Kochankowie

Co odpuscic, czyli czego nie robic.

tu chyba coś z rozejściem się...może ex mąż?

2. Co trzymac jak najblizej - II Kaplanka + III Cesarzowa ---> V Papiez, HB V Papiez

trzymaj sie wartości które wyznajesz, one ukażą Cię jako wzorową kobietę

3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Monet + 2 Mieczy ---> XVI Wieza, HB VI Kochankowie

coś mi się skojrzayło z majątkiem który masz, żeby nikomu nie oddawać, nie dzielić się albo uważać, żeby ktoś nie odebrał

4. Jak swiat wplywa na mnie - 7 Monet + Krolowa Monet ---> XIII Smierc, HB VII Rydwan

mam wrażenie,że czekasz aż ktoś wyciągnie do Ciebie pomocną dłoń

5. Co mozesz i musisz dac innym - As Monet + Krolowa Kielichow, 9 Kielichow ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny

swoje uczucia, wartości które posiadasz...

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - XIX Slonce, 0 Glupiec, Paz Kielichow ---> XI Pasja, HB V Papiez

mam wrażenie,że będziesz bliżej dzieci, spędzisz z nimi radosne chwile

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - Krol Mieczy, 8 Monet, Krol Bulaw ---> VI Kochankowie, HB VIII Sprawiedliwosc

coś sporo tych kochanków ja obstawiam,że musisz trochę powalczyć o swoje o to,żebyś została doceniona

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Postaram się jeszcze dzisiaj Ci zinterpretować:) Nie miałam weny:)

• Maestro
Napisano

1. Co trzeba odpuścić - (podczas tasowania wypadl XII Wisielec) IV Cesarz + VIII Sprawiedliwosc ---> II Kaplanka, HB VI Kochankowie

wydaje mi się, że dochodzenie swoich praw w walce z mężczyzną, powinnaś zatrzymac się w miejscu i poczekac na odpowiedni moment, zresztą co ja Tobie piszę, sama doskonale wiesz, że najlepsze odpowiedzi przychodzą do nas nieoczekiwanie, w momencie, gdy pewne sprawy sobie odpuścimy

ładnie się karty komponują, myśleć o sobie, kierować się wewnętrznym głosem, być cierpliwą, opanowaną, wszystko przyjdzie w odpowiednim czasie, ciesz się tym co masz, dbaj o siebie, o swoje przyjemności

powściągliwość w wyrażaniu emocji, bo to jeszcze nie ten czas, nie dajesz po sobie pokazać, co masz w swoim wnętrzu tak naprawdę, zachowując kamienną twarz, sama wiesz, że mozna niekiedy zyskać więcej

masz swój czas, nie spieszysz się, zaczynasz w pełni doceniać swoją kobiecość, możliwe, ze bardziej materialnie podchodzisz do codzienności

wsparcie, dawanie innym nadziei,możesz ich wysłuchać, pocieszyć, wesprzeć, dać dobrą radę, możesz dawać optymizm, sprawiać, ze ludzie przejrzą na oczy i zobaczą coś, czego wcześniej nie dostrzegali

spokojny, radosny okres, dużo miłych gestów od innych, spontaniczne kontakty z ludźmi, ogólnie taki fajny luz i swoboda

możliwe, że podjęcie decyzji odnośnie kontaktów z dwoma mężczyznami, takie przystanięcie w miejscu i zastanowienie się na ile każdy Ci jest potrzebny, co Ci zaoferował, jak Ty sie z tym czułąs, czujesz itp.