pretoria Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 1 Czy do spotkania dojdzie? 2pucharów Tak 2 Jakie będą moje emocje przed ? as buław Będę bardzo pozytywnie nastawiona, nie będę mogła doczekać się spotkania. 3 Jakie będą jego emocje przed? królowa pucharów Nie będzie umiał się doczekać godziny spotkania (?) 4 Jakie będą moje odczucia w trakcie ? sprawiedliwość Będę myślała by uporządkować pewne sprawy związane z Panem. 5 Jakie będą jego odczucia w trakcie? świat Będą mu towarzyszyły miłe emocje, będzie szczęśliwy, że osiągnął jakiś cel... 6 Jak przebiegnie spotkanie ? 8pucharów Fajnie, miło, przyjemnie, umocnienie znajomości. 7 Jakie będą moje emocje po ? król denarów Będę myślała o nim ( raczej pozytywnie ). 8 Jakie będą jego emocje po? as denarów Spotkanie skłoni go ku podjęciu nowych celów. 9 Jakie wrażenie on zrobi na mnie ? 10pucharów Baaardzo dobre, może będę czuła, że on jest tym odpowiednim. 10 Jakie wrażenie ja zrobię na nim? gwiazda Również powinno być dobre. 11 Podsumowanie. 5pucharów, 9buław, sąd Podsumowanie niezbyt ciekawe... Trzeba będzie zrobić dotychczasowy bilans i podjąć decyzję. Ale 5 pucharów i 9 buław raczej nie wróżą dobrze ( choć 5 kielichów oznacza również odnowienie zerwanych kontaktów )... Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 1 Czy do spotkania dojdzie? 2pucharów tak 2 Jakie będą moje emocje przed ? as buław oj miejsca sobie nie bedziesz mogla znaleźć 3 Jakie będą jego emocje przed? królowa pucharów bedzie przezywac ale w inny sposob niż TY 4 Jakie będą moje odczucia w trakcie ? sprawiedliwość spojrzysz na niego trochę z boku- chłodnym okiem 5 Jakie będą jego odczucia w trakcie? świat poczuje się w swoim żywiole- no chyba, zę zamknie w sobie 6 Jak przebiegnie spotkanie ? 8pucharów oj tak "łaciato" powiedziałabym- raz cieplutko za chwile ochłodzenie 7 Jakie będą moje emocje po ? król denarów bedziesz wiedziala co z tym fantem dalej zrobić- pewna swego dzialania 8 Jakie będą jego emocje po? as denarów bedzie widzial szanase 9 Jakie wrażenie on zrobi na mnie ? 10pucharów tez mysle, ze bardzo dobre- 10 Jakie wrażenie ja zrobię na nim? gwiazda oooo........... 11 Podsumowanie. 5pucharów, 9buław, sąd myślę, e to spotkanie po jakiejs rozłące/ kłótni- lub z osoba, ktorej do tej pory nie widzialas na oczy- bynajmniej rozczarowania nie będzie Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 1 Czy do spotkania dojdzie? 2pucharów tak dojdzie 2 Jakie będą moje emocje przed ? as buław hohoho będzie cię nosiło nieźle....... 3 Jakie będą jego emocje przed? królowa pucharów będzie ciepło o tobie myślał 4 Jakie będą moje odczucia w trakcie ? sprawiedliwość bedziesz starała się opanowac 5 Jakie będą jego odczucia w trakcie? świat poczuje się ze znalazł swoja połówkę 6 Jak przebiegnie spotkanie ? 8pucharów hmhm różnie nie wiem będziecie raz ciepło raz oddalać bać się siebie? 7 Jakie będą moje emocje po ? król denarów że fajny ten koleś jest 8 Jakie będą jego emocje po? as denarów stwierdzi że może byc coś z tego 9 Jakie wrażenie on zrobi na mnie ? 10pucharów tez mysle, ze bardzo dobre-zgadzam sie 10 Jakie wrażenie ja zrobię na nim? gwiazda powalające olśnisz go 11 Podsumowanie. 5pucharów, 9buław, sąd hmhmmmyśle że nie bedzie tak źle któreś z was przeszło ostatnio bardzo rozstanie i to może epokazywać Cytuj
panna.marta Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 1 Czy do spotkania dojdzie? 2pucharów Tak, może być nawet zauroczenie w pierwszej chwili 2 Jakie będą moje emocje przed? as buław Będziesz czuła,że coś idzie w dobrym kierunku, widać zadowolenie 3 Jakie będą jego emocje przed? królowa pucharów Będzie odczuwał Twoje zaangażowanie, to że się starasz 4 Jakie będą moje odczucia w trakcie ? sprawiedliwość Dojdziesz do wniosku,że Twoja ocena wcześniejsza była słuszna 5 Jakie będą jego odczucia w trakcie? świat Będzie otwarty na nowe wyzwania 6 Jak przebiegnie spotkanie ? 8pucharów będą różne momenty, raz lepsze, raz gorsze 7 Jakie będą moje emocje po ? król denarów Zaimponuje Ci jako mężczyzna 8 Jakie będą jego emocje po? as denarów Poczujesz się dowartościowana 9 Jakie wrażenie on zrobi na mnie ? 10pucharów Dobre, będziesz wesoła, pogodna, uskrzydlona 10 Jakie wrażenie ja zrobię na nim? gwiazda Jako urocza, delikatna dziewczyna z perspektywą na coś fajnego 11 Podsumowanie. 5pucharów, 9buław, sąd pozbędziesz się jakiś blokad wewnętrznych, porzucisz je, uwilnisz się od nich... 1 Cytuj
beatrycze18 Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 1 Czy do spotkania dojdzie? 2pucharów Tak 2 Jakie będą moje emocje przed ? as buław Będziesz tryskac energią.Pozytywnie naładowana! 3 Jakie będą jego emocje przed? królowa pucharów Będzie marzył o tobie bardzo pozytywnie. 4 Jakie będą moje odczucia w trakcie ? sprawiedliwość Dokonasz obiektywnego osadu jego osoby-tak bez emocji. 5 Jakie będą jego odczucia w trakcie? świat Poczuje, że spotkał druga połówkę? 6 Jak przebiegnie spotkanie ? Nie będzie chciało wam się rozstawać! 7 Jakie będą moje emocje po ? król denarów Będziesz widziała w nim faceta, który jest w stanie zadbać o kobietę.Z głową do interesów i z gestem. 8 Jakie będą jego emocje po? Pozytywne.Będzie cie postrzegał jako dar od losu... 9 Jakie wrażenie on zrobi na mnie ? 10pucharów Również pozytywne.Spodoba ci się pod każdym względem 10 Jakie wrażenie ja zrobię na nim? gwiazda Poczuje, że spotkał idealną kobietę dla siebie. 11 Podsumowanie. 5pucharów, 9buław, sąd Ta znajomość będzie takim leczeniem ran, dla któregoś z was.Inne spojrzenie na związek. 1 Cytuj
beatrycze18 Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 1 Czy do spotkania dojdzie? 2pucharów Tak 2 Jakie będą moje emocje przed ? as buław Będziesz tryskac energią.Pozytywnie naładowana! 3 Jakie będą jego emocje przed? królowa pucharów Będzie marzył o tobie bardzo pozytywnie. 4 Jakie będą moje odczucia w trakcie ? sprawiedliwość Dokonasz obiektywnego osadu jego osoby-tak bez emocji. 5 Jakie będą jego odczucia w trakcie? świat Poczuje, że spotkał druga połówkę? 6 Jak przebiegnie spotkanie ? 8 pucharów. Nie będzie chciało wam się rozstawać! 7 Jakie będą moje emocje po ? król denarów Będziesz widziała w nim faceta, który jest w stanie zadbać o kobietę.Z głową do interesów i z gestem. 8 Jakie będą jego emocje po? As denarów Pozytywne.Będzie cie postrzegał jako dar od losu... 9 Jakie wrażenie on zrobi na mnie ? 10pucharów Również pozytywne.Spodoba ci się pod każdym względem 10 Jakie wrażenie ja zrobię na nim? gwiazda Poczuje, że spotkał idealną kobietę dla siebie. 11 Podsumowanie. 5pucharów, 9buław, sąd Ta znajomość będzie takim leczeniem ran, dla któregoś z was.Inne spojrzenie na związek. Cytuj
pretoria Napisano 3 Listopada 2013 Autor Napisano 3 Listopada 2013 6 Jak przebiegnie spotkanie ? Nie będzie chciało wam się rozstawać! W ten sposób nawet na to nie spojrzałam, a to jest bardzo możliwe, bo zwykle jak się spotkamy tak jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi